mercanery ol 60 lwlda da gladiotor ol ok??? yada kendi kafana göre takıl.....
quote:
Orjinalden alıntı: emre36
eger sırf buffcu olmak istiyorsan full "İNT" verecen
ben hem sardırcam hemde buff yapçam neye vereyim böyle olmak için?
1. GLADİATOR DİE BİŞEY YOK O KNİGHT DİR 2. HEM BUFF HEM SAVAŞ YAPAMASSİN TAMAMMİ KAFANDAN ÇİKAR O FİKRİ POİNTLER 1 SINIF İÇİN YETERLİ
sizce buff çu mu olayım asist olarak savaşçı mı?hangi asist olursan daha güçlü olurum?
O SANA KALMIŞ SAVAŞÇI MANTİKLİ OLUR HİZLİ LVL İSTİOSAN BUFFCİ
ozaman ben savaşçı olucam neye vereyim?
yukarıyı oku yeter ya yeter ellerim kırıldı oku oku oku herşeyi yazdım yukarda en başta
KAFAYI YİCEM ADAMLAR TRADE YÖNTEMİYLE BNİ HACKLEDİLER YAWWWWWWWW.....
resmini çek bna ver çekmediysen iş işten geçti
yeni pacht cıkmıs sınır oldum gene 58 dosya :)
hack düzeltiliyo takma kaana zararlı deil
ADAM BÜTÜN BOWU FALAN ALDI ABİ BİDE BOW +5 Tİ STİCK +3 HEPSİ GİTTİ ALLAH KAHRETTSİN 5M LİMİDE ALDI OLMAZ ABBBİİİİ ÜZÜLDÜM YAAAA Bİ TEK 3 TANE FOOD VAR AMA ADAMI DÜZELTMEYE BASLADIMM!!!!!!!!!!
ama olsun 20 olmayı istiodum hayır deilmiş naparsın kader böyle yazılmış :(
arkadaşlar bu ay invision olacak invision ne derseniz her haritanın kendi yaratiklari belirli bölgelerde 100lerce çikicak özelliklede gaintler kaçırmammanızı öneririm invison server ve zamanları da şöyle,
Mushpoie – ekim 27sinde saat 3 ~ 5
Mia – ekim 29sinde saat 3 ~ 5
Aibatt –ekim 30unda saat 3 ~ 5
Lawolf – ekim 31inde saat 3 ~ 5
bu saatler dünta saatine göre sanırsam yani ama deişikse saat türkiyeye göre 9-11 arasi olur bunu bilmiyorum. bunun ne yarari olduğunu soruyorsaniz gaint ve normal canavarlar çikacaği için drop ratesi çoook yüksek olacak 2x deniliyor ama dikkatlide olmamis gerekli ölmeyelim kaçırmayin derim
Ya ben mia da oynuyorum lvl 16 yim Mage Halloween Patch ini yükemiyor hata veriyor ne yapıcam??
düzelir korkma
inşallah
arkadaşlar job change gorevleri eklenmiştir hayirli olsun