< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
REALME 11 4G ANDROİD 14 ALACAK MI?
-
-
alacak. şu anda erken erişim programında sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde benim telefonun mobil veri hızı çok düşük başka telefonun 80 90 mbps gördüğü yerde bu 11 14 arası mbps görüyor. Genel telefonla ilgili mi acaba bilginiz var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir hocam ozellikle android 13den sonra mobil baglanti sorunlari oluyor hatta dün benzincide rezil oluyordum bağlantı E de kaldigi icin banka uygulaması açılmadı İstanbul'un göbeğinde hemde. Y.dışındada 5g düşüşleri oluyormuş.
Realme 11 pro plus'in ana konusu varmi bir türlü bulamıyorum
14 de alabilir 15 de.
bir yerde okudum ya da video'da duydum 2 yıl güncelleme vereceklermiş. yani telefon 13 ile geliyorsa 14 ve 15 güncellemelerini alabilir.
cihazın özellikleri nispeten düşük. bu forumda ana konusu bile yok sanırım.
ancak şuan 02.06.2024 tarihi itibariyle fiyatı 9500 tl civarında. fiyatı epey uygun bence.
-
Bende de realme 11 4g modeli var ama android 14 gelmedi daha. Güncellemeyi neye göre veriyor bu realme
Ayrıca telefonu 1 ay önce aldım aktif kullanıyorum imei den garanti sorgulama yapıyorum garanti aktif değil gösteriyor ama telefonu sıfır kapalı kutu faturalı aldım imei kaydı var
Benim cihaza geldi 2 ay civarı olmuştur
Sizin cihazın hafızası kaçlık benim cihaz 256gb versiyon ve 14 güncellemesi daha gelmedi güncellemeyi alan cihazlar genelde 128gb olanlarmış sizin cihaz kaçlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 12 Ekim 2024; 11:46:29 >
Benim cihaz da 128 gb
realme telefonlarina genelde 2 ana güncelleme vermekte ki ..realme 9 pro -realme 10 da böyle oldu ancak c55 mesela 1 güncelleme aldi ve artık güncellenmeyecek ...realme 12 lite acaba android 14 den sonra 2 güncelleme alicak mi yani ona eskinin '' i '' ailesi yada ''c'' serisi gibimi davranacaklar ...
-
Hocam Realme 12 plus alicamda Netflix hdr lisans L1 varmiquote:
Orijinalden alıntı: streaminrealme telefonlarina genelde 2 ana güncelleme vermekte ki ..realme 9 pro -realme 10 da böyle oldu ancak c55 mesela 1 güncelleme aldi ve artık güncellenmeyecek ...realme 12 lite acaba android 14 den sonra 2 güncelleme alicak mi yani ona eskinin '' i '' ailesi yada ''c'' serisi gibimi davranacaklar ...
Realme 10 bile Android 12 ile çıkıp Android 14 sürümüne kadar güncelleme aldı, hatta Eylül güvenlik güncelleştirmesini bile almış. Realme 11 için yol daha uzun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X