Şimdi Ara

FM 2008 Tam ekran modunda maç izleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biliyorum b*kunu çıkardım ta 2008'de ne işin var diyeceksiniz ama ben o oyunu seviyorum işte :) Benim derdim, bütün fm oyunlarından 2d pitch görünümü tek bir butonla tam ekrana taşıyabiliyorsunuz fakat fm 2008'de bunu bir türlü yapamadım saatlerdir araştırıyorum yok. Bileniniz var mı? Özel patch veya skin bulunuyor mu? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• Football Manager 2008'de tam ekran seçeneği bulunmuyor
  • Bütün oyunlarda var bi 2008'de yok. Ne saçma şey. Tam ekran maçın tadı apayrı öteki türlü çük kadar yuvarlaklar birbirine karışıyor. O da güzel de tam ekran apayrı güzel. Sports Interactive çok saçmalamış en azından bir patch ile halledebilirlerdi.
  • Bazı skinlerde var mesela Noche skin. Muhteşemdir bir yerden bulabilirsen indir.
  • Kardeş çok sağol indirdim Noche skini ve tam ekran özelliği var gerçekten de. Ben aylardır arıyorum böyle birşeyi kafama takıldıkça bakıyordum internete aradığım tam da buydu çok teşekkürler. Oyuna yeniden başlıyorum :D Bir de başka bildiğiniz var mı bunun gibi Full Screen butonu bulunan? Ben koyu renkli skinleri pek sevmiyorum. Daha hafif tonlu renkli skinler daha çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 29 Ocak 2012; 14:32:44 >
  • Arkadaslar mukemmel bir skin buldum. Dynamic skin v1.1 mukemmel bir skin muhakkak deneyin hic hata falan yok. Tam ekran modu noche dds 2.1 ve bu skinde var digerleri cok dandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2008 oynayan var mı hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Arkadaslar mukemmel bir skin buldum. Dynamic skin v1.1 mukemmel bir skin muhakkak deneyin hic hata falan yok. Tam ekran modu noche dds 2.1 ve bu skinde var digerleri cok dandik.

Gördüğüm en güzel skin diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Hocam 2008 oynayan var mı hala

Kardeş 2012'yi de yükledim fakat yenileri hoşuma gitmiyor ben eskilerden kalmayım cm3 ile büyüdük onun için yenilerine pek ayak uyduramıyorum :D
  • benden başka da 2008 oynayanı görmek güzel
  • hala mı 2008 yuh
  • alt+f11 e basarak tam ekran yapabiliyorsun fm 2008 forever
  • Asesino ve Gluu adlı skini de deneyebilirsin.
  • Ben piyasada bulduğunuz 2013 transfer yamasını yapıyorum 2008 forever
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.