Şimdi Ara

::FM 2008 TRANSFER KONUSUNDA GERÇEKÇİ DEĞİL::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Celtic takımıyla oynuyorum versiyon 8.02 transfer bütçesi:7.5 miyon dolar..

dogru düzgün adam alamıyorum ya..Celtic gibi bir takımın bukadar az bütçesi olurmu??Varsa ucuz yollu adamlar önerirseniz sevinirim

hemen lulinha vb adamlar diyenler olacaktır..12 13 ten aşağı gelmiyor çoğu..

• quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

http://forum.donanimhaber.com/m_16200375/mpage_83/tm.htm

bizde biliyoruz orayı kimse ilgilenmiyor orada benım bahsetmek istediğim şey ayrı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 4 Ağustos 2008; 21:06:39 >
  • ilhan parlak geleceğin forveti.oyunun en iyi gelişen adamı.kaya emrah
  • fm 2008 de herşey uyduruk

gerçek bir simülasyon yapamadilar
  • Galatasaraydan Özgürcan Her gittigim takımda alırım..Orta çaplı takımlarda çok iyi iş yapıor...
  • pablo piatti , aaritolla ilk yıllarını idare eder sonra 10dan satar yenisini alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu arttırma yolu var... mesaj sayfasına gel yönetim odasına gir altta bütçeyi ayarla var ona tıkla ordan seç ama transfer bütçesi arttıkça maaş bütçesi azalır.. ama bence orda hata olmuş celtic in maaş bütçesine fazla vermişlerdir
  • neolursa olsun celtic gibi bir takıma 7milyon gibi bir bütçe vermek saçmalık..
  • celtic gibi bir takımla gerek yok bana göre ben normal gs ile barcelona yenmiştim
  • barca'nın bütçesi 14-18 ya hem de finans'ı en iyi gözüken takım güya.
    bojan krkic (biraz zor alırsın)
    aaritola (alabilirsin bunu)
    caisinha (bunu da alabilirsin)
    enyeama (tam emin deilim isminden kaleci alabilirsin)
    carlos vela (bunu alabilemezsen büyük ihtimalle)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sovalye1991

barca'nın bütçesi 14-18 ya hem de finans'ı en iyi gözüken takım güya.
    bojan krkic (biraz zor alırsın)
    aaritola (alabilirsin bunu)
    caisinha (bunu da alabilirsin)
    enyeama (tam emin deilim isminden kaleci alabilirsin)
    carlos vela (bunu alabilemezsen büyük ihtimalle)

sen eskı versıyon olan 8.0 oynadıgın ıcın ole yoksa butcesı 80 90 mılyon barcanın belkı daha fazla 8.02 yı yükle bir oyna dostum ki ben 8.02 de oynamama rağmen çok çok az
  • bu oyun üzerinde yüksek lisans yapan biri olarak önerim bu oyunu bırakman

ben bu oyuna basladımmı abartısız 4-5 saat yerimden kalkmazdım günde 10 saatten fazla oynadıgımı hatirlarım.vucudama kalıcı zararlarıda oldu.kendini fazla kaptırmasan iyi edersin

ben günde 1 sezon atliyordum

alacagın oyuncular

gyan asamaoh her mac 1 golu kesin var her gittigin takıma al inan bana dua edeceksin

martin palermo alamiyorsan bunu al

alexi mutlaka al

wedersonu al

inan şimdi aklıma gelmiyor bilirsin
  • Hocam profilden ekle benim msn'i elimden geldiği kadar yardımcı olurum sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

bu oyun üzerinde yüksek lisans yapan biri olarak önerim bu oyunu bırakman

ben bu oyuna basladımmı abartısız 4-5 saat yerimden kalkmazdım günde 10 saatten fazla oynadıgımı hatirlarım.vucudama kalıcı zararlarıda oldu.kendini fazla kaptırmasan iyi edersin

alacagın oyuncular

gyan asamaoh her mac 1 golu kesin var her gittigin takıma al inan bana dua edeceksin

alexi mutlaka al

wedersonu al

bana forvet lazım degıl dostlar ıyı bır dm finishingi yuksek bır amc lazım..

barman tesekkurler bende oyunu cok ıyı bılıyorum ama butce kısıtlı olunca olmuyor..ALEXİ yok buarada ALEXİS var oda en iyisi valencia sag defans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 4 Ağustos 2008; 21:32:26 >

• @canss89

Beni yanlış anladın sana o bütçeye uygun potansiyeli yüksek ilerde yüksek fiyatlara satabileceğin oyuncular önericektim.

Amc olarak sana Wijnaldum'u öneririm 4m $'a alabilirsin oyun açıldığında yaşı 17 olması lazım. MC ve AMC'de de oynar. Potansiyeli yüksek bir futbolcudur ama istediğin gibi bitiriciliği çok yüksek değil ama diğer özellikleri gayet tatmin edici ve ilerde çok gelişiyor. İyi koçlar ve sağlam antreman programıyla bu oyuncuyu Barcelona gibi kulüplere yüksek fiyatlara satabilirsin.

Unutmadan oyuncuya sık sık şut çekmesi komutunu vermeni tavsiye ederim ve oyuncu 17 yaşındayken daha ısınması lazım ve 19 yaşında gerçekten celtic gibi bir takımı kaldırabilecek, seni çoğu maçta ani bir golle yüzünü güldürebilecek bir oyuncudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 4 Ağustos 2008; 21:42:26 >

• Fernando Belluschi

Juan Manuel Mata
  • 7 8 milyon pound zaten iyi bir para ilk senesinde hic tanınmamıs bir menajere verilecek en iyi paralardan 1 sene gecsin istedikleri basarıları elde et bak o butce nasıl artıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

bu oyun üzerinde yüksek lisans yapan biri olarak önerim bu oyunu bırakman

alacagın oyuncular

alexi mutlaka al

wedersonu al

bana forvet lazım degıl dostlar ıyı bır dm finishingi yuksek bır amc lazım..

barman tesekkurler bende oyunu cok ıyı bılıyorum ama butce kısıtlı olunca olmuyor..ALEXİ yok buarada ALEXİS var oda en iyisi valencia sag defans

alex'i demek istemiş fenerdeki alex yani

igor tudor yaşlı ama iyi dmc

• donanımhaber forum
    ..:: FM08 de Genç Yetenekler ::.. » Sayfa 1 - 4
    http://forum.donanimhaber.com/m_24570459/tm.htm

bu konuyu boşunamı açtım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.