Şimdi Ara

fm 12 de tavsiye edebileceğiniz futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler FM2012 oynuyorum.2.sezandayım bana gelecek vadeden yada memnun kaldığınız her türlü mevki olur
    Önerilerinizi söylermisiniz?

Külüplerini yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko405 -- 28 Aralık 2012; 17:29:18 >

• Romadrio-Vitoria

Bu adamı kesin al! Çok iyi bi adam. Ben Schalke'den Real'e Transfer Oldum. Şuanda Bu adamı İlk 11 Oynatıyorum. 2015 Sezonundayım.. Kolay
    Gelsin
  • Brezilyalı kanat oyuncusu Dudu genç ve gelişme gösteren bir oyuncu 1 sene oynattım 49 maçta 20 gol 28 asist yaptı değerine 2.5 a katladı çok sağlam adam öneririm
  • Hangi takıma arıyorsun?

Şimdi Real Madrid var Çorumspor var.
  • valla geç oyuncuları bi topla forvete de tabi ki quintero reyizi koy şampiyonsun..

2015-2016 sezonu istatistiği; (her sezon böyle nerdeyse)

fm 12 de tavsiye edebileceğiniz futbolcular
  • Takımını söyleseydin iyidi .
  • Kadlec Forvet oyuncusu kesinlikle al , FM11 -12-13 hepsinde takımıma ilk aldığım oyuncu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hata Yaparsınız Denemiştim Lua Lua yı Alın
  • Verthongen (dc)
    alderweifeld(dc) bu ikisi ajax.

Leroy Fer(DMC ) twente

Mkhtryan (MC) tak takımı hatırlamıyorum süper oyun kurucu.

Gaston ramirez (AML)

darwin quintero
    erick torres
    quintero
    ighalo
    wilfred
    (fc)

atila turan
    kemal tokak
    tolga cigerci
    yedek türk için harikalar.
  • Dudu ( Dinamo Kiev)
    Darwin Quintero
    Erick Torres
    Wilfred
    Sinan Bolat
    Ola Toivonen
    Matavz
    Aly Cissokho
  • Neyse:

Luis Guilherme: Botafogo'dan alabileceğin gelecek vaat eden bir kaleci. Hatta geleceği parlak bir kaleci. Yan top zaafiyeti ve tuhaflığı yok.

Heinz Lindner: Bu da Austria Wien'den almıştım. 21 Yaşında ve Avusturya U21'in kalecisi. Hem süper lig'in iyi kalecilerinden birisi oluyor hem de ilk sezondan kaleyi devredebilirsin, yaşına rağmen sırıtmıyor. Guilherme daha iyi gelişiyor yalnız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Giovanny Caicedo: Düşük bütçeli orta halli takımlara gider. Süper Lig için iyi sayılabilecek bir stoper ve yalnızca 325 K TL bonservis 275 K TL maaş ile getirdim. 2 Sezon oynayıp 32 yaşında futbolu bıraktı. Futbolu bıraktığı sene taraftarlarca yılın oyuncusu seçildi ve Süper Lig yılın 11'ine girdi.

Kemal Tokak: Samsunspor'dan uygun fiyatla alınabilecek bir oyuncu. Süper Lig için iyi bir oyuncu üstelik Türk.

David Mateos: Real Madrid Castilla'da oynuyor olması lazım. 24 Yaşında olması lazım ama RM'ye yükselemiyor. Ben bunu da bonservissiz aldım, emekli olan Caicedo'nun yerine on numara oturdu. 26 Yaşında bende şu anda ve 30-31 yaşına kadar hiç sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Darron Gibson: Şanslı isen ManU serbest bırakabiliyor. Süper Lig'in en iyi ortasahalarından birisi oluyor. Ben bonservissiz aldım, Fulham 3.2M€ teklif yaptı, satmadım. TL'ye vurunca çok güzel rakam.

Erman Kılıç: Bir anadolu takımı için olmazsa olmaz bir oyuncu. Özelliklerine takılmayın, çok iyi oynuyor. Belli ediyor kendisini.

Anadolu takımları için bunları önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 16 Ocak 2013; 17:07:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.