BEN İNDİRİYORUM ELİMDEN TUTACAK BİRNE İHTİYACIM VAR VE BU OYUNU HİÇ BİLMİYORUM.
SAVAŞÇI BENİ ÇEKTİ ÇOK EZİK DEMİŞSİN SEÇSEM ÇOK ZORLANIRMIYIM.
istiyenlere bende yardım edebilirim lvl 31 ama lvl 33 canavarları çook rahat kesiyorum ben 2. sıradaki serverdayım şu "m" le başlayan , adı uzun olan server. adı aklıma gelmedi
adım HolocousTr genelde 3. lobbyden giriyorum
account aldım ama ıd in yanlış diyor lütfen yardım edin.
herkes aibatt a orda türk dolu bide senin sorununna gelelmi sen hesabını aktive ettinmi çümkü önemsiz postalar bölümüne bir aktive kodu geliyor ona bi bak derim
hallettim sorunu teşekkürler.
bnm de bu oyun hakkinda hic bir bilgim yok ltfen yardim edin simdi indirdim oyunu setup ettim simdi bisi oldu 1256 bolumluk patch indiriyo sanirim. 6/1256 ya kadar uzun surede geldi ama ondan sonra hizlanmaya basladi :D bakalim nolcak eger problem olursa yardim edin pluz
Oyunu Beğenirsem Questleri Arıycam Türkçeye Çeviririm Ben
her haritada(yani üç ana town da) quest veren kişiler var(her town da 1 tane) onlardan sizin levelinizdeki questleri alıyosunuz ve sizin lvl inizdeki canavarları kesiyosunuz ve itemleri topluyosunuz ve zaten açıklamalar yapılıyo
Aibaatı seçsin 4 seçenek çıktı Ne Olcak
Ben Beğenmedim Çok Japon İşi :S
bende kurdum oyunu aldim acc. Aibatt serverine geldim nickim GetOutMyDream su anda oyundayim.Oyun hakkinda hic bi bilgim yok.Yanliz adamin birine 1 k dan Forfom sattim Ogrenme asamasindayiz
hydro sama tavsiyem 2 oyun oyna. silkroad questlerinden sıkıldığın zaman flyff oyna benim gibi.
herkes bni ekleyebilir bilgilerim imzamda yazıoyo yardımcı olabilirim herkese
bir tek bilmediğim şey itemi nasıl +1 +2 vs yapıyorsun bunun pd lerle yapıldıgını biliyorum ama nasil
off uyuyakalmisim simdi devam Flyff ya :D
quote:
Orjinalden alıntı: Hayspat
İlerde mage olmamya karar verdim lvl 5 daha hic stat vermedim statları nasıl dağıtıyım ?
Not:Kodaki gibi party kurup mu kascaz yokso srodaki gibi kendimizmi kascaz ?
Sanirim party kurarak kasicaz.Ama yuksek lvllilerle falan party kurunca o zaman exp kasamiyosun.Ayni lvl ile party kurmaya dikkat et o zaman hizli oluyo.Aibattayim ben de hic TURK gormedim daha :'( TuRKLER Aibatta. Oyun gercekten cok hos
quote:
Orjinalden alıntı: Hayspat
İlerde mage olmamya karar verdim lvl 5 daha hic stat vermedim statları nasıl dağıtıyım ?
Not:Kodaki gibi party kurup mu kascaz yokso srodaki gibi kendimizmi kascaz ?
istersen party istersen normal kas ama 30 lvl e geldikten sora partysis olmuyo