Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Guardian41

quote:

Orjinalden alıntı: safffff

ARKADAŞLAR LÜTFEN AİBATT SERRVERINDA OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ HİÇ TÜRKE RASTLAMADIM OYUNU ANLAYAMIYORUM BANA OYUNDA YARDIMCI OLACAK TÜRK ARKADAŞ VEYA TÜRK GUİLDİ LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

aibatta deilim ama her türlü soruna cevap verebilirim

SAOL KARDEŞ KEŞKE AİBATTA OLSAYDIN BÖYLECE OYUN İÇİNDE DE SANA SORU SORABİLİRDİM
    1-BEN MERCHENARYİM LVL 22 İLERDE BLADE OLUCAM KILIÇ KULLANICAM STATLARI NASIL VERMELİYİM FULL STR Mİ FUL DEX Mİ
    1 STA 1 DEX Mİ VEYA 1 DEX 1 STR Mİ
    BEN ŞU AN 1 DEX 1 STR GİDİYORUM AZCIKDA STA VERDİM VEYA 35 STA VERİP GERİSİNİ STR İLE DEX ARASINDA EŞİT Mİ GİDİYİM BİR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
    not: hızlı lvl atlamak istiyorum bide hızlı bir çarım olsun estetik bir çarım olsun istiyorum defansif bir çar istemiyorum.

2-Görünmezlik skili acrobatların mı çok işe yarıyor mu

3-hızlı level kasmak için ne yapmalıyım dungeonlarda mı kasmalıyım

4-görevleri hiç yapamıyorum ne toplayacağımı bilmiyorum(çünkü yazmıyo) görevlerin anlatıldığı türkçe bir site var mı?hızlı kasmak için görev şart mı?

5-spleri hangi skillere vermeliyim ben buff skillerine verdim.Ama mesela bir skilde def +10 yazıyo ama defansımda bir artma olmuyo skillerde bir bozukluk olabilir mi?

6-Pet sistemi hakkında hiçbir şey bilmiyorum önemli mi?Millet yanında yumurtayla niye dolaşıyor??
    Yumurtayı nerden alıcam

7-Niye bu kadar fakirim? (mühim olan insanlık )

8-Belki çok kızıcaksın ama sormam lazım oyunda hızlı level atlamak için bot filan vb. yollar var mı?söyler misin?

9-çok soru oldu cevaplarsan çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safffff -- 4 Mayıs 2008; 16:19:56 >

• quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR LÜTFEN AİBATT SERRVERINDA OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ HİÇ TÜRKE RASTLAMADIM OYUNU ANLAYAMIYORUM BANA OYUNDA YARDIMCI OLACAK TÜRK ARKADAŞ VEYA TÜRK GUİLDİ LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

aibatta deilim ama her türlü soruna cevap verebilirim

SAOL KARDEŞ KEŞKE AİBATTA OLSAYDIN BÖYLECE OYUN İÇİNDE DE SANA SORU SORABİLİRDİM
    1-BEN MERCHENARYİM LVL 22 İLERDE BLADE OLUCAM KILIÇ KULLANICAM STATLARI NASIL VERMELİYİM FULL STR Mİ FUL DEX Mİ
    1 STA 1 DEX Mİ VEYA 1 DEX 1 STR Mİ
    BEN ŞU AN 1 DEX 1 STR GİDİYORUM AZCIKDA STA VERDİM VEYA 35 STA VERİP GERİSİNİ STR İLE DEX ARASINDA EŞİT Mİ GİDİYİM BİR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
    not: hızlı lvl atlamak istiyorum bide hızlı bir çarım olsun estetik bir çarım olsun istiyorum defansif bir çar istemiyorum.

2-Görünmezlik skili acrobatların mı çok işe yarıyor mu

3-hızlı level kasmak için ne yapmalıyım dungeonlarda mı kasmalıyım

4-görevleri hiç yapamıyorum ne toplayacağımı bilmiyorum(çünkü yazmıyo) görevlerin anlatıldığı türkçe bir site var mı?hızlı kasmak için görev şart mı?

5-spleri hangi skillere vermeliyim ben buff skillerine verdim.Ama mesela bir skilde def +10 yazıyo ama defansımda bir artma olmuyo skillerde bir bozukluk olabilir mi?

6-Pet sistemi hakkında hiçbir şey bilmiyorum önemli mi?Millet yanında yumurtayla niye dolaşıyor??
    Yumurtayı nerden alıcam

7-Niye bu kadar fakirim? (mühim olan insanlık )

8-Belki çok kızıcaksın ama sormam lazım oyunda hızlı level atlamak için bot filan vb. yollar var mı?söyler misin?

9-çok soru oldu cevaplarsan çok mutlu olurum.

O.o tabiki cevaplamaya basliorum xD
    1- bende bladeim benim bladeim 40 sta 60 dex gerisi str , str ile dexi esitleme dex 60-55 arasi kalsa yeter stayi 35-40 versen ii olur ama bence 40 ver gerisinide str yap 90 da restat alip full str ye dönersin :D ( full str de baslayabilirdin ) 1 dex 1 str git arada 1 sta ver dex 55-60 olunca dexi birak full str git :D
    2-pvpde,mineda vb. cok ise yariyor.
    3-birisi kastir veya arkadas cevren olmasi lazim ben aibatta olsam benim rm ile yardim ederdim :( ileriki lvllarda yanina fs ( yani asist ) alip adv partye gir ve
    böyle kas daha hizli lvl atlarsin.
    4-hiç kasmak icin görev yapmadiim icin bilmiorum ( görevlerden pek anlamam ) . görevleri anlatan türkce bi site yok, flyfffansite.com var ama ing. :(
    5-sword mastery , blazing sword ve sneaker !! senin ihtiyacin olan skiller sadece bunlar ( blade olunca berserk eklenicek ) yani protectionu lvl 5 , pan barrieri lvl 10 , emporer weaponu lvl 4 , sneaker,sword mastery ve blazing swordu max yap ( tabi su an sp lerin yetmeyebilir 60 olana kadar bunlari yap :D )
    6-yumurta 100 expe gelince pete dönüsüyor. pet str sta dex attack def vb. seyler veriyor.peti lvl atlattikca classi artiyor verdigi özellik artiyor ( dex +1 verirken +5 veriyor vb.) yumurta canavardan düsüyor veya yumurtayi shoplardan alabilirsin.
    7-ilk basladigimda bende fakirdim 60 a kadar fakir olabilirsin ama 60-68 lvl arasinda cok kolay para yapacaksin .nasil oldugunu anlatiyorum.. sm deki minenin en sonunda monga benzeyen ivilis mushellizer adinda bir giant var ve ondan cok iyi droplar cikiyor ve onun tekrar cikmasi icin cok az bekliyorsun.( eger o serverda onu kesen tek sensen cok iyi para yaparsin :D ) süper bi taktik.
    8-öyle bisey yok galiba ( bende yok )
    9-cevapladim bile xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 4 Mayıs 2008; 18:55:52 >

• ÇOK SAOL KARDEŞ BU ARADA AİBATTA OLAN BANA HABER VERSİN BURADAN OYUNDA ACEMİYİM
  • quote:

ÇOK SAOL KARDEŞ BU ARADA AİBATTA OLAN BANA HABER VERSİN BURADAN OYUNDA ACEMİYİM

bi' şey diil
  • quote:

quote:

bi' şey diil

1-yaa şuan 25 lvlım 60 olmak çok zor galiba şuan lvl atlamak kolayda ilerde böyle kolay olur mu?
    mesela 40 levelda ve 50 levelda canavar başı yüzde kaç ex geliyor(kendi level canavarında)
    birde 40 sta ver demişsin stayı bir an önce mi veriyim yoksa sonra mı veriyim
    bide dexi 55-60 da bırakmak kötü olmaz mı ben çok hızlı bir çar istiyorum yani 40 sta verip dex ile stryi eşit gitsem çok mu kötü olur yine sen daha iyi bilirsin ama balta kullanmayacağım kılıç kullanacağım blade olunca( 60 olabilirsem)
    2-bir de görünmezliği biraz daha anlatabilir misin acrobatlara kaç lvlda geliyor ,bladede görünmezlik yok mu?
    3-bufflarla daha hızlı kasıyorum sürekli buff alıp kasıyorum ,dungeonlarda daha mı çok ex geliyor
    4-bir arkadaş var buffçu parti yapıyoruz bana niyeyse ex gelmiyor nedeni ne olabilir?yani kendim yalnız kasınca daha fazla ex alıyorum ,tam tersi olması gerekmez mi?
    5-mercenarynin kendine verdiği bufflardan birinde def +10 yazıyor ama hiçbir işe yaramıyor(belki de ben farketmiyorum)
    6-oyunda en fazla türkün olduğu server aibatt dediler hiç türk göremedim türklerin hepsi çok yüksek level herhalde???yoksa yanlış kanaldan mı giriyorum?
    7-pazar açmıyorum genelde npc ye satıyorum eşyalarımı kötü mü yapıyorum?
    8- skilleri nasıl sıfırlayabilirim elimde bir kağıt var(galibaonla sıfırlanıyo) ama adamın biri kullanma dedi 60 lvlda kullanıcaksın dedi doğru mu yoksa kullanıyım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safffff -- 5 Mayıs 2008; 18:05:32 >

• quote:

quote:

quote:

bi' şey diil

1-yaa şuan 25 lvlım 60 olmak çok zor galiba şuan lvl atlamak kolayda ilerde böyle kolay olur mu?
    mesela 40 levelda ve 50 levelda canavar başı yüzde kaç ex geliyor(kendi level canavarında)
    bide dexi 55-60 da bırakmak kötü olmaz mı ben çok hızlı bir çar istiyorum yani 40 sta verip dex ile stryi eşit gitsem çok mu kötü olur yine sen daha iyi bilirsin ama balta kullanmayacağım kılıç kullanacağım blade olunca( 60 olabilirsem)
    2-bir de görünmezliği biraz daha anlatabilir misin acrobatlara kaç lvlda geliyor ,bladede görünmezlik yok mu?
    3-bufflarla daha hızlı kasıyorum sürekli buff alıp kasıyorum ,dungeonlarda daha mı çok ex geliyor
    4-bir arkadaş var buffçu parti yapıyoruz bana niyeyse ex gelmiyor nedeni ne olabilir?yani kendim yalnız kasınca daha fazla ex alıyorum ,tam tersi olması gerekmez mi?
    5-mercenarynin kendine verdiği bufflardan birinde def +10 yazıyor ama hiçbir işe yaramıyor(belki de ben farketmiyorum)
    6-oyunda en fazla türkün olduğu server aibatt dediler hiç türk göremedim türklerin hepsi çok yüksek level herhalde???yoksa yanlış kanaldan mı giriyorum?
    8- skilleri nasıl sıfırlayabilirim elimde bir kağıt var(galibaonla sıfırlanıyo) ama adamın biri kullanma dedi 60 lvlda kullanıcaksın dedi doğru mu yoksa kullanıyım mı?

1-rm(asist)in yada arkadas cevren olmazsa zor, ilerde cok daha zor oluyor lvl atlamak ben 50 lvlda 60 lik kestiim icin bana 1 exp civari geliyor 55 e dogru 0.50 civari geliyor kendi lvl canavarindan cok daha azdir tabiki yani seni cok zor günler bekliyor :( sta yi 60 a kadar 40 yapman iyi olur dexi 60 yaparsan 2 dretra ve recorn setle %87 attack speed oluyor yaninada bi fs alirsan %100 attack speed yaparsin zaten 65 tede berserk skili acilcak %11 attack speed civari veriyor yani fs olmazsa bile %98 attack speed olacak :) bnde kilic kullaniyorum dretra sword almani tavsiye ederim ( g sworddan cok daha ii )
    2-görünmezlik skilinin adi DARK ILLUSION skili max yaparsan 10 sn kadar görünmez kalabiliyorsun lvlini tam hatirlamiyorum bladelerde yok sadece acrobatta
    3-dungeonlarda exp artmiyor galiba ama iyi item düsme sansi artiyor.
    4-hic exp gelmiyorsa lvl dif vardir yani senden 20 lvl daha fazladir veya daha azdir eger bi kisiyle party kurarsan ikiniz arasinda en az 19 lvl fark olmasi lazim ( exp gelmesi icin ) cok az exp geliyorsa advance partye gir shoutta bagiriyorlar" advance party looking for paired fillers" gibi , bunu bagiranlara pm atarsan sizi partye alir :D
    5-h ye basip detaile gir ordan defansina bak :D
    6-mushpoieye gelseydin cok türk var :D aibatti bilmiorum
    7-evet :D
    8-15 lvlda job sectiginde reskill(event) diye bir kagit geliyor onla sifirliyorsun veya cash shoptan,oyuncularin kurduklari shoplardan oyun parasi olarak 100m civari satin alabilirsin , su anda sifirlama 60 ta sifirla ve benim dedigin gibi skill dagilimi yap.

• Lawolfde oynian birisi var mı?????
  • Ben Lawolf serverinda oyniorum.Lütfen bi türk!!!!!!!!!!!!!!!!
    Server:Lawolf
    Name:LebronJames23
    Lvl:40
    Guild:Kendi guildim TRANSFORMERS
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bi' şey diil

1-rm(asist)in yada arkadas cevren olmazsa zor, ilerde cok daha zor oluyor lvl atlamak ben 50 lvlda 60 lik kestiim icin bana 1 exp civari geliyor 55 e dogru 0.50 civari geliyor kendi lvl canavarindan cok daha azdir tabiki yani seni cok zor günler bekliyor :( sta yi 60 a kadar 40 yapman iyi olur dexi 60 yaparsan 2 dretra ve recorn setle %87 attack speed oluyor yaninada bi fs alirsan %100 attack speed yaparsin zaten 65 tede berserk skili acilcak %11 attack speed civari veriyor yani fs olmazsa bile %98 attack speed olacak :) bnde kilic kullaniyorum dretra sword almani tavsiye ederim ( g sworddan cok daha ii )
    2-görünmezlik skilinin adi DARK ILLUSION skili max yaparsan 10 sn kadar görünmez kalabiliyorsun lvlini tam hatirlamiyorum bladelerde yok sadece acrobatta
    3-dungeonlarda exp artmiyor galiba ama iyi item düsme sansi artiyor.
    4-hic exp gelmiyorsa lvl dif vardir yani senden 20 lvl daha fazladir veya daha azdir eger bi kisiyle party kurarsan ikiniz arasinda en az 19 lvl fark olmasi lazim ( exp gelmesi icin ) cok az exp geliyorsa advance partye gir shoutta bagiriyorlar" advance party looking for paired fillers" gibi , bunu bagiranlara pm atarsan sizi partye alir :D
    5-h ye basip detaile gir ordan defansina bak :D
    6-mushpoieye gelseydin cok türk var :D aibatti bilmiorum
    7-evet :D
    8-15 lvlda job sectiginde reskill(event) diye bir kagit geliyor onla sifirliyorsun veya cash shoptan,oyuncularin kurduklari shoplardan oyun parasi olarak 100m civari satin alabilirsin , su anda sifirlama 60 ta sifirla ve benim dedigin gibi skill dagilimi yap.

GUARDIAN ARKADAŞ SENIN SERVERDA ÇOK TURK VAR MI VE GUILD KURDUNUZ MU SENIN SERVERA GELSEM OLUR MU GELIYIM MI ??????
    ZATEN SPLERI YANLIŞ VERDIM OYUNU DA AZ ÇOK OGRENDIM YENI ÇAR AÇMNAK MANTIKLI

• gel kos kos bizim servera cok iyi bir türk cevresi var sana cok yardim ederiz türk guildi vardi bozduk ama yeni bi tane kurcam ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 7 Mayıs 2008; 17:20:14 >
  • Hemen geliyorum zaten çarım çok yüksek lvl değildi
    fakat sana oyun içinde nasıl ulaşabilirim
    genelde hangi kanalda oynuyosun??
  • quote:

Hemen geliyorum zaten çarım çok yüksek lvl değildi
    fakat sana oyun içinde nasıl ulaşabilirim
    genelde hangi kanalda oynuyosun??

genelde s1 adim SooS bana say atabilirsin
  • Hiç bir yerde göremedim, oyunun konusu nedir?
  • oyunun konusu eğlence
  • quote:

gel kos kos bizim servera cok iyi bir türk cevresi var sana cok yardim ederiz türk guildi vardi bozduk ama yeni bi tane kurcam ins.

Abi bende sizin servera gelebilirmiyim?
    Benim Oyunda birsürü deneyimim var paramda var 35m ama nasıl bırakıcam ki?
    bana o serverdada 35m lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyff

quote:

gel kos kos bizim servera cok iyi bir türk cevresi var sana cok yardim ederiz türk guildi vardi bozduk ama yeni bi tane kurcam ins.

istersen gel ama lawolfta 35m in varsa gelme

• bende geliyorum adim Theodor4 olur buyuk ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

bende geliyorum adim Theodor4 olur buyuk ihtimal

Tamam herkes gelsin kosun
  • aaayiptir sööölemesi gadiköy e gittim ^^ geldim yükleyip giricem
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Flyff

quote:

istersen gel ama lawolfta 35m in varsa gelme

Abi kusura bakmada okadar itemim fln var ya bırakamam sen bana 5m verirsen gelirim
    borç olarak tabi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.