Şimdi Ara

NFS UNDERGROUND 1 de sorun var llutfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar adamlarla turunuvaya gircem ama 2 yıldızını olması lazım diyor ancak bende 1 yıldız var ve sadece bu turnuva acık kaldı baska acık yarıs yok.nasıl 2 .ci yıldızı alabilirim.

1 yıldızın altında sondan 3 çizgi kalmıs yani o 3 çizgiyi nasıl sarı yapoabilirimki 2.ci yıldızı alayım

• Haritada gorunmeyen yarışlar var onları dene
  • nası haritada gözükmeyen abi yaa.yok işte bi tek tournaent kaldı.ona da kabul etmioo
    ,

nası alcam bu yıldızı yaaa
  • diğer topicleri biraz araştırsaydın ne yapacağını daha rahat bulurdun underground 2 deki mantığın aynısı arabanı edebildiğin kadar modifiye yıldızın artacaktır
  • Arabanın eklentilerini yap once.......

Gormedigin bir şeyler olsa gerek,iyi bak.....

• quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

arkadaslar adamlarla turunuvaya gircem ama 2 yıldızını olması lazım diyor ancak bende 1 yıldız var ve sadece bu turnuva acık kaldı baska acık yarıs yok.nasıl 2 .ci yıldızı alabilirim.

1 yıldızın altında sondan 3 çizgi kalmıs yani o 3 çizgiyi nasıl sarı yapoabilirimki 2.ci yıldızı alayım

Bütün haritayı yavaş yavaş dolaş, etrafta haritada gözükmeyen bir yarışlar görürsün onları da yap. Bunun dışında arabana vinly ekledin mi? yani yanlarına çizgiler, alev resimleri falan. vs. ve sparco falan gibi amblemler de yapıştır. Güzel olsun olmasın her visual upgrade sana reputation point kazandırı. Hade bakim böle salak konularla da topici kirletme bakim

• quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

arkadaslar adamlarla turunuvaya gircem ama 2 yıldızını olması lazım diyor ancak bende 1 yıldız var ve sadece bu turnuva acık kaldı baska acık yarıs yok.nasıl 2 .ci yıldızı alabilirim.

Bütün haritayı yavaş yavaş dolaş, etrafta haritada gözükmeyen bir yarışlar görürsün onları da yap. Bunun dışında arabana vinly ekledin mi? yani yanlarına çizgiler, alev resimleri falan. vs. ve sparco falan gibi amblemler de yapıştır. Güzel olsun olmasın her visual upgrade sana reputation point kazandırı. Hade bakim böle salak konularla da topici kirletme bakim

UNDERGROUND 1 de dolaşacak harita vardıda benmi hatırlamıyorum yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla ne haritası
  • belki harita patchi filan cıkmıstır ve hatta
  • Underground degisti her halde... muhahah puhahah kıhhaha yıhahah koptum yawss...... haritayı dolas,arkadaş dolasıyor herhalde.....
  • Beyler Nfs Underground 2 hiç bu kadar zevkli değildi.
  • Beyler topici açan Mcse2k3 nickli kişi arkadaşım olur. Aramızdaki bir muhabbet neticesinde yazdım onları, aynı konuyu bana da sorup duruyo msn'den Siz de suç yok tabi benim yanlış yazdığımı sanmanız normal ama pek post atılmayan bir topic olduğundan dalgasına yazim demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 25 Eylül 2005, 20:08:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.