Şimdi Ara

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
49.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhajan

ARkadaşlar ben de bu oyuna başladm ama ilk günümde asrın hatasını yaptım galiba--> ileride mage olmak istiyorum ama statlarımı STA ve DEXe verdim... 15 lwlde sıfırlanır gibisinden bişiler yazıyodu orda ama emin deilim - nolcak şimdi bu statları sıfırlayamayacak mıyım?

FlyFF'ın (Flyy For Fun) ONLINE OYUNUN DETAYLI ANLATIMI!!

DORU 15 LVL DE 0 LANIO 0 LANIO DERKEN 1 LVL GİBİ OLU SNA BONU POİNT VEO

• abiler oyuna giriyorum sifre mi yazip connect diorum cannot connect check internet dio.Sizde de bole bisi var mi.Ben daha dun giriodum neyse bisi daha var bende bi kart var %2Magic Attack socket kart(tam hatirlamiyorum boyleydi herhalde)Bu card ne ise yarae neye basilir ben size ss'sini(resmini) yollarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

abiler oyuna giriyorum sifre mi yazip connect diorum cannot connect check internet dio.Sizde de bole bisi var mi.Ben daha dun giriodum neyse bisi daha var bende bi kart var %2Magic Attack socket kart(tam hatirlamiyorum boyleydi herhalde)Bu card ne ise yarae neye basilir ben size ss'sini(resmini) yollarım

şimdik o kardı şöle kullancan bi pd 8 veya 10 bulcan bi weapon storede herangi bi armoru piercing deip içine atcan pd yide koycan soket açılcak açılmazsa itemler kayboluritemin yanar sora o kardı çift tıkla çekiç gibi olcak sora iteme tıkla itemin statlarına bonus gelebilir ayrıca yanma riski var

bide ben yeni acrobat açtım şuan lvl 11 vagrant şimdi ben yoyocu olcamda hangi statlara nası veriyim bi el atın ya

• kardes acrobat sakın olma hiç iyi deil kasılamazsın ama dersen ben hiç bıkmam oynarım ozaman acrobat ol statlarınıda STR ve DEX ver yada STR-20 STA-20 ye kadar bas sonra hep DEX e bas böylesi daha iyidir ama skillerini acmak biraz zor hem az skillin var hemde en guclusu lwl55 de acılıo
  • Yardım için teşekkürler - mage oldum

Oyuna giremiyorum, accountumu ve şifremi yazıp "login" dediğimde "Check the network" gibilerinden bir mesaj geliyor...Oyuna giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhajan -- 24 Ağustos 2006; 12:03:38 >

• zaten ben her classa bakıyorum mageye baktım assiste baktm warriora baktım şimdide acroya bakıyom bide beni lvl 15 yapcak olan varmı?
    bide server restleme bitti şimdi oyuna girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 24 Ağustos 2006; 15:29:48 >
  • ya off oyunda hiç turk yok beni bole adam gibi kasıp oyunu anlatan biri olsa ne ii olur

msn adresim oguzhademir93@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man -- 25 Ağustos 2006; 0:02:53 >
  • arkadaslar,

oyunda beraber oynadigimiz arkadaslar (onur emre gohkan tolga vs.) 3-4 gun oyuna giremiyebilirim cnku mapledeki account um acildi haberiniz olsun ;)

Bu arada saat sabahin 5 be =D
  • Asist te stonehead die bi skill var saldirdigin kisiye stun etkisi yapio bu skill lvl atlamio nasi atlatcam
  • yaf off ya yokmu yardım edicek oyunda bir tane bile turk bulamadım ve lwl kasmak cok sıkıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

Asist te stonehead die bi skill var saldirdigin kisiye stun etkisi yapio bu skill lvl atlamio nasi atlatcam

skill sayfasını aççan sora skillin iconuna tıklıcan orda yukarda -(eksi) işareti olcak ona bi kez tıklıcan üçgen olcak sora skilli yap pxp sıfır olursa gene atlamaz skillin lvll ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: man

yaf off ya yokmu yardım edicek oyunda bir tane bile turk bulamadım ve lwl kasmak cok sıkıcı

kardes lwl kasmak zor gibi görünüo ama party e lwl kasmak daha zor anca lwl üstünde bir canavar kesicen sen tek basına kes lwl 15 olunca rahatlıcan
  • Bu oyunda lwl atlamak için quest (görew) lerin kıymetini bilin. İki teyzeyle konuştum 23 lwlde %50 exp verdi.
    Ayrıca aibatt serverına giren arkadaşlar beni eklerseler yardım etmekten çekinmem nick: FireTurk lwl: 28

Birkaç SS daha... (resimlerde görünen board için anilseye teşekkür)

• arkadaşlar oyunu indirdim oynuyorum ama bazı sorularım var.
    öncelikle Pxp ne işe yarıyor
    Lawolflardan çıkan Slainler ne işe yarıyor.
    level 14üm ve hiç görev yapmadım.Nasıl yapılıyor onu anlamadım.Oyun içinde en önemli görevler hangileri ve nasıl yapılır??
  • ben de oynuyorum server aibat mı ne işte nickim SeRVeTtr
  • aradaslar bnde oyunu indiriorum bana biri sifre alabilirmi simdiden saolun

• yavv arkadaşlar ben lvl 15 oldum fakat bi oyuncu türünü seçemedim nasıl seçecez ben asist olmayı düşünüyorum ama olamadım lütfen acilen yardım edin kafayı yiyecem bide job ta vagrant yazıyo bu ne anlama geliyor abiler yardım acilen

• yeni meslek alman için bir sürü görev yapman lazım.
    assist olacaksan east flareye git orada assist masterlarla konuş görevleri yap
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak lütfen yardım edin
    1.ilk önce lvl 15 oldum sınıfımı nasıl seçecem bir türlü beceremedim.
    2.silahlar +1 +2 olayında pm kullanılıyormuş neyse o bi söylermisiniz.
    3.bide bu oyunda görev alınıyormu alınıyorsa nerelerden alınıyor

acilen yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.