Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Furkan ellerine saglık naapmışın yaw :D
    aslında bunu kurucusu zombie forkanı da o kastı zombie ii cocuktr yuaww :D
    bende hala lvl36 da kasılıyorm elementor olcam bide sözde :D
  • arkadaşlar bu sitenin download hızı inanılmaz yawaş o yüzden indiremiyorum oyunu 1024k net ile 8.0kb ile indiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Furkan ellerine saglık naapmışın yaw :D
    aslında bunu kurucusu zombie forkanı da o kastı zombie ii cocuktr yuaww :D
    bende hala lvl36 da kasılıyorm elementor olcam bide sözde :D

blade i tek başima yaptim assistide oyuna ilk başladiğimda yardimci olmuştu
  • asada kaldik
  • LEAF EVENT

arkadaşlar şu arada gündemde olan event yaprak şeklinde itemleri en cok toplayana ödül verilecek olan bir event bu yapraklar her yaratıktan düşüyor (herkese) ödül:1500 gpotato 20 spro 5 pd4 vs
  • BEYLER OYUNA GİREMİYOM
    OYUNU ACİNCA GAMEGUARD DAN SONRA BİLGİSAYAR KENDİLİGİNDEN RESS ATİYOR
    YARDIM EDİN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre36 -- 17 Kasım 2006; 20:45:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre36

BEYLER OYUNA GİREMİYOM
    OYUNU ACİNCA GAMEGUARD DAN SONRA BİLGİSAYAR KENDİLİGİNDEN RESS ATİYOR
    YARDIM EDİN!!!

emre pm atmışın görmemişim kusura bakma oyunu tekrar silip yüklemeyi dene
  • en az 5 defa tekrar silip yukledim ve update ettim olmadi :(((
  • nasi kalkan alinio flariste bi silah aldimda silahçida kalkan yok nerde acacaba söylerseniz sewinirimbu arada lewelim 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaxas

nasi kalkan alinio flariste bi silah aldimda silahçida kalkan yok nerde acacaba söylerseniz sewinirimbu arada lewelim 10

npc ye girdinmi girdiğinde açılan pencerenin en altinda seçenkler var onlara tikliyip aliyosun sword fln yazo
  • duello point sistemi eklenmiştir
  • arkadaşlar aralıkda yeni patch gelcek bunla beraber yeni yaratiklar gelcek lvl siniri yükseltilcek yeni skill sistemi de gelcek fakat bu kesin olarak belli değil oylamayla değişicek(skill sistemi) araliği bekliyorummmmmmmmmm
  • Herkese Selam bende FlyForFuna baslayali 1 hafta oldu suan 50 olmak üzereyim bu oyun için Knight Online deki 70 lvl charimi sattim :)
  • ya ben oyuna yenı basladım bu oyunda nasıl uculuyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guhem

ya ben oyuna yenı basladım bu oyunda nasıl uculuyor ?

lvl 20 ol
  • lordfurkan bişi soracam ben şimdi asisstim ama stat poıntlerimi 2 str 2sta veriyom doğru mu kaça kadar strye veriyim ve kaça kadar staya veriyim flyquest nasıl yapıyor onu bi söyler misin? plss
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx

lordfurkan bişi soracam ben şimdi asisstim ama stat poıntlerimi 2 str 2sta veriyom doğru mu kaça kadar strye veriyim ve kaça kadar staya veriyim flyquest nasıl yapıyor onu bi söyler misin? plss

Bende Furkandan Öğrenmiştim 10 kadar STR gerisini STA WER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

quote:

Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx

lordfurkan bişi soracam ben şimdi asisstim ama stat poıntlerimi 2 str 2sta veriyom doğru mu kaça kadar strye veriyim ve kaça kadar staya veriyim flyquest nasıl yapıyor onu bi söyler misin? plss

Bende Furkandan Öğrenmiştim 10 kadar STR gerisini STA WER...

sende öbür arkadaşta şu taktiği uygulayin strye 10 verin yani 25 olsun gerisini 28 e kadar sta verin sonra stryi 35 yapana kadar str verin buda 5 lvl demek sonra sta ya dwm sonsuza dek

• Saat Sabah 08 : 06 FLYFF ÇALIŞMIYOR NEDEN
  • FLYFF ÇALIŞMIYORRRRR SABAHIN KÖRÜNDEKALKTIM BABAM UYANDI KAPATTIM ŞİMDİ ÇALIŞMIYOR TAMDA LVL 20 OLMUŞTUMM
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.