Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 695 tane patch indirdim (şaka deil ama cabuk indiler ) jaster mi olsam ranger mi onu dusunuorm
  • bende mi gelsem gelirsem ismim dipcihino olur
  • arkadaşlar kimler hangi serverda bi bilgi verseniz nezamanlar giriyonuz
  • arkadaşlar Mushpoie serverında olanlarla bulusalım online oldunuzmu yazarsınız
  • bende Muspoiede oynuyom 100 lvl BJ ve 89 lvl RM var :p

BJ name : G3B3R
    RM name: Askiiim (kız arkadaşımın charı oldugu icin nicki o koymustu şimdi bıraktı yoksa böle nickler koymam ben :p)

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!!
  • Fly For Fame çıktı..Ben onu oynuyorum çok daha avantajlı..Şu an 71 Levelim ve sadece 3 Gün oynadım..
  • Guildde yer varsa banada ayırın, ÖSSden sonra gelirim :)
  • gPotato Cash leri epin yöntemi ile gamesultan.com dan satılmaya başlamıştır.

Artık kredi kartı olmayan üyeler de epin yontemi ile gPotato Cash alabilirler.

http://www.gamesultan.com/Common/CustomGameDetail.Aspx?CustomGameID=32&Sub=2

KDV dahil fiyatları
    1) 500 gPotato 7,50 YTL
    2) 1000 gPotato 15,00 YTL
    3) 2040 gPotato 29,50 YTL
    4) 3090 gPotato 44,50 YTL
    5) 5250 gPotato 73,00 YTL

Oyuncuların yaptıkları alışveriş sonrası ay sonunda %10 gamesultan bonus ile bedava alışveriş yapabilmektedir.http://www.gamesultan.com/Common/CustomGameDetail.aspx?CustomGameID=32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 13 Ağustos 2008; 15:31:55 >

Ya bakarmısınız hangisi daha ucuz flyff nin nor mal fiyatlarmı yıksa bularmı

ŞİMDİ DİYELİ MBEN RESSKİLL ALICAM 29 YTLMİ ÖDİYECEĞİM

• normaller daha ucuz tabi prim alio bu siteler birazda hem o fiyatlar şu şekilde deişti(malum dolar yükseldi)

500 gPotato 9,25 TL
    1,000 gPotato 18,25 TL
    2,040 gPotato 36,50 TL
    3,090 gPotato 55,50 TL
    5,250 gPotato 92,00 TL
  • ciddimisin
  • bana yardım edermisimiz en ii 15 lvl den sonraki seçim hangisi
  • ben lvl 113 aoe bp satıorum mushpoei serverinda +8 set bloody knuckle +7 ... ilgilenenler akillibidik_ocuc@hotmail.com a haber versin teşekkürler ^^
  • ben oyunu yeni indirdim ve adım AzRaHLe lütfen biri benimle aibatta buluşup bana yardım edebilirmi
  • ya pardon ben aibatta değilim herkez yorumlarda Mushpoie serveri demiş bende o yüzden o serverdayım 10 lwlim biri bana yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRaHLe -- 10 Aralık 2009; 13:23:51 >
  • ya bişey sorcam ben 15 lw ım ve mia serverindeyim 17 lwlik adam kesince exp gelmiyo ve hala bana ögretmeyi bende yapıyo nasıl meslek seçicem lütfen cevap la çabuk cevaplarsan iyii olur kesiyom kesiyom exp 0.00 çünkü nasıl meslek seççem yardım cı olabilirmisin

• ya bide bişey sorcam oyunu bırakan varsa 20 lw ve üstü ıtemsiz bile olsa kabul ederim
    amam yeterki lütfen verin
  • yardım edin lütfen
    oyunu yükledim update yaptı start a basıyorum ekran kararıyor ama sonra masa üstüne geri dönüyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran48

yardım edin lütfen
    oyunu yükledim update yaptı start a basıyorum ekran kararıyor ama sonra masa üstüne geri dönüyor!

kimse yokmu?
  • Yha oyunu iyi bilen biri beni ekliyebilirmi neolursunuz çok ihtiyacım var oyuna bayıldım fakat tam bilmiyorum msn adresim sovbelinda@hotmail.com nolur yardım edin :(
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.