Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oyunda fp potu satan bi yer warmı
    ben aibat datım nick:TRojka
  • oyun güzelmişte lvl söylediğiniz kadar kolay deil neyse artık başladık sonuna kadar mücadele devam edecek artık kasıcaz ölümüne ver coşkuyu ver coşkuyu
  • ya bende bunda class seçemıommmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

ya bende bunda class seçemıommmmm

http://forum.donanimhaber.com/m_9796473/tm.htm alllll seç

• Selam herkese,

En yeni açılan server hangisi acaba bu oyunda? Duyduğuma göre Ragnarok sevenler için harika bir oyunmuş ^^,.

Daha önce SilkRoad Online da oynadım, lvl'ım çok yüksek değildi oyunu bıraktım zaten bir süre sonra. (lvl 36 Glavie/Fire) En son account'u devralan İtalyan arkadaşa sordum 52 olmuşuz ^^, Ama o oyunda zaman zaman oyuna girmeyip DC vererek deli ediyordu. Bu oyunda da onun gibi bir doluluk olayı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaiThan

Selam herkese,

En yeni açılan server hangisi acaba bu oyunda? Duyduğuma göre Ragnarok sevenler için harika bir oyunmuş ^^,.

Daha önce SilkRoad Online da oynadım, lvl'ım çok yüksek değildi oyunu bıraktım zaten bir süre sonra. (lvl 36 Glavie/Fire) En son account'u devralan İtalyan arkadaşa sordum 52 olmuşuz ^^, Ama o oyunda zaman zaman oyuna girmeyip DC vererek deli ediyordu. Bu oyunda da onun gibi bir doluluk olayı var mı?

oyunda özel server yok sadece global kardeş doluluk olayı diye bişey yok oyunu oynicaksan aibatt a gel
  • arkadaşlar flyffa yeni başladim lwl 9 kendime silah filan aldim peki nerden giysi alabilirimm
  • silahi nerden aldiysan ordan da kiyafet alirsin
  • arkadaşlar aibatt dayım şu an yarım günde LVL 10 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 19 Ağustos 2007; 22:46:52 >
  • JuNiOrZoMbIe kardes benı 15 kadar kasarmısn!!AİBATT server dayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TnT_92

JuNiOrZoMbIe kardes benı 15 kadar kasarmısn!!AİBATT server dayım

kardeş
    1.si zombie oyunu oynamıyo artık 2.si boşuna ugraşma seni ksamak için aranızda en az 19 lvl fark olması lzm

• arkadaşlar neb Glaphan da oynuyorum aibatt da da karakter oluşturdum ama hiç türke raslamadım madem ingilizce kasacam ozaman eski karakterime geri döneyim dedim mage lvl 31 point ve skilleri biraz yanlış dağıttım ama genede fena sayılmaz lvl 37 canavarları kesebiliyorum yardım almaksızın

msn adresim yalniz_fedai_wizard@hotmail.com isteyen ekleyebilir

glaphan daki ismim yalniz

aibatt daki ise KadirTR

herkese iyi oyunlar

birlikte takılmak isteyen olursa haber versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
    doru lvl zor fakat kolay olduğunu kimse söylemedi vede yardım istiyosan cevabının üstündeki link e gir yardım işine gelirsek istesemde yapamam çünkü en fazla 19 lvl farka izin var öbür türlü exp gelmes

kim demiş yaf lvlin zor atladığını. hayal gücünüzü kullanın statları iyi werin hele hele hero online ko japko ragnarok silkroad bunlardan da oynadıysanız hemen çözersiniz olayı. ben 3 günde 30 yaptım ama statlar hoşuma gitmedi 2 adam kestim hapse yattım. şu anda 3. charımı 15 yapıyorum we 15 yapmak maks 90dkmı alıyor. bilmiyorum ben mi fazla kasıyorum (: daha lvl 5de sadece silahı deistim buff aldım 10 canawarlarını kestim nasıl 9 oldum ben bile anlamadım (: bide mia da takılıyorum ohh rahat hic türk yok sayıyorum söwüyorum kimse anlamıyor cok hosuma gidior :D

• bende indirdim oyunu 1801 patch diyo oha yaw baştan fln yüklemeye kalkmaz demi bu patchları
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4F3

bende indirdim oyunu 1801 patch diyo oha yaw baştan fln yüklemeye kalkmaz demi bu patchları

uplamayin şu konuyu
  • o niye
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4F3

o niye

tarihine bakarsan sevinirim ayrıca resmi bi konusu ztn var
  • arkadaşlar bende oynuyorum flyff çok zevkli bir oyun özelikle havada kaykay ile uçmak halen aktif oynayan varsa oyun içerisinde görüşelim
  • arkadaşlar en son server Glaphan oynayan türk var mı ? Varsa yardımcı oluruz.

Angels guildinin mastırıyım 70m guild de paramız var 3 türküz şuanda yabancılarda var aramızda :)

51 Merc
    40 Assit chararım var oyunda en iyi dostum Hakan a suit ekipmanlarida yaptik takimimiza katilacan her arkadasa hic bir destegimizi esirgemeyiz. Umarim bizimle ayni serverda olanlar vardir.

In Game: EvilChamp ( Merc )
    SweetSoul ( Assit )

bizden iyileri de olabilirde oyun icinde görüşürsek güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.