Şimdi Ara

FM 2009 Genç Yetenekler (1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Excitevibe34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
16.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Kendi sitemde hazırladığım yazıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.)

Sizlere bu yazıda FM 2009′da keşfettiğim genç yetenekleri tanıtacağım. Yazacağım tüm oyuncuları denediğim için sadece kısa bilgilendirmeler yazacağım. Umarım beğenirsiniz.

Mark Beevers
    Sheffield Wednesday takımında forma giyiyor. 18 yaşında. Defansın ortasında(DC) görev alıyor. Değeri 1.1M TL. Bu oyuncu 4-5 sene içerisinde oyunun en iyi savunma oyuncularından biri oluyor. İngiltere Milli Takımı’na seçiliyor. Bonservisi ise 20-30M TL arasında değişiyor.

Jérémy Hélan
    Man City takımında forma giyiyor. 16 yaşında. Profesyonel kontrat yapılmadığı için ücretsiz olarak takımınıza alabilirsiniz. 4-5 sene içerisinde orta düzey sol bekler arasına giriyor.

Tsvetomir Todorov
    Ascoli takımında forma giyiyor. 17 yaşında. Orta Saha’nın solunda(AML), sağında(AMR), ortasında(AMC) forma giyebiliyor. İtalyanların saçma uygulaması nedeniyle Ascoli ve Atalanta oyuncunun bonservisine yarı yarıya sahip. Bu nedenle her iki takıma da 3M TL verirseniz oyuncuyu takımınıza alabilirsiniz. Oyuncu birkaç sene içersinde düzgün bir antrenman uygulatırsanız, Bulgaristan Milli Takımının vazgeçilmez oyuncularından biri oluyor. Özellikleri ise birçok üst düzey takımda oynayabilecek seviyeye geliyor.

Moussa Sissoko
    Toulouse takımında forma giyiyor. 18 yaşında(düzeltildi). Takımınıza katmak isterseniz biraz takımın kasasını açacaksınız. 17,5 M TL’ye takımınıza alabilirsiniz. Oyunun başında da kötü olmayan özelliklere sahip. Fakat bu özellikler sizi yanıtlasın. Oyunun en iyi DMC ve MC’si oluyor. Profilinde “Dünya çapında orta saha” yazıyor. Kısaca Man Utd, Barcelona, Liverpool, Madrid gibi takımlarda forma giyebilecek kadar iyi oyuncu oluyor. Mevkisinin en iyisi…

Philippe Coutinho Correia
    Brezilya’nın Vasco takımında forma giyiyor. 16 yaşında. MC, AMC ve FC mevkilerinde forma giyebiliyor. Asıl mevkisi AMC. 3,5M TL’ye takımınıza katabilirsiniz. 3-4 sene içerisinde üst düzey AMC oyuncularından biri oluyor. İleride Sevilla, Atl Madrid gibi takımlarda rahatlıkla forma giyebilir.

* Yazının birkaç bölümü daha olacaktır…

Kaynak:http://www.fmbilgi.com/fm-2009-genc-yetenekler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 11 Haziran 2009; 21:47:42 >

• saol kardeş
  • Teşekkürler,ersin cok saglam oyuncu oluyor hepsi.
  • saol
  • Beevers,Sissoko ve Helan'a kefilim. Todorov'u fazla sevmiyorum. Correia'yi hic denemedim.
  • Correia, oyunda Coutinho diye geçiyor. Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Ben de Coutinho'ya kefilim, tıpkı diğer oyuncular gibi
    * Sissoko'ya 28 yaşında yazmışım
  • G.Birliği kariyerimde inş deneyebilirim bu futbolculardan birkaçını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Coutinho olarak geciyorsa onu bilmemek elde degil ama almasi cok zor cunku oyun baslar baslamaz hemen Inter aliyor. Cok hizli olmak lazim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Coutinho olarak geciyorsa onu bilmemek elde degil ama almasi cok zor cunku oyun baslar baslamaz hemen Inter aliyor. Cok hizli olmak lazim.

Gerçektende öyle

• quote:

Coutinho olarak geciyorsa onu bilmemek elde degil ama almasi cok zor cunku oyun baslar baslamaz hemen Inter aliyor. Cok hizli olmak lazim.

Alsalarda oynatmıyorlar zaten. Ben de olmasam hiçbiri oynayamacak
  • Bir genc oyuncuda ben soyliyeyim ;

Thiago Alcantara - Barcelona'da oynuyor ve 150 bin dolar gibi ucuz bir fiyata alabiliyorsunuz. Iyi bir antreman programiyla acayip gelisiyor.
  • quote:

Bir genc oyuncuda ben soyliyeyim ;

Thiago Alcantara - Barcelona'da oynuyor ve 150 bin dolar gibi ucuz bir fiyata alabiliyorsunuz. Iyi bir antreman programiyla acayip gelisiyor.

• quote:

Bir genc oyuncuda ben soyliyeyim ;

Yazının ikinci bölümünde ilk sırada yer alacak oyuncuydu kendisi
  • Var mı böyle adam? Değer 50.000 £ İngiliz Sterlini ilk yıl. 17 yaşında. Kanat oyuncusu. Ajax alt yapısından çıkma. Müthiş yetenek. Rodney Sneijder ! İlk sezon Galatasaray'a çok rahat geliyor. Buda demek oluyorki Galatasaray ayarındaki takımlara gidebilir. Belki daha alt takımlarada gider denemedim. Ama genç olduğu için çok düşük maaşı var. İşte başlangıç profili ;

Ekleme: İşte 2013 yılındaki profili ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 12 Haziran 2009; 11:25:32 >

• Furkan sen 9.3.0 mi oynuyorsun? Rodney'nin fiyati 50kdan daha pahali olmasi lazim.
  • Evet 9.3.0 oynuyorum. Fiyat farkı para birimine göre değişebilir. İngiliz Sterlini kullanıyorum ben. Yani oyunda en değerli para birimi. 80M İngiliz Sterlini 94 Milyon Euro yapıyor. C.Ronaldo'ya öyle teklif etti Los Galacticos.
  • Yazın oynayacam o zman lazım olur.saol kardeş
  • Yazının ikinci bölümünü de hazırladım. Sitede yarın yayınlayacağım. Buraya bölüme de eklerim
  • Evet, ben para birimine dikkat etmemisim. Rodney iyi gelismis. Surekli oynattin heralde?

Bu arada Moussa Sissoko ile ilgili size ufak bir tuyo vereyim. Ilk seneden hemen 20 milyon dolar verip almayin. Ilk sezon sonunda 5m dolar gibi bir fiyata alabiliyorsunuz(Eger satilmazsa ki cogu zaman satilmiyor hemen).

Edit : Beklerseniz Sissoko'nun fiyati gittikce dusuyor. Suan ki kariyerimde takimi 3.5 milyonluk bir teklifi kabul ediyorlar ancak kendisi benim takimim olan Genclerbirligi'ne gelmek istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 13 Haziran 2009; 8:04:56 >
  • quote:

Evet, ben para birimine dikkat etmemisim. Rodney iyi gelismis. Surekli oynattin heralde?

Bu arada Moussa Sissoko ile ilgili size ufak bir tuyo vereyim. Ilk seneden hemen 20 milyon dolar verip almayin. Ilk sezon sonunda 5m dolar gibi bir fiyata alabiliyorsunuz(Eger satilmazsa ki cogu zaman satilmiyor hemen).

Edit : Beklerseniz Sissoko'nun fiyati gittikce dusuyor. Suan ki kariyerimde takimi 3.5 milyonluk bir teklifi kabul ediyorlar ancak kendisi benim takimim olan Genclerbirligi'ne gelmek istemiyor.

Ben gelştirmedim ki. Aldığımda öyleydi. İlk başta keşfedip alsaydım daha iyi olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.