Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: madslayer

ben bunu indirmeyi düşünüyorum geçenlerde yazmışlar 5444 patch var diye doğrumu? doğruysa kotam var pişman olmak istemem söylerseniz sevinirim

hayır oyunu siteden indirirsen 5k patch fln olmaz

saol
  • server lawolftayım genelde lvl kasmak icin orda bulunurum nikim AnGeLeDa bide lawolfta 40+ olan arkadaslara turk guildi kurmasi icin 3mil verebilirim
  • Arkadaşlar oyunu su an download ediyorum. Bende baslamak istiyorum eğer bu kadar kişi türk varsak gelin hep birlikte dürüst saygılı bi ortam kuralım
    bana buradan ulaşabilirsiniz.
    Love1nHeart@hotmail.com bekliyorum.
  • dünden beri oyuna giremiyorum luncheri açıyorum start geliyor tıklıyorum sonra bi ses gelmiyor oyun başlamıyor niye acaba bi fikri olan warmi??bakımda falan olabilirmi oyun?
  • Server: Kern
    Nick: Garmoth
    Class: Blade
    Lv: 103

Oyundan sikildigimdan ötürü birakmaya karar verdigim için karakterimi satiyorum. $u an serverda bulunan en yüsek level Türk karakteri. Yapilandirma olarak 50 sta, 40 dex ve geri kalan statlari str olarak düzenlenmi$tir. Bu $ekilde arkaniza sadece bir assist alip grilled eel kullanmadan rahatlikla ClockWork kesebilirsiniz. Bunun di$inda üzerinde bulunan set ve silahlarin degeri server piyasasinda yakla$ik olarak 2.5 milyar penya ediyor. Sadece bu itemleri gpot satarak biriktirmeye kalksaniz (1000 gpot 60 milyon penya) 400 $ üzerinde bi para harcamaniz gerekicektir. Extra olarak karakterin üzerinde 1 milyar penyadan fazla cash, serverda sadece 3 adet bulunan "Hera" hoverbike, Bir adet cash shop pet (baby lawolf, 2700 gpot) 2 adet cash shop set (black tuxedo set 2700 gpot, mummy set 2700 gpot), bir adet bomb hair (1350 gpot) bankasinda 300 milyon penyalikta item bulunmaktadir.
    Karakere ait bütün screen shotlar a$agidadir. Fiyat olarak bu saydigim her$ey için 150 200 $ arasi gibi komik bi fiyat istiyorum. Almaya karar verirseniz bi $ekilde anla$iriz yani ;) İstanbul için elden teslim edebilirim. Onun di$indaki $ehirlerden isteyen olursa kar$ilikli güvene dayanarak bi$iler yapariz.

ileti$im için:

msn: alexsanders@allahsal.com
    mail: kaanshimshek@hotmail.com
    te: 0535 5004405 (Kaan)

Karakter Ekranindan Görüntü:
     FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!!

Banka

Silahlar

Inventory

Status

Set

Takilar

Di$ görünü$

• Ben Mia da oynuyorum

30 Lv Mage => Bilge
    18 Lv Acrobat => Darbe
    16 Lv Assist => Angenio

ama artık çok sıkıldım müziği bile çocuklaştırıyo daha gerçekci ağır bişiler lazım kasmasıda zor olan bişiler :D
  • Arkadaşlar 2-3 gündür flyff oynuyorum 15lvl oldum asist görevlerine başladım ama 2. görevi yapamadım daha doğrusu anlayamadım.(birincisini yaptım 10 aibat öldür mü ne onu bitirdim ama ikinci görevi yapamadım forform diye bişey istiyor)nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdcn99 -- 5 Nisan 2008; 20:05:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdcn99

Arkadaşlar 2-3 gündür flyff oynuyorum 15lvl oldum asist görevlerine başladım ama 2. görevi yapamadım daha doğrusu anlayamadım.(birincisini yaptım 10 aibat öldür mü ne onu bitirdim ama ikinci görevi yapamadım forform diye bişey istiyor)nasıl yapabilirim

flyff ile ilgili sorunlarını bu siteden tedarik edebilirsin;
    http://www.flyfffansite.com/ (gerçi flyffın dh deki konularında bu gibi şeyler anlatılmış olması gerekiyordur)
  • çok saol da site türkçe deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdcn99

çok saol da site türkçe deil

boşver oyunda türkçe değil zaten
  • ben oyunu pek fazla anlıyamadım para kasmak oldukza zor siz nasıl para kasıyorsunuz?

▓▓▓▓▓▓▓ONLiNE OYUN DENEME EKİBİ KRAL KURUCUSU :)▓▓▓▓▓▓▓
    KAYITLI KİŞİLER Bİ BEN VARIM SİZDE GLN

ÜYE ARAMA YOK

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...

• quote:

Orjinalden alıntı: iZMnObLe

ben oyunu pek fazla anlıyamadım para kasmak oldukza zor siz nasıl para kasıyorsunuz?

▓▓▓▓▓▓▓ONLiNE OYUN DENEME EKİBİ KRAL KURUCUSU :)▓▓▓▓▓▓▓
    KAYITLI KİŞİLER Bİ BEN VARIM SİZDE GLN

ÜYE ARAMA YOK

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...

cashtan item alıyosun sora satıp bol bol para kazanıyosun (eskiden çok iyi kasılıyodu para quest ödüllerinden fln ama şimdi çok zor gibi bişey)=

• asistin son görevi nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz?
  • arkadaşlar asist için buff sopası nereden alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdcn99 -- 10 Nisan 2008; 14:47:52 >
  • 2 sorum var
    1-class seçmek için 7 lvlde alınan tüm görevleri yapmalımıyız?
    2-bi görevde unknown document diye bise istiyo onu nerden bulabilirim?
    lütfen bilen biri varsa yardım edebilirmi :)
  • ya ben aibattayım beni bir guilde alın lütfen guildim yok hiç bir türke rastlamadım koskoca aibatta
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğkii

2 sorum var
    1-class seçmek için 7 lvlde alınan tüm görevleri yapmalımıyız?
    2-bi görevde unknown document diye bise istiyo onu nerden bulabilirim?
    lütfen bilen biri varsa yardım edebilirmi :)

1.hayır. lvl 15 teki job görevlerini yapman yeterli.
    2.unknown document flaristeki banglarin orada havadan yere düsüyor onu toplamak icin canavar kesmen vb. gerekmiyor oraya düsüyor direk aliyorsun.(tam emin deilim ama)
    merhaba bu arada mushpoiede oynuyorum cok sayida charim vardi ama su anda bi tane var nick:SooS pm atabilirsiniz yardimci olurum yakinda charin ss sini koyacagim ayrica her türlü sorularinizi yanitlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 2 Mayıs 2008; 22:31:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MixSysteM

Ayrıca Arkadaşlar Benimde Bi sorum olucaktı.Ben Acrobat olucamda 60 lwlde Jester mi olsam Ranger mi olsam Karar Veremedim.Siz Ne olmamı tavsiye edersiniz.Hangisi Seçmem daha Mantıklı Olur.

A)Ranger
    B)Jester

Seçimlerinize Göre hareket edicem.LÜTFEN

Yaptiginiz Seçimin artılarını Ve Eksilerinide yazin ki bişeyler ögrenelim

Şimdiden Teşekkürler...

2side igrenc bence xD ( ama jester olman daha mantikli tabi ranger dahada igrenc jester fena deil genede )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 2 Mayıs 2008; 22:39:54 >
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN AİBATT SERRVERINDA OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ HİÇ TÜRKE RASTLAMADIM OYUNU ANLAYAMIYORUM BANA OYUNDA YARDIMCI OLACAK TÜRK ARKADAŞ VEYA TÜRK GUİLDİ LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: safffff

ARKADAŞLAR LÜTFEN AİBATT SERRVERINDA OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ HİÇ TÜRKE RASTLAMADIM OYUNU ANLAYAMIYORUM BANA OYUNDA YARDIMCI OLACAK TÜRK ARKADAŞ VEYA TÜRK GUİLDİ LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

aibatta deilim ama her türlü soruna cevap verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.