Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aibatmidir nedir bende yeni dl ledim 38 dakıka surdu dl 200 kusur kb da ındırdı sok oldum :D sımdı 3xx pach ı beklıyom
  • oyundayım yarın benı kasarsınız ıns
  • serdar ben yeni servde açtım bir karakter nikini unuttum oraya açarsan takılırız bu arada bende tekirdağlıyım ama istanbulda oturuyorum kern serveri MrClonix nikim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 23 Temmuz 2007; 4:52:31 >
  • tamm ghemen acıyorum kern de ekliyorum msn ye kabukl edersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

serdar ben yeni servde açtım bir karakter nikini unuttum oraya açarsan takılırız bu arada bende tekirdağlıyım ama istanbulda oturuyorum kern serveri MrClonix nikim

kankamsın ya bende ist te oturuyom sorun yok :D
  • ohhooo sizin servere bi girdim kimse yoq benim servere gelin en son acılan hiç türk yoq ama çok az kalabalık zevkli bi bölüm
  • Arkadasım madem oyunun ana konusunu buluyorsun.Gelip geyik yapıcagına sorunu burada sorsana goren cevap versin enden baska konu acıpta kirletiyorsun?Oradakini gorenler simdi bi suru laf solucekler ben icmden solemistim ama simdi buraya yazdıgını gorunce yumusak bi dille uyarayım dedim.Sorununuz/sorunuz oldugunda oyunun konusunu bulup sorarsanız forum daha derli toplu olur...
  • yav kızma ilk başta burayı görmedim sonra gördüm sen şunun cevabıınıo sölesene assist nasıl olcam ama
    HASTAN lı masanlı anlatma pls
  • ya üye olurken step 3 te ne yapmam gerekiyor??
  • yanında ne yazdığını sölersen ben sana sölerim ne yapman gerektiğini
  • arkadaşlar assist olmaya çalışıyorum gidiyorum assist mastırına basıyorum introdiction a ama görevi vermiyo kaldım öyle
  • server ım: glaphan
  • assist in yerini buldum ilk görevi yaptım ikinci görevde forform istiyo onun hangi yaratıktan çıktıgını biliyorum
    sonra peakyrind istiyo bunun hangi yaratıktan çıktıgını bilen varsa söylesin lütfen pls
  • arkadaşlar yardım isteyen varsa

server:glaphan

lvl:16

job:asist

bu serverda 3 tane türk gördüm.

flyff da ismim kralbaba friend e ekleyin
  • selam Kern2 serverindeki tek Türk benim sanırım.
    lvl 31 de mage ve 20 de assistim var. şimdi acrobat olmak için gene ugrasıyorum:)
    yaa türkler neden burda yokki niye başka serverdesiniz:)
  • bisürü char açacağınıza bi char açın kasın 30 lvlda bırakmayın charları benim su anda 54 lvlık charım var hep onu kasiorum
  • HELPP !

Guild kurmayı bi zahmet anlatırmısınız?
  • ben assist olmak istiyorum nasıl olcak lvl 15 oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: walimu

HELPP !

Guild kurmayı bi zahmet anlatırmısınız?

3milyon penyaya bide 3kişiye ayrıcada 40 lvl üstü olman lzm
  • nasıl mercenary olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD171A92C -- 13 Ağustos 2007; 10:17:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.