Şimdi Ara

football manager 2006 tam bir saçmalık (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: saunders

bi maçı 50 kere oynayıp sonra arkadaşlarına ben x takımını finale çıkardım demek yada ego tatmininden başka neye yararki demekki yeterli taktik veremiyosun, gol attıktan sonra oyunu rolantiye alamıyosun ve her defasında gol yediğinden bahsetmişsin demekki kalecin yada defansın sorunlu, bence oyunun saçmalığından ziyade hile yapanlara

dogru dıosn hıle karsınca cok zevk almıo ben bı sezonda basarı elde edym baska sezon acym demıorm mesela bı sene yenırlsem onmzdekı senlere bakcaksn ısın zevkı orda

• quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: saunders

bi maçı 50 kere oynayıp sonra arkadaşlarına ben x takımını finale çıkardım demek yada ego tatmininden başka neye yararki demekki yeterli taktik veremiyosun, gol attıktan sonra oyunu rolantiye alamıyosun ve her defasında gol yediğinden bahsetmişsin demekki kalecin yada defansın sorunlu, bence oyunun saçmalığından ziyade hile yapanlara

dogru dıosn hıle karsınca cok zevk almıo ben bı sezonda basarı elde edym baska sezon acym demıorm mesela bı sene yenırlsem onmzdekı senlere bakcaksn ısın zevkı orda

onumuzdeki maçlara bakcaz

• kesınlkle ole
  • fıfa cıktı nba cıktı gercı cd cılere dusmedı ama daha olsn sırada fm var
  • taktik oyna baba ben öle yaptım geçtim desem yalan olur neyse banada ldu öle bikaç kere ama napalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.