birde baby lawolf filan var onları nasıl alıyorlar?
quote:
Orjinalden alıntı: tirioda
birde baby lawolf filan var onları nasıl alıyorlar?
gerçek parayla alınıyo 25 dolar oyunda 100m fln
bişe soracam en güçlü karakter hangisi söylerseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx
bişe soracam en güçlü karakter hangisi söylerseniz sevinirim
öyle bişey yok !
lordfurkan ben sana pmden mesaj attım ona bakarmısın
bişe soracam LORDFURKAN ben UnToucHaBLeX aibatta oynuyom neyse ben görevlerin yerlerini nasıl bilecem birsite biliyor musunuz??
magede job seçme görevini yapamıyorum yardım lütfennnnn
quest office denilen bi yer var ordan alabilirsin genel questleri mage job seçiminide ayrintili olarak yazdim başkada bişey yapamam malesef
ya bu twinkle stone,chupim toplamak ne kadar zor.lvl 15 olmadan bitireyim dedim,bir türlü çıkmıyor.yardım edebilecek olan var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: fdeniz_93
ya bu twinkle stone,chupim toplamak ne kadar zor.lvl 15 olmadan bitireyim dedim,bir türlü çıkmıyor.yardım edebilecek olan var mı ?
lvl 1 den toplicaktin onlari ve yAZİYİ OYUNA BAŞLAMADAN OKİCAKTİN
yapa yav :(
arkadaşlar ben lvl 15 te assistim beni lvl 20 yapacaklar parama ve eşyalarıma dokunmadan yapacaklar pmden msj atsınlar
ben canavarları kestim itemleri topladım şimdi cücelerden bişey istiyo book filan diyo bibok anlamadım yaw
yazdım kardeşş dikkatli okusana
arkadaşlar baby lawolf filan onların tam olarak nerede ve kaç k ya satıldığını söylermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: tirioda
arkadaşlar baby lawolf filan onların tam olarak nerede ve kaç k ya satıldığını söylermisiniz
kardeş bak onlar prinium yani gerçek parayla dolar şeklinde aliniyor oyunda alma istersen 200m
sağol
skill sisteminin değiştiğinden falan bahsediyo ben olayı tam olarak anlamadım ne oldu ne değişti???
değişcek değişmedi skill pointli sisteme geçilcek daha güsel olacak diolar
yaw arkadaşlar beni lvl 15 ten 20 lvl yükseltçek yok mu özellkikle lord furkan istiyorum ama reddediyor olsun canı sağolsun ama bi yazıyı okusun belki karar değiştirir