Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kötü bir oyun hiç güzel değil ben rose online oynuyorum bunun
    kadar kötü oyun görmedim grafikleri çok kötü.SS leri gördüm
    gerçekten kötü 1 rose online dan 1 de FlyFF den ss koycam
    aradaki farklar çook büyük..

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!!

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!!

• gerçekten çok fark olduğunu düşünüyormusun?
  • aslında cok fark yok ama rose daha eglenceli daha cok sarıyor
  • ROSE ROSE ROSE ROSE

• quote:

Orjinalden alıntı: türos

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak lütfen yardım edin
    1.ilk önce lvl 15 oldum sınıfımı nasıl seçecem bir türlü beceremedim.
    2.silahlar +1 +2 olayında pm kullanılıyormuş neyse o bi söylermisiniz.
    3.bide bu oyunda görev alınıyormu alınıyorsa nerelerden alınıyor

acilen yardım edin lütfen

1. Zaten lwl 15 olana kadar sınıfını seçemiyosun lwl 15te seçeceksin. Sınıf seçmek için oyuna başladığın yerin townunda Asist Master gibi isimleri olan adamlarla konuş ,onlardan biri sana süreli görew verecek - o görewi yaptıktan sonra zincirleme birkaç görew daha yapacaksın. Sonunda Asist olacaksın. (Town meydanına gidip shouttan "how can i be a asist?" diye yazarsan birisi sana yardım edecektir - ben öyle yapmıştım)
    2. Silah +lama işine girme bence çok pahalı iş - hem pm deil pd(power dice) kullanıyorsun.
    3. 7 lwlden sonra görew veren ,isminin yanında [Quest Office] yazan bir kadın var. Başladığın yerin townunda (ismini unuttum) -Bu oyunda questlerin kıymetini bil- ve asla bir kolyeyi ucuza satma

• BENDE YUENİ BAŞLADIM..

SERVER:AİBAT
    CLASS:ASİST
    LVL:17
    NİCK:mekansiz

BU ARADA LVL 15 DE GÖREV YAPACAK OLANLARA HELEDE ASİST SECECEK OLANLARA ALLAH YARDIM ETSİN
    YANDILAR KES BABAM KES BUL BABAM BUL ARA BABAM ARA

BENCE FLY FOR FUNLA ROSE ONLİNE ARASINDA GRAFİK FARKI OLABİLİR AMA FLY FOR FUN DAHA EĞLENCELİ BENCE
    ROSE NİN ARTILARI OLAİBLİR AMA FLYFF 'NUN EĞLENCE YÖNÜNDEN ARTILARI DAHA FAZLA...

ZIPLAMA
    UÇMA
    VS...

BENCE FLYFF GÜZEL Bİ OYUN TAVSİYE EDERİM...

• çok ezik bir oyun
  • sana öyle geliyo kardeş..

sevene öyle değil...

kimine knght güzel

kimine linage 2

bizede bu güzel hicte ezik değil gayet hoş bi oyun....
  • hocam lvl 21 oldum .. hala party nasıl atılıyo örenemedim bide townu nasıl yapılıyo biş söleyin yaw..

rezillik diz boyu
  • tek kelimeyle barbat

• rose paralı
  • rose parali kardes ama biz ruff rosee denilen bedava özel serverda paşa paşa oynuyorus ister oynaa ister oynama sen bilirsin
  • ARk.lar Ben İndirdimde Anlamiom Oyundan Yardım PLssss

Server: aibat mı n ismi
    Nick:DewilTR
    class:asist olcam inş.
    Lvl:15

Yardımlarınızı bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheThief -- 14 Eylül 2006; 23:32:26 >

• ruff rose dandik iki gündür üyeyim aktivasyon maili gelmedi bide çalışmıyo ruff rose
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldmen

ruff rose dandik iki gündür üyeyim aktivasyon maili gelmedi bide çalışmıyo ruff rose

beceremiyosan banane biz paşa gibi oynuyorus paralı bi oyunu parasız oynuyorus bu kadarda olacak aktivasyon maili diye bir şey yokhttp://www.ruff-rose.com/ gir bu siteye yanda account status yazıyo yaz bilgilerini ogren aktvie olup olmadığını bidada bilip bilmeden insanların emeklerine laf atma

• quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

tek kelimeyle barbat

ben bu sözleri 20-30 lvlde takılıp lvl atlayamayanlardan çok duydum//////şu party işine gelince adamın ustune tıklıyosun sora alt tuşuna basili tutarak tekrar saldiri tusuyla adama tikliyosun sora çikan listede invinte join party var ona tıkla ve işte oparty tıklaya tıklaya party yöntemi

• quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: coldmen

ruff rose dandik iki gündür üyeyim aktivasyon maili gelmedi bide çalışmıyo ruff rose

beceremiyosan banane biz paşa gibi oynuyorus paralı bi oyunu parasız oynuyorus bu kadarda olacak aktivasyon maili diye bir şey yokhttp://www.ruff-rose.com/ gir bu siteye yanda account status yazıyo yaz bilgilerini ogren aktvie olup olmadığını bidada bilip bilmeden insanların emeklerine laf atma

çalışmıyo çalışsa amenna tıklıyom saçma sapan sembollerden oluşan bi eror verio takılıyo

• ODA SENİN SORUNUN BN OYNUYORUM
  • ya 15 lvl oldum magician olacam görevi nasıl anlatabilirmisiniz saint morningemi gidecem nasıl olacak lütfen biriniz yardım etisnn
  • ya bu arka yine katılıyorum lwlim 15 nasıl magican olcam kimse bilmiomu o ksdsr konusuonuz fff ama lwl 15 te nasıl magican olunur bilmionuz ölemi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.