Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN İNDİRİYORUM ELİMDEN TUTACAK BİRNE İHTİYACIM VAR VE BU OYUNU HİÇ BİLMİYORUM.
  • SAVAŞÇI BENİ ÇEKTİ ÇOK EZİK DEMİŞSİN SEÇSEM ÇOK ZORLANIRMIYIM.
  • istiyenlere bende yardım edebilirim lvl 31 ama lvl 33 canavarları çook rahat kesiyorum
    ben 2. sıradaki serverdayım şu "m" le başlayan , adı uzun olan server. adı aklıma gelmedi

adım HolocousTr genelde 3. lobbyden giriyorum
  • account aldım ama ıd in yanlış diyor lütfen yardım edin.
  • herkes aibatt a orda türk dolu bide senin sorununna gelelmi sen hesabını aktive ettinmi çümkü önemsiz postalar bölümüne bir aktive kodu geliyor ona bi bak derim
  • hallettim sorunu teşekkürler.
  • bnm de bu oyun hakkinda hic bir bilgim yok ltfen yardim edin simdi indirdim oyunu setup ettim simdi bisi oldu 1256 bolumluk patch indiriyo sanirim. 6/1256 ya kadar uzun surede geldi ama ondan sonra hizlanmaya basladi :D bakalim nolcak eger problem olursa yardim edin pluz
  • Aibaat Serverına Herkes
  • QUEST İŞİ NE OLACAK. QUEST İTEMLERİ GÖRDÜM SİZ NASIL YAPIYORSUNUZ QUESTLERİ.
  • Oyunu Beğenirsem Questleri Arıycam Türkçeye Çeviririm Ben
  • her haritada(yani üç ana town da) quest veren kişiler var(her town da 1 tane)
    onlardan sizin levelinizdeki questleri alıyosunuz ve sizin lvl inizdeki canavarları kesiyosunuz ve itemleri topluyosunuz ve zaten açıklamalar yapılıyo
  • Aibaatı seçsin 4 seçenek çıktı Ne Olcak
  • Ben Beğenmedim Çok Japon İşi :S
  • bende kurdum oyunu aldim acc. Aibatt serverine geldim nickim GetOutMyDream su anda oyundayim.Oyun hakkinda hic bi bilgim yok.Yanliz adamin birine 1 k dan Forfom sattim Ogrenme asamasindayiz
  • hydro sama tavsiyem 2 oyun oyna. silkroad questlerinden sıkıldığın zaman flyff oyna benim gibi.
  • herkes bni ekleyebilir bilgilerim imzamda yazıoyo yardımcı olabilirim herkese
  • bir tek bilmediğim şey itemi nasıl +1 +2 vs yapıyorsun bunun pd lerle yapıldıgını biliyorum ama nasil
  • off uyuyakalmisim simdi devam Flyff ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayspat

İlerde mage olmamya karar verdim lvl 5 daha hic stat vermedim statları nasıl dağıtıyım ?

Not:Kodaki gibi party kurup mu kascaz yokso srodaki gibi kendimizmi kascaz ?

Sanirim party kurarak kasicaz.Ama yuksek lvllilerle falan party kurunca o zaman exp kasamiyosun.Ayni lvl ile party kurmaya dikkat et o zaman hizli oluyo.Aibattayim ben de hic TURK gormedim daha :'( TuRKLER Aibatta. Oyun gercekten cok hos

• quote:

Orjinalden alıntı: Hayspat

İlerde mage olmamya karar verdim lvl 5 daha hic stat vermedim statları nasıl dağıtıyım ?

Not:Kodaki gibi party kurup mu kascaz yokso srodaki gibi kendimizmi kascaz ?

istersen party istersen normal kas ama 30 lvl e geldikten sora partysis olmuyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.