Şimdi Ara

football manager 2006 tam bir saçmalık (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kral oyun cm 03-04,orta sahadan bir çok gol görmüşümdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan

quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

quote:

Abi böyle oyun mu oynanır Save'le sonra maça gir.Ne anlamı kaldı ki

+1905

hacu siz hergün yeni oyuna mı baslıyosunuz save yapmıyomusunuz hiç

Arkadasın kastettigi o degil. Yenildigin macı tekrar tekrar oynamakdan bahsediyor.

• managerliği hile ile oynıcaksanız oynamayın zaten zevkini alamazsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

managerliği hile ile oynıcaksanız oynamayın zaten zevkini alamazsınız...

İyide hocam biz en azından yenmeye çalısıyoruz benim arkadaslarım bi ara fm editor den gs a dunya karması takım kuruyolardı oyuncularıda turk yapıyolardı milli takımda fln oynuyolardı
  • fm den vazgeçmemin nedeni ne yaparsam yapayım sakatlıklardan kurtulamamaktı. 19 kişilik kadrodan 10 tane sakat verdim en son ve pes ettim. her maçta oyuncumu sakatlanır kardeşim hadi bir iki gün olsa neyse haftalar bazıları aylarca. antrenmanlarda özellikle strenght ve aerobic ile oynadım bnamısın demedi meret. olmaz ki böyle saçmalık.
  • herşeye rağmen bence fm 2006 daha güzel eğer beğenmiyorsanız gidin CM 5 veya 6 oynayın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: relf

oyunda 2. senedeyim, şampiyonlar liginde 2. tura kaldım, 2. tur yani çeyrek finalden önceki maçta chelsea ile oynuyorum, istanbuldaki ilk ayağı 2-1 kazandım şimdi ingilteredeki maçtan önce save ettim, bu andan sonra abartmıyorum en az save ettiğim yerden bir üst tura çıkabilmek için 25-30 defa oynamışımdır, ancak her defasında bi şekilde turu geçemiyorum, ben 2 gol atıyorum 2-0 önde oluyorum sonra chelsea 4 gol atıyor, ben 3 atıorum chelsea 5 atıyor, maçta chelsea 10 kişi kalıyor 2 tane gol atıyorum ikisinide ofsayt diye saymıyor sonra penaltı kazanıyorum oyuncum kaçırıyor ve 85. dakikada 10 kişi kalmış chelsa bana bir gol atıp turu geçiyor, yani ne yaparsam yapayım ... ıçımıda yırtsam makine bir şekilde turu chelseaye geçirtiyor ve ben turu geçemiyorum, oyun tam bi saçmalık

Bir üst tura çıkabilmek için, hilenin kralını yaparak oyunu tekrar 25-30 defa yeniden yükleyen birisinin fm 2006 hakkında söylediklerini dikkate alacak kimse olduğunu düşünmüyorum. Ve eğer turu geçseydin de şöyle bir topic açacağını tahmin ediyorum : "fm 2006 saçmalık : milyar dolarlık chelsea'yi kupadan eledim"...

• Bu forumda yapılan football manager ve fifa manager tartışmaları bana saçma geliyor arkadaşlar.sözümü yanlış anlamayın lütfen kabalık ettiysem özür dilerim ama renkler ve zevkler tartışılmaz.arkadaşda bana göre başlığı yanlış açmış saçmalık demeyipte daha uygun bir cümle kursaydı daha güzel olurdu.ben fifa manager oyununu oynuyorum.football manager ıda ara sıra oynarım.neden ara sıra diyecek olursanız da maçı canlı izleme olduğu için fifa manager oynuyorum.bu arada arkadaşların dediği gibi de taktikleri ii yaparsan bana göre yenemiyeceğin takım yoktur yeter ki taktiklerini ii yap.SAYGILARIMLA....
  • quote:

Orjinalden alıntı: vidocq

Bu forumda yapılan football manager ve fifa manager tartışmaları bana saçma geliyor arkadaşlar.sözümü yanlış anlamayın lütfen kabalık ettiysem özür dilerim ama renkler ve zevkler tartışılmaz.arkadaşda bana göre başlığı yanlış açmış saçmalık demeyipte daha uygun bir cümle kursaydı daha güzel olurdu.ben fifa manager oyununu oynuyorum.football manager ıda ara sıra oynarım.neden ara sıra diyecek olursanız da maçı canlı izleme olduğu için fifa manager oynuyorum.bu arada arkadaşların dediği gibi de taktikleri ii yaparsan bana göre yenemiyeceğin takım yoktur yeter ki taktiklerini ii yap.SAYGILARIMLA....

• fm
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: hasan

quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

quote:

Abi böyle oyun mu oynanır Save'le sonra maça gir.Ne anlamı kaldı ki

+1905

hacu siz hergün yeni oyuna mı baslıyosunuz save yapmıyomusunuz hiç

Arkadasın kastettigi o degil. Yenildigin macı tekrar tekrar oynamakdan bahsediyor.

Evet aynen ondan bahsediyorum

• Forever fm 2005
  • oynunu oynayama
    sonra hile yapmaya çalış becereme sonra oyuna saçma de bu ne ya alem adamsınız
  • quote:

bundan sonra fifa manager oynayacağım bide onu deneyim bakalım

dene bencede çok güzel tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: songokhu

oynunu oynayama
    sonra hile yapmaya çalış becereme sonra oyuna saçma de bu ne ya alem adamsınız

• bence gayet güzel bence.anti-hile gibi bişey.iyki böyle.yoksa gir cık hep kazan olur mu ya
  • ya yuh be kardesım ya hadı gercek hayatta hakem bole hakem sole dıosnz da oyunda da mı dıosnz ya yapmayın oyuna .ok atmayın... senlerdır cm serılernden gelme bu oyunu oynarım gercekten seven bole demez ... ben gayet memnunm oyumdan eger yenemıosam ben hata yapıormdrrr bu kadar basıt ... taktıkte ıdmanda sorun vardr bu kadar cabuk pes etmeee...
  • quote:

oyunda 2. senedeyim, şampiyonlar liginde 2. tura kaldım, 2. tur yani çeyrek finalden önceki maçta chelsea ile oynuyorum, istanbuldaki ilk ayağı 2-1 kazandım şimdi ingilteredeki maçtan önce save ettim, bu andan sonra abartmıyorum en az save ettiğim yerden bir üst tura çıkabilmek için 25-30 defa oynamışımdır, ancak her defasında bi şekilde turu geçemiyorum, ben 2 gol atıyorum 2-0 önde oluyorum sonra chelsea 4 gol atıyor, ben 3 atıorum chelsea 5 atıyor, maçta chelsea 10 kişi kalıyor 2 tane gol atıyorum ikisinide ofsayt diye saymıyor sonra penaltı kazanıyorum oyuncum kaçırıyor ve 85. dakikada 10 kişi kalmış chelsa bana bir gol atıp turu geçiyor, yani ne yaparsam yapayım ... ıçımıda yırtsam makine bir şekilde turu chelseaye geçirtiyor ve ben turu geçemiyorum, oyun tam bi saçmalık

Arkadaşım oyunu birkac defa load yaparsan böyle oluyo bu gibi durumlarda oyundan macın yarısında filan cıkma
    macı tamamla öyle cık load yap hatta makineyi acıp kapatabilirsen daha iyi olur sonra normala dönüyo hem illa kazanıcam diye bi si yok sen zaten ilkmacta kayıpetmişşsin kendi sahanda gol yiyerek zira 2.1 avantajlı bi skor diil bu gibi durumlarda

• quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

ya yuh be kardesım ya hadı gercek hayatta hakem bole hakem sole dıosnz da oyunda da mı dıosnz ya yapmayın oyuna .ok atmayın... senlerdır cm serılernden gelme bu oyunu oynarım gercekten seven bole demez ... ben gayet memnunm oyumdan eger yenemıosam ben hata yapıormdrrr bu kadar basıt ... taktıkte ıdmanda sorun vardr bu kadar cabuk pes etmeee...

doğru ama oda arkadasın kendi tercihi
  • bi maçı 50 kere oynayıp sonra arkadaşlarına ben x takımını finale çıkardım demek yada ego tatmininden başka neye yararki demekki yeterli taktik veremiyosun, gol attıktan sonra oyunu rolantiye alamıyosun ve her defasında gol yediğinden bahsetmişsin demekki kalecin yada defansın sorunlu, bence oyunun saçmalığından ziyade hile yapanlara
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.