Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • re stat i 100m na veren enayi bulmak biraz zor
  • siz hangi serverde oynyuosunuz :)
  • bn aibatt daim
  • aibatt
  • Pazar tezgahı nasıl kuruluo / sonra ne gelicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

re stat i 100m na veren enayi bulmak biraz zor

aibat baya pahalıymış duyduğuma göre Lawolfta 100M civarı şu sıralar restatlar.

1 de ben dün geceden bu yana oyuna giremiyorum bağlanamıyor vs. aynı durum başkalarında da yaşanıyor mu ?

2.5% kalmıştı 89 olmaya
  • benim soruyu cevaplıcak varmı :D pazar nasıl kuruluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmPResSLe

benim soruyu cevaplıcak varmı :D pazar nasıl kuruluo

şehre git r ye bas koy itemleri sat
  • Görevleri yapmadan level atlasak bi sorun olurmu yani daha sonra aynı görevi yapabilirmiyiz bişey daha guilden nasıl cıkılıo sölerseniz sevinirim şimdiden tşkr.
  • her görev öyle değil ama bazıları öyle \\\ g ye bas alttan member de kendi ismini bul sağ tikla leave guild de

NOT:BİR GUİLDDEN ÇİKİNCA 2 GÜN BOYUNCA BAŞKA BİR GUİLDE GİREMESSİNİZ
  • Bütün questleri site varmıs yazıodu üstte fakat site yoktu :) yaff cok karıştı kafam questler var ama yapamıom
  • YA ARKADASLAR LVL 23 OLDUM AM SKİLLER NASIL ACILIYO BULAMIYORUM:s:s:sLOL
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

YA ARKADASLAR LVL 23 OLDUM AM SKİLLER NASIL ACILIYO BULAMIYORUM:s:s:sLOL

kardeşim bak biraz araştırsan kafa yorsan sende bulcaksın bak skilleri kullana kullana lvl atlatırsın yanindaki ondan bir önceki skillin belirli bir lvle gelmesiyle açılır ok
  • lorfurkan yanlış anladın ben o book of tecneque yi bulamadım cücelerle konuştum haritada tüneli işaretlediler tünele gittim tünelde hiç bişey yok ne yapcam
  • nerhaba lordfurkan.bana yardım edebilirmisin. şu quest olayı,colar is hiding somewhere of darkon1. please find him out and get the play script back to me. bu quest için bana yardım edermisin lütfen. ben violinist in arkadaşıyım 'lordgardian' adım. aibatt ta oynuyorum. şimdiden teşekkürler.
  • öncelikle demonmaster lvlin kaç lvlin 45 ten yüksekse o quest sana %90 exp verir ama baya zzordur drakonada cağtain leyenalarin orda colar var onla konusup baska bir quest aliyosun ama 53 lvl kesmek zorundasin

Orkun kardeş tünel münel işaretleme olayı yok o book düşmüş olarak boss banglarin orda gölün kenarinda bulunuyo yada peaky turtle larin ordada var
  • şu an lvl im 40 onun için 5 lvl daha bekliim dimi:) ama quest i aliim ki hazır bulunsun :) çok saol bu cevabın için.
  • Guild açmak için ne gerekli guild açmak istiyorumda nasıl açabilirim vb. konularda biraz bilgi verebilirmisn şimdiden tşkr ederim
  • Beyler o kadar şey yazmişsiniz birini ss koymamiş merak ettim nasil bir oyun bi yazin yav
  • guild açma işi zor iş bilaşma vede pahali tech kardeş google da grafiklere flyff yaz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.