oyunda 2. senedeyim, şampiyonlar liginde 2. tura kaldım, 2. tur yani çeyrek finalden önceki maçta chelsea ile oynuyorum, istanbuldaki ilk ayağı 2-1 kazandım şimdi ingilteredeki maçtan önce save ettim, bu andan sonra abartmıyorum en az save ettiğim yerden bir üst tura çıkabilmek için 25-30 defa oynamışımdır, ancak her defasında bi şekilde turu geçemiyorum, ben 2 gol atıyorum 2-0 önde oluyorum sonra chelsea 4 gol atıyor, ben 3 atıorum chelsea 5 atıyor, maçta chelsea 10 kişi kalıyor 2 tane gol atıyorum ikisinide ofsayt diye saymıyor sonra penaltı kazanıyorum oyuncum kaçırıyor ve 85. dakikada 10 kişi kalmış chelsa bana bir gol atıp turu geçiyor, yani ne yaparsam yapayım ... ıçımıda yırtsam makine bir şekilde turu chelseaye geçirtiyor ve ben turu geçemiyorum, oyun tam bi saçmalık
bundan sonra fifa manager oynayacağım bide onu deneyim bakalım
Abramoviç hakemlere para yedirmiştir
şaka bir yanada bende 2005 oynarken senin dediğin gibi oluyordu.o maçı geçmek imkansız oluyordu.
ya bendede fm 2005 de arada oluyodu 5-6 kere deniodum olmadı chelsea ye geçiyodum hemen tum oyuncuları kanatlara diziyprum 30 tane gol atıyorum
bendede oldu öyle silip baştan yükledim
Abi böyle oyun mu oynanır Save'le sonra maça gir.Ne anlamı kaldı ki
ben malatya sporla oynarken şampiyonlar ligi çeyrek finalinde chelsa ile karşılaştım.ingilterede 0-0 berabere kaldım evimde 2-0 yendim turu geçtim sen nasıl geçemedin yav taktiklerle felan uğraş yenersin bide maçtan önce save yap yenildinmi oyundan çık sonra gir böle oyundan ne zevk alırsınız acaba.
mutlaka geçersin demekki taktiğin chelsea ye uygun değil.
3-2-3-1-1 oynat hocam tattik bu olsun
turkspor*** dan bir araştır derim. taktikleri
quote:
Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES
turkspor*** dan bir araştır derim. taktikleri
o siteden bi yama indirdim fm2005 e nerdese ½100 turkce o site super
evet bende o siteden takip ediyorum ve fm 2006 nın cok iyi olduğu söyleniyor genel kanı bu .. sanırım sen fm2005 e devam ediyorsun??
4-1-2-1-2 oynıcaksın ister deplasman ister kendi sahan hiç farketmez götürürsün macları.ama büyük takımsan bu taktiği kullanıcaksın
quote:
Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES
evet bende o siteden takip ediyorum ve fm 2006 nın cok iyi olduğu söyleniyor genel kanı bu .. sanırım sen fm2005 e devam ediyorsun??
ewt 2005 e dvm ediyorum ben 2006 yı yukledim sildim 2007 diide alırım bakcaz artık
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
4-1-2-1-2 oynıcaksın ister deplasman ister kendi sahan hiç farketmez götürürsün macları.ama büyük takımsan bu taktiği kullanıcaksın
bende bu taktiği kullanıyorum galatasarayda
quote:
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: samet.yildiz
quote:
+1905
hacu siz hergün yeni oyuna mı baslıyosunuz save yapmıyomusunuz hiç
quote:
Orjinalden alıntı: samet.yildiz
quote:
+1905
başka ne yapmayı planlıyordunki kardeş her seferinde oyuna baştan başlayıp 10 sezon bitirmekmi
quote:
Orjinalden alıntı: relf
oyunda 2. senedeyim, şampiyonlar liginde 2. tura kaldım, 2. tur yani çeyrek finalden önceki maçta chelsea ile oynuyorum, istanbuldaki ilk ayağı 2-1 kazandım şimdi ingilteredeki maçtan önce save ettim, bu andan sonra abartmıyorum en az save ettiğim yerden bir üst tura çıkabilmek için 25-30 defa oynamışımdır, ancak her defasında bi şekilde turu geçemiyorum, ben 2 gol atıyorum 2-0 önde oluyorum sonra chelsea 4 gol atıyor, ben 3 atıorum chelsea 5 atıyor, maçta chelsea 10 kişi kalıyor 2 tane gol atıyorum ikisinide ofsayt diye saymıyor sonra penaltı kazanıyorum oyuncum kaçırıyor ve 85. dakikada 10 kişi kalmış chelsa bana bir gol atıp turu geçiyor, yani ne yaparsam yapayım ... ıçımıda yırtsam makine bir şekilde turu chelseaye geçirtiyor ve ben turu geçemiyorum, oyun tam bi saçmalık
arkadaşım ben chelsea yı 3 sezon üst üste şampiyonlar ligi finalinde yendim(3-0 3-1 3-1) bence taktiğini değiştir farklı kombinasyonları dene alırsın maçları ii oyunlar