Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

arkadaşlar job change gorevleri eklenmiştir hayirli olsun

su job larında nasıl yapıldıgını anlatırmısın

ayrıntılı _?_ mumkunse

yada bana magical ile archers ı pm le yazarsan sevınırım
  • okumayi bilmiyomusun yazdim arka sayfada bundan ayrıntılı bulamassın bunuda anlamıyosan o senin sorunun ingilizceden çevirince böyle oluyo daha iyisini yapacak varsa yapsin
  • quote:

okumayi bilmiyomusun yazdim arka sayfada bundan ayrıntılı bulamassın bunuda anlamıyosan o senin sorunun ingilizceden çevirince böyle oluyo daha iyisini yapacak varsa yapsin

saol en bastakını değiştirdiğini görmemiştim

peki ben 4 gundur job gorevını yapmaya calısıyordum ... bu sölediğin 7 dk olayı abartılı olarak gecti tekrar görev alabılırmıyım bılıyormusun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykihl

quote:

okumayi bilmiyomusun yazdim arka sayfada bundan ayrıntılı bulamassın bunuda anlamıyosan o senin sorunun ingilizceden çevirince böyle oluyo daha iyisini yapacak varsa yapsin

saol en bastakını değiştirdiğini görmemiştim

peki ben 4 gundur job gorevını yapmaya calısıyordum ... bu sölediğin 7 dk olayı abartılı olarak gecti tekrar görev alabılırmıyım bılıyormusun ?

HİÇ KAÇİRMADİMGİM İÇİN BİLMİYORUM AMA YAPANİLMEN GEREK BAŞKA TÜRLÜ OLMAS
  • AzagThoth sen hangi serverdesin bende geliim oraya yeni başlıcam
  • arkadaşlar ben yeni baslıyom ama ilk basda str vermeyince cok yavas lvl ve cok az dmg oluyor lvl 15 de bu görevleri nasıl yapıcam ?
    str versem 15 de sıfırlanıyomu? sıfırlanıyosa para ne kdr ister 15 de?
  • lvl 83 bow jester'ım, nick Skyel, Guild: Redrum (Envy'ye geçebilirim) server: aibatt
    yardım isteyen arkadaşlar oyun içinde eklesinler beni, whisper'lara cevap vermiyorum
  • ark lar sonrada statlar sıfırlana biliyomu? söleyin ona göre mage istiyom ama ilk basta str vermeden lvl gecilmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: un4saken

lvl 83 bow jester'ım, nick Skyel, Guild: Redrum (Envy'ye geçebilirim) server: aibatt
    yardım isteyen arkadaşlar oyun içinde eklesinler beni, whisper'lara cevap vermiyorum

wow jaster ha gusel statlar sadece lvl 15 de resetlenir başka türlü olmas olur ama 20 dolarini alirlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 30 Ekim 2006; 12:44:33 >
  • up up up
  • arkadaşlar yeni partch gelmiştir fakat bu pislik ttnet yüzünden işlem zamanı aşıldı hatasını görüyoruz ttneti beklememiz gerek malesef

edit:arkadaşlar birçok kez yeniden dene diyerek sorunu aşabildim ama daha 4 de bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 2 Kasım 2006; 13:36:43 >

• ya ben launcher ı çalıştırdım 666 yazıyo o kadar patch olur mu ya bunun başka yolu yokmu
  • yeni gelen pacth en k1sa yolu flashget ben onla 2 dakkada indirdim yalan solemiom :D
  • nerden indirdin patch i kendi zımbırtısı 2kb/sn yle çekiyo ve sürekli bağalntı sıfırlandı diyo kafayı yicem
  • 200 tane vardı yeniden dene diip bitirdim
  • arkadaşlar oyuna bağlanabilen varmi
  • quote:

quote:

lvl 83 bow jester'ım, nick Skyel, Guild: Redrum (Envy'ye geçebilirim) server: aibatt

wow jaster ha gusel statlar sadece lvl 15 de resetlenir başka türlü olmas olur ama 20 dolarini alirlar

gpotato almana gerek yok, zaten son yapılan event'le birlikte 2x drop rate geldi, bu hafta lvl kasmayı bırakıp giant öldürün,4 server var, her 45dk'da bir giant spawn var, bunların yarısını yakalasanız günde en az 10 tane giant öldürürsünüz.Kesinlikle lvl 40 advanced parti ile giant öldürün ve gift box kullanın, hem 2x drop rate, hem gift box, hem fortune circle, alın size 4x rare drop rate 2 gün içinde 96milyon penya yaptım giant luia sayesinde,giant luia lvl 95 tabi ona gitmeyin =) kendi lvllarınıza yakın giant öldürün, mümkünse 1-2 lvl yüksekleri ama kesinlikle sizin lvlınızdan düşükleri öldürmeyin, restat yada reskill için $ harcamanıza gerek yok yani. Bu arada Redrum'dan ayrıldım, yeni guildim Envy. Dün xLadyVietx ve diğer guild arkadaşlarımız sayesinde yine Guild Wars'ta birinci olduk =)
    Saygılar

• quote:

quote:

quote:

gpotato almana gerek yok, zaten son yapılan event'le birlikte 2x drop rate geldi, bu hafta lvl kasmayı bırakıp giant öldürün,4 server var, her 45dk'da bir giant spawn var, bunların yarısını yakalasanız günde en az 10 tane giant öldürürsünüz.Kesinlikle lvl 40 advanced parti ile giant öldürün ve gift box kullanın, hem 2x drop rate, hem gift box, hem fortune circle, alın size 4x rare drop rate 2 gün içinde 96milyon penya yaptım giant luia sayesinde,giant luia lvl 95 tabi ona gitmeyin =) kendi lvllarınıza yakın giant öldürün, mümkünse 1-2 lvl yüksekleri ama kesinlikle sizin lvlınızdan düşükleri öldürmeyin, restat yada reskill için $ harcamanıza gerek yok yani. Bu arada Redrum'dan ayrıldım, yeni guildim Envy. Dün xLadyVietx ve diğer guild arkadaşlarımız sayesinde yine Guild Wars'ta birinci olduk =)
    Saygılar

BN GPOTATO ALMAYA ÇALIŞDIM AMA KREDİ KARTI TÜRK LİRASİ OLDUĞUNDAN KABUL ETMEDİ NASİL DOLARA ÇEVİREBİLECEĞİMİ BİLEN VARMİ?

• paypal dan alırsın o da alışveriş başına 4$ koyar.kredi kartıyla alışverişlerde sorun var.gpotato ya para verme derim.git gianta sat itemleri yap paranı sonrada oyun içinden al ne alacaksan.ben o sayede baby leyena aldım 2 ancient düşürmüştüm tekini +7 yaptım knuckle +10+10 water 1 setim +5 onun içinde giant a gitmek lazım ama çok üşengeçim bu aralar.buffları master yapmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzagThoth

paypal dan alırsın o da alışveriş başına 4$ koyar.kredi kartıyla alışverişlerde sorun var.gpotato ya para verme derim.git gianta sat itemleri yap paranı sonrada oyun içinden al ne alacaksan.ben o sayede baby leyena aldım 2 ancient düşürmüştüm tekini +7 yaptım knuckle +10+10 water 1 setim +5 onun içinde giant a gitmek lazım ama çok üşengeçim bu aralar.buffları master yapmak istiyorum.

bnde assist oynamaya başladım pointleri sta str + 25 dex im var full aoeci yapicam sta str den fazla 70 civarindaydi hatirlamiyorum str 50+ civarinda bundan sonra str ye basmam gereklimi yoksa yetermi int 20 sanirsam şuna bi göz atsan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.