Arkadaşlar ligi seçiyorum ve oyuna başlıyorum tam menejer ekranından ismimi falan belirliyorum. Tam takım seçeceğim ve devama tıklıyorum ama takım seçme ekranı gelmiyor. Oyun donuyor. Dün başladı bu olay. Logo ve forma paketi ayrıca transfer güncellemesi var ha birde Türkçe yaması var,bunlardan sebep ile olabilir mi?
Yamalardan kaynaklanacağını sanmam. Belki yamaları yerlerine atarken yanlışlıkla bazı dosyaları silmiş olabilirsin. Veya yamaları yanlış klasörlere atmış olabilirsin.
İkisi de değilse, kurduğun oyunda hata vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Yamalardan kaynaklanacağını sanmam. Belki yamaları yerlerine atarken yanlışlıkla bazı dosyaları silmiş olabilirsin. Veya yamaları yanlış klasörlere atmış olabilirsin.
İkisi de değilse, kurduğun oyunda hata vardır.
Oyunu en az 3-4 kere baştan kurdum ama nafile. Birazdan bir daha denerim. Logo ve forma paketlerini sildim. Olmadı yamayı silerim. Ama sanırım Logo ve forma pakedinden kaynaklanıyor. Ayrıca skin falan var onlarıda değiştirir biraz kurcalar oyunu yaparım ben. Yardımcı olmak isteyen olabilir çünkü daha çözmedim. Herkese sonsuz teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme