Flyvideo'nun son sürümünü indirdim fakat fly video çalışıyor,son sürüm hata veriyor.Yardım ederseniz sevinirim.
Evet, bende de 98 altinda son suruculer sacmaladi. eski suruculerle devam ediyorum ve bir problem yok...
bende de Flyvideo 3000 modeli var. yeni aldık yalnız şu Cine5 programı daha çıkmamış diyorlar, bulamadık da zaten. bir bilgisi olan var mı?
Cine5 programlarını rahatlıkla internetten bulabilirsin,ama gerekli olacağını sanmıyorum.Çünkü önümüzdeki aylarda Cine5 şifresiz olarak yayınına devam edecek!!!...[deal]
kolaylıkla internetten bulamazsın, çünkü bu programlar genellikle 848 ve 878 chipsetler için. Usb için bile var ama fly 3000 için yok sanırım. Sanırım bu işle uğraşanlar dijital yayınlarla ilgilendiğinden artık pek c5 programı yapılmıyor ...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i> <br />kolaylıkla internetten bulamazsın, çünkü bu programlar genellikle 848 ve 878 chipsetler için. Usb için bile var ama fly 3000 için yok sanırım. Sanırım bu işle uğraşanlar dijital yayınlarla ilgilendiğinden artık pek c5 programı yapılmıyor ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aynen. benim kart BT878 chipli olmadığından bir türlü bulamıyorum. bildiğiniz bir yer varsa bulabileceğim, söyleyin![bwlng]
bir de şu sorunum var:
kartı kurdum sorunsuz bir şekilde. yalnız tgrt hariç hiçbir yeri göstermiyor. antenden mi kaynaklanıyor acaba? tv üstü anten var da...
http://otuken.cjb.net burada fly 3000 için dekoder bulabilirsiniz...ben kullanıyom son derece faydalı bir eser
syster6d var onu bir dene istersen + fly tv kartları için cine5 programları var yoq değil ama verim alamıyorsun. en iyisi aver veya fly98 yani bu güne kadar çıkartılan bir çok program bt848 bt878 için çıkartılmış. sonradarda zaten cine5 rafaştan gündemden yavaş yavaş uzaklaşınca artık kimsecikler uğraşmaya devame tmedi galiba :)
Bende fly 3000 dekoder diye bir program var.Cine5 i çözüyor fakat sesi çözmüyor.Ben fly 2000 kullanıyorum.Benim bilgisayarı toplayan arkadaş "ötüken" diye bir siteden indirmiş.Belki fly 3000de de çalışır!!!
leonly kardeş, sayfanın neresinde bulabiliriz acaba bu Fly3000 programını?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme