Bildirim
FLYME hesabının şifresini unuttum yeni hesap?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed1968
merhaba flyme hesabımın şifresini unuttum mailininde şifresini ne yapıcam yeni bir hesap nasıl açabilirim yardım eder misiniz
bende unuttum . şifre unUttum diyorum gmail hesabı istiyor. GMAİL hesabını googleden silmiştim . şifre yenilemede sildiğim gmail hesabını istiyor..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaga55
quote:
merhaba flyme hesabımın şifresini unuttum mailininde şifresini ne yapıcam yeni bir hesap nasıl açabilirim yardım eder misiniz
bende unuttum . şifre unUttum diyorum gmail hesabı istiyor. GMAİL hesabını googleden silmiştim . şifre yenilemede sildiğim gmail hesabını istiyor..
cyanogenmod 12.1 yükledim hocam öneririm flyme falan kalmıyor tel uçuyor -
quote:
quote:
quote:
cyanogenmod 12.1 yükledim hocam öneririm flyme falan kalmıyor tel uçuyor
varsa link atabilirmisiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
cyanogenmod 12.1 yükledim hocam öneririm flyme falan kalmıyor tel uçuyor
varsa link atabilirmisiniz
http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/general/news-cm12-1-normal-mx4-t3210491
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
root olmadan nasıl baska rom atıyorsunuz arkadas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 12 Eylül 2016; 17:44:42 > -
bende 2. el almıştım adama ulaşamadım flyme hesabı için. king root uygulaması ile hallettim -
kıngrootu denıyorum sureklı hata verıyor ya hatta bıkac kere rootlandı yazdı ama herhangı bı programa root yetkısı verıyorum ne program acılıyor ondan sonra ne bısı -
Ayni durum bende de oldu olmadi olmadi bi ara nasil olduysa oldu ardindan hallettim ama bayagi bi ugrastim bi ince ayrintisi vardir ama ben pata küte ugrasirken yapmis oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tt.us
Ayni durum bende de oldu olmadi olmadi bi ara nasil olduysa oldu ardindan hallettim ama bayagi bi ugrastim bi ince ayrintisi vardir ama ben pata küte ugrasirken yapmis oldum
ıste o ayrıntı lazım bana -
?? -
Arkadaşlar fly me hesabımı unutmuştum. Telefonum bloke olmuştu. Flymeforumda bir arkadaş yukarıdaki linki vermişti. Flymemeuzi resmi sitesi.
Formu doldurdum. Çince ama dolduran kadar canım çıktı. Translatele yaptım.
24 saat dolmadan şifremi duzeltmişler. Telefonu kurtardım. :)
Burda önemli olan ilk kayıttaki bilgilerle uyusan cevaplar vermek. Örneğin kullanıcı adı, kayıtlı telefon no, yada seri no kutuda yazıyor. S/n ile başlayan.
Formu doldurduktan sonra son sayfada yeni şifre ne istersin diye soruyor. Yeni şifrenizle telefona girebilirsiniz:)))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba yaşamış olduğunuz sorunun aynısını yaşadım bende formu doldurdum 24 saat geçti herhangi bir geri dönüş olmadı acaba size nekadar bir sürede geri dönüş oldu. ? teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X