Şimdi Ara

FM 2005 acil yardım lütfen bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende FM 2005 var cd nin içinde türkçe yaması var onu yüklüyorum (Yüklemeden hiç oynamadım çünkü fransızca!)
    Oyuna giriyorum oynarken bi süre sonra "ARRAY ACCES OUT OF BOUNDS" diye bir hata veriyor.
    Bunu nasıl önlerim lütfen bir yardımcı olun.

• muhtemelen türkçe yamadan kaynaklanıyor. bedede yeni takım seçip oyunu kurarken oluyordu. bende ilk önce takımı, ligleri seçiyor oyunu kuruyordum kaydediyordum sonra türkçe yapıp oynuyordum. çok zahmetli
    ama FM aşkı başka bişeye benzemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 7 Ağustos 2006; 18:42:35 >
  • peki bunu engelleyemez miyim?Bende oyun kurarken değil de oynarken oluyor ya da başka bir hatasız türkçe yama var mı?
    Bi de senin yama %kaç türkçe?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeBpLaYeR

peki bunu engelleyemez miyim?Bende oyun kurarken değil de oynarken oluyor ya da başka bir hatasız türkçe yama var mı?
    Bi de senin yama %kaç türkçe?

ben buradan indirmiştim türkçe yamayı.

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/dosyalar/?tsi=indir&id=28288
  • evet kesinlikle tr yamadan kaynaklanıyor da bnde de daha saçma bi haata veriyordu FM yukluodum snra oynuodum çıktıktan snra PC yi kapatılıp açıldıgı zaman oyun açılmıyor Silip tekrar yüklemek gerekiyorAma emre nin dedigi gibi FM aşkı hiçbirşeye benzemez
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 18 hata yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.