Bildirim
FM 13 %100 Türkçe değil mi şimdi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ya oyun Türkçe çıkacak. Orjinal almak isteyen orjinal alır. Müdahaleye gerek yok........ -
quote:
Orijinalden alıntı: Qmer2
Ya oyun Türkçe çıkacak. Orjinal almak isteyen orjinal alır. Müdahaleye gerek yok........
türkçe çıkmıyor hocam tr yaması çıkıyor resmen neden alayım !!! arkadaşlarıda uyarıyorum.... -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NasılYaniYa
Forumlarda orijinal olarak çıkmadığını duydum doğru mu ? Eğer doğruysa yazıklar olsun !!! Koskoca şirket bir türkçe dil çıkaramıyor ...
Orijinal alacakların dikkatine almayın !!! KORSANA DEVAM
ah arkadas ah..
nasıl orjınal olarak cıkmadıgını duydun,anlamadım demek ıstedıgını.yama olarak gelmıcek dil orjınal olarak oyunun ıcınde yer alcak..bilmeden laf sokmamak lazım şimdi..adamlar bunu turkceye ozel yapmıyor..fm de yer alan butun dıller amator ekipler tarafından cevrılıyor..turksportal tarzı sıteler cevırıyı yapıp adamlara yolluyor onlarda oyuna entegre edıyor..
sımdı her yenı versıyon cıktıgında ona uygun yama beklemıcez,her sene yenı oyun cıkınca yenıden yama hazırlanmasını beklemıcez..evet oyun ılk cıktıgında sıkıntılı olcak...yarı turkce yarı ıngılızce kısımlar olcaktır..ama guncellemelerle duzelcek bunlar..tahmınım en gec ara donem transfer yaması geldıgınde tamamen duzgun bı şekilde turkce oyunda olacak..
profosyonel degılde turksportal tarafından yapılmasının guzel yanı hos olmayan kısımları adamlara soyluyosun onlarda degıstırıyor..3 5 ay ıcınde herkesın ortak goruslerıne gore dil kusursuz bı hal alcaktır..mevkı adları,profıl ozellıklerı gıbı kelımeler tartısılıyo mesela suanda..zamanla en sorunsuz halı belırlenıp oyun o sekılde olcak..yenı yıla gırdıgımızde hersey kusursuz olcak bence..hatta fm14 te cok daha ıyı olcaktır..
adamların bu ısı gonullulere yaptırmasındakı bı amacta çevirinin futbolu bılen adamlar tarafından hazırlanılmasının ıstenmesı.(ha belkı bı parcada beleşe kacıyolardır onu bılemıcem).profosyonel cevırıyı yapacak sırket ne derece bızı tatmın edecektı acaba..hayatında futbol ızlememıs bu oyunu hıc oynamamıs adamlar cevırseydı daha mı ıyı olcaktı..hosumuza gıtmeyen bı durumu bıldırdıgımızde bızı ıpleyeceklermıydı??suan cevırenler en azından zamanla sorunları duzeltıp adamlara ıletcek..ılerkı guncellemelerlede oyun kusursuz hale gelecektır..
zaten korsan oynacak olupta bahane arıyorsanız bılmıyorum tabı ama ole bı durum yoksa orjınal almanızı onerırım..ha siz almazsanızda almayın ama dıger arkadaslarada almayın orjınal korsan alın demeyın lutfen..
-
Oyunun ilk çıkışında ufak hatalar olacaktır. Ancak gelen güncellemelerle bu düzelilecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: NasılYaniYa
Forumlarda orijinal olarak çıkmadığını duydum doğru mu ? Eğer doğruysa yazıklar olsun !!! Koskoca şirket bir türkçe dil çıkaramıyor ...
Orijinal alacakların dikkatine almayın !!! KORSANA DEVAM
Arkadaş önce duydun, sonra 'doğru mu?' dedin ardından yazılar olsun dedin. son olarak ise orijinal almayın KORSANA DEVAM! diye gazladın.
Emin olmadığın bir duyum hakkında olmayacak şeyler yazıyorsun. Adamlar web sayfasında belirttiler oyun dilleri arasında Türkçe olacağını bakmaya üşenmişsin, steam'de de bu bilgi var.
Lütfen daha dikkatli yaz, türkiyeli mualif(!)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X