Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çoğunuz bu flyff nedir? neyin nesidir? die merak edior... ilk başta sitesini vereyim...

http://flyff.gpotato.com/ buradan oyunu indirebilirsiniz... (478 MB lık bi oyun...)

Biraz Oyun Hakkında:::Oyun tamamen cartoon türünden bi oyundur.İtemler Silahlar ve daha birçokşey çok tatlı yapılmış.Girerken çok beklemiorsunuz. Lag olayı tüm online oyunlarındaki gibi fakat bence daha az...Oyun Bedava...Şu ana kadar 4 server bulunuyor...3 karakter yapma hakkın var...Oyunun en güzel yönü UÇABİLMEKTİR... BU Oyunda lvl atlamak fazla uğraşmıcaksınız çok kolay...

bu alıntı forumun basında yazıyor Lord Furkan / yazanda 2 agustosta yazmıs junıorzobıe yazmıs ................ yanı kolay dıyor

• bende 3 deyim kardeş 3 de olsaydın beraber kasardık muhabbet ederdik dicektim bende lvl 7 yim kardeş 3 e geçersen söyle bende sıkılıyomda tek başıma kasmaktan
  • kardeş ben oynamıcam diyosan bu flyff yı rose de oynuyabiliriz. serverlerin adını unuttum ya ama girince söylerim sana hangi serverde olduğumu.tabi ruff rose oynamak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

kardeş ben oynamıcam diyosan bu flyff yı rose de oynuyabiliriz. serverlerin adını unuttum ya ama girince söylerim sana hangi serverde olduğumu.tabi ruff rose oynamak istersen

ben ruf rose dayım 50 lvl ım zaten fark etmez athena yada diğeri oynarız ama su anda rose kapalı hero da oynuyorum hepsi kapalı olunca ne yapayım sıkıldım kasmaktan valla
  • yaw biraz uçmuşsun sen ruff rosede ahh keşke bende olabilsem o kadar lvl hasret kaldım arabaya binmaye
  • msn loo msn
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzteK

msn loo msn

geldikte ne oldu sen yoksun msn de
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykihl

quote:

msn loo msn

geldikte ne oldu sen yoksun msn de

Şu işlerle uğraşıyordum

Dikkatli okuyun bakalım...

Saygıdeğer Hakim Bey..
    >>>
    >>>Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi
    >>>seyleri bildirmek istiyorum..Umarım bu durumu en kısa
    >>>zamanda açıklığa kavuşturursunuz..Su günlerde
    >>>askerliğe çağırılacağım.
    >>>Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim,
    >>>kendisinin de bir kızı var 25 yasında.Babam ise bu
    >>>bahsetmis oldugum kizi ile evlendi.Böylelikle Babam,
    >>>karimin kizi ile evlendigi icin damadim olmus oldu.
    >>>Bunun üzerine kizim da üvey annem olmus oldu babamla
    >>>evlendigi icin..Hanimimin ve benim gecen sene bir
    >>>oglumuz oldu.Oglum hanimimin kizinin erkek kardesi
    >>>oldu, ayni zamanda Babamin da enistesi.Birde
    >>>üveyannemin erkek kardesi oldugu icin dayi oldu.
    >>>Anliyacaginiz benim oglum benim dayim oldu..
    >>>Babamin esi sene sonunda dünyaya bir erkek cocugu
    >>>getirdi.O babamin oglu oldugu icin benimde erkek
    >>>kardesim, vede kizimin oglu oldugu için de torunum.
    >>>Yani ben, torunumun erkek kardesiyim. Ayrica bir
    >>>Annenin evladinin babasi esi olduguna göre bende
    >>>Esimin Kizinin babasiyim vede kizimin erkek cocugunun
    >>>erkek kardesiyim. Kisacasi kendimin büyükbabasiyim..
    >>>Sayin Savci bey sizden ricam beni Askerlik görevimden
    >>>azl etmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarimizda
    >>>Baba, Ogul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar..
    >>>Saygilarimla..
    >>>Not: Pskolojik rahatsizliklardan ve(!)Ailedeki
    >>>dengesizliklerden dolayi bu genc adam askerlikten men
    >>>edilmistir..
    >>>(Dosyasina bu sekilde islenmis..)

Hadi kolay gelsin

• quote:

Öncelikle herkeze Merhabalar!

çoğunuz bu flyff nedir? neyin nesidir? die merak edior... ilk başta sitesini vereyim...

http://flyff.gpotato.com/ buradan oyunu indirebilirsiniz... (478 MB lık bi oyun...)

Biraz Oyun Hakkında:::Oyun tamamen cartoon türünden bi oyundur.İtemler Silahlar ve daha birçokşey çok tatlı yapılmış.Girerken çok beklemiorsunuz. Lag olayı tüm online oyunlarındaki gibi fakat bence daha az...Oyun Bedava...Şu ana kadar 4 server bulunuyor...3 karakter yapma hakkın var...Oyunun en güzel yönü UÇABİLMEKTİR... BU Oyunda lvl atlamak fazla uğraşmıcaksınız çok kolay...

bu alıntı forumun basında yazıyor Lord Furkan / yazanda 2 agustosta yazmıs junıorzobıe yazmıs ................ yanı kolay dıyor

bn yazmadim zombie yazdi onu ilk başlarda kolaydır oyunun zorluğunu kendinde görmüşsündür

• 15 lvl oldum ne acayım ark lar abiattayım ben (BarbarossA)
  • arkadaslar foruma gıren mı yok yoksa adam yerıne koyup cvp vermek mı ıstemıyorsunuz sanırım forumlarıda oyunlarıda kullananlar 16 yas altı ... gece kımse olmadıgına göre ..yok buralarda

• quote:

arkadaslar foruma gıren mı yok yoksa adam yerıne koyup cvp vermek mı ıstemıyorsunuz sanırım forumlarıda oyunlarıda kullananlar 16 yas altı ... gece kımse olmadıgına göre ..yok buralarda

ne ban i kardeşim al sana yardim bunu soru sormayasaniz diye yazdım ama nafile bunlar anlamıyohttp://forum.donanimhaber.com/m_9796473/tm.htm
    bu arada bn 13 yaşındayın sana

• quote:

arkadaslar foruma gıren mı yok yoksa adam yerıne koyup cvp vermek mı ıstemıyorsunuz sanırım forumlarıda oyunlarıda kullananlar 16 yas altı ... gece kımse olmadıgına göre ..yok buralarda

Yav sana yanıma gel diyorum .Ne işin var bilmediğin yerlerde .Biz varken ,başkasına ne gerek var...

• quote:

quote:

Yav sana yanıma gel diyorum .Ne işin var bilmediğin yerlerde .Biz varken ,başkasına ne gerek var...

sen sus hala cd yı yollıcan de get

• beyler ben oyunu yükledim patch client açılıyo bi kaç bişiler yüklüyo sonra uyarı vererek kapanıyo tekrar çalıştırdığımda
    1/666 yazdı ve indirmeye başladı ne yani 666 tane patch mi atacak bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

beyler ben oyunu yükledim patch client açılıyo bi kaç bişiler yüklüyo sonra uyarı vererek kapanıyo tekrar çalıştırdığımda
    1/666 yazdı ve indirmeye başladı ne yani 666 tane patch mi atacak bu

evettttttttttttttt
    hatta az evel bende update yapıyordum sadece 3 saat surdu 236 dosya pişman oldum en az 200 kere zaman asımına ugradı hay böle pacht ın ben bı oyuna gırelım bakalım oynıyabılecekmıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

çok kötü bir oyun hiç güzel değil ben rose online oynuyorum bunun
    kadar kötü oyun görmedim grafikleri çok kötü.SS leri gördüm
    gerçekten kötü 1 rose online dan 1 de FlyFF den ss koycam
    aradaki farklar çook büyük..

flyff a böle en kötü resmini secersen kötü gibi görünür tabi

• Level Acaip Zor Kasılıo Yaa :'(
  • oyunda 1-2 tane quest yaptim flyffin sitesinede girdim ama ordaki questler ingilizce bu questlerin türkçesi warmi aradimda bulamadim bilen söyleyebilirmi
  • hangi serverdasınız arkadaşlar benide alın yanınıza geliyorum!
    çabuk yazınn hangi serverdasınız birlikte kasak

hızlı not : 104Kb hızla indiriom bitcek birazdan geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 15 Kasım 2006; 5:13:37 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.