Şimdi Ara

FM 2009 - Transfer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İspanya liginde Malaga ile oynuyorum. Oyuncu sattığımda satış ücretinin yalnızca %10 transfer bütçeme ekleniyor.
    Bunu normale çevirmenin bir yolu yok mu?

• dostum genelde transferler 12 ay taksitle yapılır. onu keşfettikten sonra bende 24 ay taksitle yapmaya başladım cepten fazla para çıkmadığı için iyi oluyor :)
  • ama cebinde alacağın oyuncunun toplam bedeli yoksa transferi yapamıyorsun diye biliyorum.
    daha sonra taksitle de ödeyecek olsan bütçenin, toplam bedeli karşılaması gerekiyor.

benim sorum daha cok oyuncu satışıyla ilgili. FM 2008'deki gibi gereksiz oyuncuları satıp transfer bütçemi artırmaya çalıştım ama bir baktım gelen para bütçeye eklenmemiş. takıma kar olarak yazılmış. oyuncular da haybeye gitti.
  • eet satişin tamami eklenmiyor onu ayarlaniyormu bilmyorum ama sezon sonunda hedefini belirlerken sana verdiği transfer bütcesi takımın bütcesiyle doğru orantili olduğu için yine gelir sana.
  • sezon başında ve ortasında sattığım adamlardan çok az bir para geldi. %10 civarı.
    Acaba takıma göre mi değişiyor?

bence en büyük zevk ucuza aldığınız genç bir oyuncuyu yıldızlaştırıp iyi paralara satmak.
    eğer bütçeme geçmeyecekse, kulübe kar kalacaksa bir anlamı olmuyor uğraşmanın.

bakalım dediğin gibi sezon sonunda bütçeme eklenecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte FM 2010 Asrın Transferi
    15 yıl önce açıldı
    FM 2009 transfer değer editleme
    15 yıl önce açıldı
    FM 08 2023 Transfer UPDATE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.