Şimdi Ara

FM 08 i kurdum ancak yine siyah ekran sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazılarınız fm07 için yazdığı sorunlarda bu siyah ekran sorununu okumuştum. Ancak ben ilk defa fm serisini aldım fm08 olarak.
    Daha önce cm serilerini oynuyordum.
    Bana birileri bunu adım adım anlatabilirmi acaba.
    Java update gerekli diyen var, deamon tools gerekli diyen var, patch 8.0.1 gerekli diyen var.
    Bunların ne işe yaradıkları hakkında hiç bir fikrim yok açıkcası ve dahası bunları hangi sıra ile yüklemem gerektiğinide bilmiyorum.
    Ben oyunu normal olarak kurdum daha sonra oyuna girmeye çalıştığımda simsiyah bir ekranda mouse icon u bir el e dönüştü ve öylece yaklaşık 30 dk bekledim ve öyle kalınca kapatmak zorunda kaldım oyuna girmiyor yani siyah ekranda kalıyor.
    sonra masa üstüne dönünce bir baktım ekran çözünürlüğü kendiliğinden değişip 800*600 olmuş neyse bu pek sorun değil ama bu oyuna nasıl gireceğim.
    Lütfen birileri yardım edebilirmi acaba.
    Saygılar.

• 2007 den beri fm oynamak için denetim masasından bölge ve dil seçenkelerinden bilgisayarı ingilizce yapman gerekli...biraz araştır detaylı olarak bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

2007 den beri fm oynamak için denetim masasından bölge ve dil seçenkelerinden bilgisayarı ingilizce yapman gerekli...biraz araştır detaylı olarak bulabilirsin

teşekkürler hocam sorunu çözdüm sayende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.