Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • drakondan olabilirsin acrobat master sayesinde magic shopdan drakona teleport bileti al üstüne 2 kere tıkla drakon kalesinden acrobat master ı bul görevini al yap
  • bende 29um (mercenary) ama bıraktım baydı bir süre sonra ama belki dönebilirim server musphoie
  • beyler acrobat görevini aldım 1icisini yaptım ama 2incisin de twınkle stone ve peakyrınt mı ne ondan istio bunlar hangi canavardan düser söylermisiniz ??
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guenwar -- 15 Ağustos 2006; 16:42:41 >
  • BEYLER HERKESE MERHABALAR ŞU AN LVL 41 İM VE KENDİSİNE YARDIM ETTİĞİM KİŞİLER KENDİLERİNİ BİLİRLER ONLARA SÖLÜORUM...

BEYLER LÜTFEN BENİM SİZE YARDIM ETTİĞİM GİBİ SİZDE DİER BİLMEYEN KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLUN...VE BU ORTAM BİR ZİNCİR HALKASI HALİNDE DEVAM ETSİN...VE LÜTFEN ZİNCİRİN HALKALARINI BOZMAYIN...

BENCE MSN ADRESİNİZDE BİR FLYFF GRUBU OLUŞTURUN VE SIK SIK SOHBET EDİN BİRBİRİNİZE SORU SORUN...AYRICA FLYFF İÇERİSİNDE OLAN MESSENGER DE DE BÜTÜN TÜRKLER EKLİ OLSUN...BİR DAYANIŞMA İÇERİSİNDE İLERLEYELİM...

BANA ŞU ANA KADAR ÇOK KİŞİ YARDIM İÇİN GELDİ AMA GERÇEKTENDE O KADAR SIKIŞTIMKİ...AYNI ZAMANDA HEP OYUNDA OLAMIORUM (ÇALIŞIORUM)...ONUN İÇİN LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BU KONUDA...

İNŞALLAH İLERDE GUİLD KURACAM...YADA BAŞKA BİRİ KURACAK...AMA BEN KURARSAM HERKES EŞİT HAKLAR İÇERİSİNDE OLACAK...YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİM...

Saygılar...

• oyun da 27 tane yeni update var ama cok yavas update edio ve birde indirirkan hata verio
  • arkadaslar patch te sıkıntım var lutfen yardımmmmmmmmm cok hata verıo code hatası beeeeeeee:(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_ali -- 17 Ağustos 2006; 18:23:41 >
  • aynı sıkıntı bizde de var yarın denicem en iyisi
  • ya walla ak saat 02:35 hala oyunu açmayı deniom yok olmuyo mapleden sora bu damı gitti :(
  • Çok saol çok işime yarıcak
  • arkadaşlar şimdi bunda yapıcağınız şey ilk lvl 15e kadar str basıcaksınız isterseniz arada staminada basabilirsiniz
    15lvlden sora job alınıyo aldıktan sonra ben sadece mageyle , assisti biliyorum asistte aoe olun işinize yarar lvl 28 açılıyo aoe skili buna göre her lvlde 2 sta verin ondan sonrasındakinde 1 str 1 sta verin hep bu kombinasyonda gitsin ayrıca sıfırlananları da aynı kombinasyonda verin magede lvl 20 ye kadar int basın sonra lvl 21de 2 in basın öbüründe 1 int 1 sta basın gene bu kombinasyonda devam edin lavoifte oynayanlar bana soru sorabilirler asistleride kasabilirim
  • acrobat ve mercanry de var
  • beyler ben acrobat olucam görevlerimi yaptım ama en son görevimde bana bir adama gitmemi söyledi (--Meet (HighDrawer)Tucani--) adlı adamı ben bir türlü bulamadım tüm haritaları gezdim ama yok cıldıracam
  • ya bu patch ler ne zaman aktif olcak yaa daha oyuna baslıccam nasip olmuo:DD
  • abiler bu flyff büyümeye başladı bence flyfa alt bölüm açalım ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre36

beyler ben acrobat olucam görevlerimi yaptım ama en son görevimde bana bir adama gitmemi söyledi (--Meet (HighDrawer)Tucani--) adlı adamı ben bir türlü bulamadım tüm haritaları gezdim ama yok cıldıracam

tuncani lawolfların olduğu yerde 3 tane npc var agacin altında onlardan teki.book of tecnique i alıp tuncaniye git o çevirecek sonra carrierbombların ordaki boo ya benzeyen 15 lvl yaratığı fln kesip acro. olacaksın.
  • ARkadaşlar ben de bu oyuna başladm ama ilk günümde asrın hatasını yaptım galiba--> ileride mage olmak istiyorum ama statlarımı STA ve DEXe verdim... 15 lwlde sıfırlanır gibisinden bişiler yazıyodu orda ama emin deilim - nolcak şimdi bu statları sıfırlayamayacak mıyım?

• bende denicem :D
  • ya patch lar inmio acaba manuel download yapılmıyor mu?
  • bende yukluorum oyunu yardımcı olursunuz artık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.