Bildirim
FM 2009 - Transfer Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum genelde transferler 12 ay taksitle yapılır. onu keşfettikten sonra bende 24 ay taksitle yapmaya başladım cepten fazla para çıkmadığı için iyi oluyor :) -
ama cebinde alacağın oyuncunun toplam bedeli yoksa transferi yapamıyorsun diye biliyorum.
daha sonra taksitle de ödeyecek olsan bütçenin, toplam bedeli karşılaması gerekiyor.
benim sorum daha cok oyuncu satışıyla ilgili. FM 2008'deki gibi gereksiz oyuncuları satıp transfer bütçemi artırmaya çalıştım ama bir baktım gelen para bütçeye eklenmemiş. takıma kar olarak yazılmış. oyuncular da haybeye gitti. -
eet satişin tamami eklenmiyor onu ayarlaniyormu bilmyorum ama sezon sonunda hedefini belirlerken sana verdiği transfer bütcesi takımın bütcesiyle doğru orantili olduğu için yine gelir sana. -
sezon başında ve ortasında sattığım adamlardan çok az bir para geldi. %10 civarı.
Acaba takıma göre mi değişiyor?
bence en büyük zevk ucuza aldığınız genç bir oyuncuyu yıldızlaştırıp iyi paralara satmak.
eğer bütçeme geçmeyecekse, kulübe kar kalacaksa bir anlamı olmuyor uğraşmanın.
bakalım dediğin gibi sezon sonunda bütçeme eklenecek mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X