oynayan var mı birlik var mı bide eu usa felan var mı bu oyunda bide zor mu bide pvp nasıl :D çok soru sordum ama en önemli şeyler benim için
Eu us olayını bilmiyorum. Ama oyunda kasma çok yüksek level e gelmedim ama çokta zor değil. Pvp yeni sistemi bilmiyorum eskiden arena felan vardı. Birlik kurma var.(şuanda olan türk birliklerini bilmiyorum ve oyunu oynamıyorum)
Şimdi Pvp için en iyi PK server'ı Terörist gibi dolanıyorum vallahi .d
arkadaslar ben oyuna yeni basladım nerden pm atılıyor nasıl oluyor potcu nerde oyun hakkında biraz bişeyler gösterebilicek olan varsa burdan bana ulassın yada eklesin msnden konusalım lütfen bana yardım edin
Ahhh Ahh xD Eskiden PK nekadarda güzeldi her serverin 4. Sünde Pk Geçerli idi XD >:D Jail Vardı ama simdi oyunun o eski tadı kalmamış =( üzüldüm pk sistemini yoketmişler
Oyun Süper 80 lvl blade im Dayst set +8 var ultimate var Kern serveri adı Bugura2 Gelin size yardım ederim mail : bugrasnetwork@live.com
ARKADAŞLAR BANA NASIL KOLAY PARA KAZANILDIĞINI SÖYLERMİSİNİZ ??
oynayan kalmadı glb :'(
selamlar. flyff e yeni başladım 15lvl oldum.ilk serverda oynuyorum orada oynayan arkadaşlar varsa haberleşelim oyun ismim jeton76. birde bi sıkıntım var meslek açtırmaya çalıştım bir türlü beceremedim 2-3 gün uğraştım bişiler oldu kurcalıya kurcalıya bi baktım asistmi ne olmuşum oda anladığım kadarıyla sağlıkçı gibi bişi.ben savaşcı olucaktım bunu değiştirme şansım varmı? yardımcı olursanız çok memnun kalıcam.iyi günler herkese
Bakın Ben Bu Oyunu yıllardır oynadım ve bıraktım size birkaç tavsiye eyer paranız varsa blade paranız fazla yoksa bp yeni başladıysanız öğrenmek ve parakazanmak için rm olabilir size kalmış ben öyle yapmıştım buarada elementor olmak isterseniz full int ile ilgili şeyleri araştırmanızı öneririm
Oynayan var mı? :)
ben bu oyunu 2006-2010 arası oynadım çok güzel çok zevkli bir oyun ama şimdi bakıyorumda eski tadı kalmamış pek nadiren giriyorum arada 2 master yj ve blade+109 rm var eskiden oynadığım server glaphandı şimdi kargo olmuş oynadığım zamanlarda serverde bildiğim 15-20 arası türk vardı Kargo serverde oynayan veya balamak isteyenler varsa penya satılır 15lira/1000m itemli charlarımda satılıktır msn:vipflyff@hotmail.com
Oyuna FlyFF Gold diye büyük bir patch geliyor yeni grafikler yeni arayüz falan. Eskiden soğukkanlıydım bu oyuna kadar ama yeni arayüz grafikleri falan görünce bi deneyeceğim dedim ^^
Oyuna FlyFF Gold diye büyük bir patch geliyor yeni grafikler yeni arayüz falan. Eskiden soğukkanlıydım bu oyuna kadar ama yeni arayüz grafikleri falan görünce bi deneyeceğim dedim ^^
Biryere daha yazdım bu konu hakkında ama cevap alamadım.Sorum; acaba bu oyuna gelen büyük bir yama mı yoksa cabal 2 gibi yeni bir oyun mu? Sanırım büyük ihtimal yama geliyordur.Oyunun pvp sistemini beğenmiyodum birde oyuna para verenlerin genelde iyi şeyler yaptığı bir oyundu(+ basmak için gereken şeyleri sitesinden satın alabiliyolardı).69 lvl bowjesterim vardı baya oynamıştım eskiden şimdi neler değişti acaba bir araştırayım bende sen bahsedince merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: nedimkara
quote:
Orijinalden alıntı: Jinora
Biryere daha yazdım bu konu hakkında ama cevap alamadım.Sorum; acaba bu oyuna gelen büyük bir yama mı yoksa cabal 2 gibi yeni bir oyun mu? Sanırım büyük ihtimal yama geliyordur.Oyunun pvp sistemini beğenmiyodum birde oyuna para verenlerin genelde iyi şeyler yaptığı bir oyundu(+ basmak için gereken şeyleri sitesinden satın alabiliyolardı).69 lvl bowjesterim vardı baya oynamıştım eskiden şimdi neler değişti acaba bir araştırayım bende sen bahsedince merak ettim
Baya büyük yenilikler var ve evet yama bu ama baya büyük bi yama
quote:
Orijinalden alıntı: Jinora
Baya büyük yenilikler var ve evet yama bu ama baya büyük bi yama
o zaman tekrar dönmek istemem.gelecek yenilikler baya iyi olsa bile sitede satılan itemler çok fark sağlıyor diğer oyunculara.ama herkezin denemesini isterim uçmak filan baya eğlenceli bi oyun 60 70 lvl olun bırakın oyunu
Bu oyun çok sıktı yaw Hala oynuyan var ilginç.Bence oyuna yeni jop gelmeli (Çift silah kullanan ile bazuka kullanan gibi. :D Dragon nest Daha güzel ama 50cap gelmedi.http://www.youtube.com/watch?v=fyLX1bcYj4E Burada klibi izleyin lütfen 1.30 saniyede gelen menec kıyafetli erkek karaktere bakın 1.50 saniyede 2 elindede kücük silahla vurduğunu görüceksiniz.Yaw böyle bir class olmadığı halde nsl gösteriorlar anlamıyorum.Yoksa geldide benimmi haberim yok :D
abi ben oyunda gp almak istiyorum.gp aldıktan sonra onu penya ya dönüştürebilir miyim ?
Rehberi yazdığım günden beri(ki baya eski kaldı artık değiştirecek kadar önem vermiyorum oyuna) flyff çok değişti ama hiç gelişmedi tamamen cash odaklı olmaya başladı ve şu andada öyle.''Yenilik'' dedikleri şeyler ise %99 olarak üst levelleri ilgilendiren ve onları daha çok level atlaman gerek anlayışına iten şeyler oldu. Bu gelecek pakette biraz da olsa genel değişimlere önem vermişler diye avunsamda gelecek şeylerde diğer oyunların çoğundan koparılmış fikirler.Gereken ise flyff'ın oynanışında değişiklikler yapmak son levele olaşmak artık peygamber sabrı gerektiriyor çünkü yaptığınız tek şey saatlerce yaratık öldürmek.Oynayıp bırakanlara önerim private serverları deneyin ekonomik sistemi olan birkaç private server var(monster , flyffhero gibi).Yeni başlayanlara önerim ise tek başınıza kesinlikle başlamayın çok sıkılırsınız belli bir arkadaş çevresi edinin çünkü oyun sosyal bir oyuncu kitlesine sahip değil kimseden yardım felan beklemeyin yani konuşacak insan bile zor bulursunuz.
Abi buraya bakın bi.Senin rehberi kendi gibi göstermiş adam ya.Millet gereksiz yemin ediyorum.