Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JuNiOrZoMbIe

Öncelikle herkeze Merhabalar!

...

Bende Başladım Flyff 'a Hangi Server'da Açmalıyım aDamımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnErAl

quote:

...

Mushpoie'ye gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardian41

quote:

Orjinalden alıntı: OnErAl

quote:

...

Mushpoie'ye gel

Geldim Abi
    Şu An İlk Doğulan Şehirdeyim 4 LEvelim
  • Yahu biri beni kasıcam diye haritanın en sağına götürdü... ne praam var ne pulum :D Aç AÇık sefil kaldım ortada ben ilk doğduğum şehre nasıl dönüceğim (Floris miydi neydi ) :D

Yahu biri yardım etsin bir Türk yeter abi sürekli kayboluyorum vs. başıma işler geliyor. :D Zaten ingilizcem Kıt...
  • lawolfta ancient sheld +6 isteyenler 30mye satiyorum pm FourDegrees
  •  FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!!

sonunda 75 oldum ve iste simdiki halim
  • Selam beyler ;), bende oynuyorum flyff'ı , Aibatt serverında bi guildim var adı Scream, ID'm Anyls... isteyen ; dead_boy_tr@hotmail.com'dan veya oyundaki nickimden bana ulaşabilir ^^
  • RAPPELZ
    FLYFORFUN
    SHOT ONLINE
    UPSHIFT STRIKE RACER
    CORUM ONLINE

KISACASI GPOTATO.COM oyunları!

Tabi ki GameSultan da!

(epin sistemi oyunlara entegre edildiği anda satılşarı başlayacaktır)
  • Slm arkadaslar.Flyff de 64 lvl psykeeper im var.1 lvl sonra AoE açılacak.Aibat da Scream guildine beklerim guild Anyls la Benim İd'm=Egeyn
  • DH den en çok Mushpoie serverında oyuncu var galiba bende yükleyip gelicem o servera

ben rehbere bakındım ama lvl sınırı kaç göremedim

birde lvl atlamak çok zormu?

oyun 646 mb olark inior rehberde 418 mi ne yazıyordu büyümüş baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 18 Temmuz 2008; 13:51:03 >
  • eet buyuyor hergun patch gelio nerdeyse :D
  • ya bende en üstteki server deim lwlim 15 hiç türk göremedim inglizcem de okadar ii deil mage olmak istiyorum 10 tane twinle stoneyi yaptım 5tane chumpimin 3tanesini aldım 2kitane kaldı adama pls Ican buy 2chupim 5k diom bitürlü anlatamıyommm ne yapcamm yaaa nick :omerocknuq(1 tane slainde var)
    bide oyundan atılıyorum neden???sever bişeydio..
  • gPotato Cash leri epin yöntemi ile gamesultan.com dan satılmaya başlamıştır.

Artık kredi kartı olmayan üyeler de epin yontemi ile gPotato Cash alabilirler.

http://www.gamesultan.com/Common/CustomGameDetail.Aspx?CustomGameID=32&Sub=2

KDV dahil fiyatları
    1) 500 gPotato 7,50 YTL
    2) 1000 gPotato 15,00 YTL
    3) 2040 gPotato 29,50 YTL
    4) 3090 gPotato 44,50 YTL
    5) 5250 gPotato 73,00 YTL

Oyuncuların yaptıkları alışveriş sonrası ay sonunda %10 gamesultan bonus ile bedava alışveriş yapabilmektedir.http://www.gamesultan.com/Common/CustomGameDetail.aspx?CustomGameID=32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 13 Ağustos 2008; 15:31:55 >

• Arkadaşlar S.a Şimdi Oyunu Oynayanlar Yada Başlıyacak Olan Arkadaşlar.Herkez Mushpoie Serverine Gelsin Tüm Türkler Suan Mushpoie'de yani en azından çoğu mushpoie'de.Yeni Guild kurduk kurali 1 hafta falan oldu 22 turk aldık guilde birde rakip guild var Turkishpower die ona kimse gitmio zaten gidenlerde bize geliyor Bu arada LooL'u hep göruorum Rm ama hep 66 lvl Hiç kasmıo heralde SooS charını kasıo ^^.Herneyse Gelecek Olursa bana Pm atın.İyi Oyunlar.

Çok Yakında Guild Tanıtım Videosu Cekicez.Mushpoie Serverinde Guildimiz(OttomanEmpire) Acayip bi şekilde dikkat cekmeye başladı hergun onlineyiz + cok hızlı kasılıyoruz (= itemlerimiz sağlam SweptureX abi sağolsun ^^ Guildde yer warken qelın yoksa yer bulamicaksiniz

• yarın bi indirip bakarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Arkadaşlar S.a Şimdi Oyunu Oynayanlar Yada Başlıyacak Olan Arkadaşlar.Herkez Mushpoie Serverine Gelsin Tüm Türkler Suan Mushpoie'de yani en azından çoğu mushpoie'de.Yeni Guild kurduk kurali 1 hafta falan oldu 22 turk aldık guilde birde rakip guild var Turkishpower die ona kimse gitmio zaten gidenlerde bize geliyor Bu arada LooL'u hep göruorum Rm ama hep 66 lvl Hiç kasmıo heralde SooS charını kasıo ^^.Herneyse Gelecek Olursa bana Pm atın.İyi Oyunlar.

Çok Yakında Guild Tanıtım Videosu Cekicez.Mushpoie Serverinde Guildimiz(OttomanEmpire) Acayip bi şekilde dikkat cekmeye başladı hergun onlineyiz + cok hızlı kasılıyoruz (= itemlerimiz sağlam SweptureX abi sağolsun ^^ Guildde yer warken qelın yoksa yer bulamicaksiniz

ben su an tatildeyim bu yüzden oyuna giremiyorum ama LooL ün sifresini bi arkadasa verdim o kendi charini kasio LooL ile yani ben deilim.Tatilden dönünce yine aktif olacagim

• sLm beyLer bnde oyunu indiriom daha önceden azda oLsa oynamışLığım var Mushpoie serverinde başLıcam int. yavaş biras 5 saatte indirio artık yarın gircem gurdian41 oyunda yardım edersn biras :D oyundaki adım büyük ihtimal MetaLerBoi oLcak

Pm Atarım oYunda ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Arkadaşlar S.a Şimdi Oyunu Oynayanlar Yada Başlıyacak Olan Arkadaşlar.Herkez Mushpoie Serverine Gelsin Tüm Türkler Suan Mushpoie'de yani en azından çoğu mushpoie'de.Yeni Guild kurduk kurali 1 hafta falan oldu 22 turk aldık guilde birde rakip guild var Turkishpower die ona kimse gitmio zaten gidenlerde bize geliyor Bu arada LooL'u hep göruorum Rm ama hep 66 lvl Hiç kasmıo heralde SooS charını kasıo ^^.Herneyse Gelecek Olursa bana Pm atın.İyi Oyunlar.

guilde alım varsa mushopiedeki 14 lvl charımla devam ederim baya Türk var gibi oyunda

• 25lwl mage im war ama serverini bilmiorm gelince yo-yo jaster açıcam cricitalleri çok super yada okçu | org. sitesine girip skillere bakabilirsiniz sonra sıkılmayın job gorevlerinde skill point vermeside ii , eskiden sro gibiydi skill point simdi lwl bası gelio
    Türkler hangi serverdaydı en çok yazın bende geliyim guild isterim ama

• quote:

Orjinalden alıntı: Guardian41

quote:

Orjinalden alıntı: Flyff

Ok çok saol abi yaa...Peki ben ne oliim?(bp iyimi?)

bp iyi , elementorda olabilirsin hem cok para gerekmiyor hemde full int olursan cok güclü oluyorsun

Full int guclu olurda sta da vermesi lazım yoksa zor kasar vurdular mı yatar stada versin bence bide magicianlarin zor yani attigin element yaratigin adının yanında yazan elementten guclu olması lazım (Örnek: suya elektrik atilir) ama en ii damage magician da

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.