Şimdi Ara

!!! Fuchs'tan Yeni Albüm - Selam (16.11.2008) !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  !!! Fuchs'tan Yeni Albüm - Selam (16.11.2008) !!!

Fuchs - Selam

Nefret’le beraber Türkçe Rap camiasında Ceza ile birlikte başı çeken isimlerden biri olmayı başaran Fuchs’tan bütün Türkçe rap dinleyicilerine sürpriz bir underground albüm! En son 2004 yılında çıkartmış olduğu Huzur N Darem isimli solo albümünün,ardından uzun bir süre solo albüm çıkartmayan Fuchs ,5 yıla yakın bir aradan sonra ilk kez ´Selam´ isimli underground konseptli bir solo albümü tüm rap severler için hazırladı.

16 Kasım Pazar günü düzenlecek olan Hadi Sende Gel isimli organizasyonda ilk kez satışa çıkartılacak olan bu albümün bütün prodüksiyonu Fuchs’a aittir.Bu albümde Fuchs’a ,Türkçe Rap camiasından birbirinden başarılı isimler eşlik etmiştir.Kasırga,Timur,Yener,Sahtiyan,Sansar Salvo,Cabbar,9cc ve eski okuldan Cambaz albümde Fuchs’a eşlik eden isimlerin başında geliyor.Ayrıca Tapeman ‘de beatbox performansıyla eşil eden isimler arasında yer almaktadır.

İsteyenler albümün ufak bir tanıtımı olan ve albümdeki tüm şarkılardan ufak kısımlar alınarak oluşturulmuş şarkıyı alttaki linkten indirebilir.Tanıtım amaçlı olarak bedava verilmektedir.

-- Snippet İçin Tıklayın --

Arkadaşlar albüm 5 liradan satışa sunuldu..Albüm mükemmel olmuş herkes almalı bence 5 lirayı nereye vermiyoruzki.

Track List :

01-İntro-Fuchs
    02-Öldü Sanma - Feat_Sansar Salvo-Fuchs
    03-Beni çagrıyor-Fuchs
    04-Her Gece-Fuchs
    05-Skit - Türbülans-Fuchs
    06-Türbülans Feat_ cabbar-Fuchs
    07-Lalala - Feat_ Ayben-Fuchs
    08-Çekme Kardeşim-Fuchs
    09-Sabaha Kadar Bodrum-Fuchs
    10-İstanbul Attack-Fuchs
    11-Eski Okul Feat_Yener-Fuchs
    12-Yamur-Fuchs
    13-Tapeman ( walek )-Fuchs
    14-Rap Bizim için - Feat Sahto-Fuchs
    15-KADER - Feat_Cambaz &9 CANLI 2005 remix-Fuchs
    16-Skıt - Vaktimiz Yok-Fuchs
    17-Vaktimiz Yok-Fuchs
    18-OUTRO-Fuchs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 21 Kasım 2008; 20:52:07 >

• bakalım fuchs bu sefer sağlam bir albüm yapmış mı. her ne kadar türkçe rap camiasında başı çeken isimlerden de olsa tarzını pek de geliştiremedi bu güne kadar. Yeni albüm yapması büyük bir adım bu yönde. Umarım beklenildiği gibi olur

bu arada snippet için rar şifresini göremedim sayfada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 21 Kasım 2008; 10:13:12 >
  • Cd sini aldım cd güzel sticker güzel ama poster kelimenin tam anlamıyla bok gibi, hem farklı foto yok heryerde fuchsun fotoğrafı var ve posterde resmi uzatmaya çalışmışlar tarık abinin keli üçgen gözüküyo (biraz özensiz hazırlanmış bir cd)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.