Şimdi Ara

FM 2005 save olmuyo lütfen aciiiillllll yardım[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fm 2005'i save yapıp çıktıktan sonra oyuna girdiğimde load bölümünde bişey gözükmüyo lütfen yardım edin

• Norton antivirus ve türkçe windows kullanıyorsun değil mi? Sorun save dosyasının 100 mb den büyük olması ve nortonda bulunan bir bug yüzünden silinmesi. Nortonu disable edip oynamayı dene bi bakalım ne olucak.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum cafemde oyun oynamaya gelen arkadaşlar save transferi yapmamı istiyor fakat bu oyunun saveleri nereye attığını bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
  • FM2005 Save dosyalarını belgelerim klasörüne kaydediyor...Ordan savelerinizi bulabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

FM2005 Save dosyalarını belgelerim klasörüne kaydediyor...Ordan savelerinizi bulabilirsiniz.

Sağol arkadaşım nasıl gözdan kaçırdım bu kadar basit bir ayrıntıyı bilgi için teşekkürler
  • belgelerim klasörüne kaydediyo ama oyunu tekrar açtığımızda kayboluyo
  • Yapman gereken çok kolay save edeceğin zaman save klasörünü bildiğin bir yere kaydet. mesela oyun içine save diye bir klasör aç daha sonra oraya kaydet. zaten oyunu açtığında load last game diye bir seçenek var o da işini görür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.