Şimdi Ara

Fm 2010 | Göztepe Kariyerim Başlıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Cm 2010 oynuyordum ama 2 gündür Fm 2010 oynayınca aradaki farkı anlayıp ben de Fm'ye geçtim . Zaten Cm'yi de Fm 2010 'u bulamadığım için oynamıştım . Evet şimdi geçelim Göztepe'yi seçme nedenime .
    Öncelikle ben de birçok arkadaş gibi Manager oyunlarında küçük takımlarla başlamayı seviyorum . Türk Liglerde başlamamın sebebi ise , Son 10 yılda Türkiye Ligindeki gelmiş geçmiş birçok oyuncuyu çok yakından tanıyor olmam . Göztepe de sempatizanı olduğum bir takım olduğu için onla başlıyorum . Tabiki sizden gelecek yardımları da bekliyorum . Veri Tabanım 10.3 . Kulübün geçmişinden başarısından felan bahsetmeyi sevmem . Direk kariyere geçelim . Ayrıca takip edildiği sürece kariyeri sürdüreceğim . Başlıyorum .

Hazırlık Maçlarımız :

Transferlerimiz :

Tam 2 saattir Transferler ve Hazırlık Maçlarıyla boğuştum . Genç oyuncular yerine Tecrübeli oyunculara yöneldim . Önceden de dediğim gibi Ligde eskiden top oynamış oyuncuları yakından takip ediyorum . Mesela Erman Güraçar Trabzon'dayken çok iyi bir stoperdi . Batista 2002-2003 sezonunda Galatasaray'ın en iyilerindendi . Serdar Topraktepe Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunda önemli yeri vardı . Aynı şekilde Berkant'ta çok iyi bir forvetti . Fazlı'yı anlatmama gerek yok zaten . Malatyaspor'un efsane forveti . Bilmeyenler için şöyle tanımlayabilirim ; Galatasaray'ın Hakan Şükürü'ydü . Yaptığımız bu transferlerle sezona iyi başlamayı düşünüyoruz .

Bu da Kategori Grubumuz :

Bilmeyenler olabilir nasıl Bank Asya'ya çıkacağımızı anlatayım o yüzden . Şimdi aynen bu şekilde 4 tane grup var . Bu gruplarda ilk 2'ye giren takım Yükselme Gruplarına kalıyor ve toplam 8 takım yükselme gruplarında mücadelesine devam ediyor . Ve bu 8 takımdan 1.-2. direkt , 3.-4.-5.-6.'da Play-Off oynayarak aralarından birisi 1. ve 2. ile beraber Bank Asya'ya çıkıyor . İşimiz zor . Ve artık sezona başlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domates. -- 14 Temmuz 2010; 7:42:56 >

• Kariyerinde başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Kariyerinde başarılar dilerim

Eyvallah Hocam başlıyorum Lig maçlarına ss koyarım birazdan .
  • Başarılı olursun ligde hadi bakalım
  • galatasarayın gençlerini kiralarsan iyi olur. emre çolak murat akça berkin arslan vsvs.
  • Yorum yapanlara teşekkürler ilk 2 haftayı geride bırakıyoruz ve bir de kupa maçı vardı . Kupaya yedek bir kadroyla çıkıp elendik . Tüm konsantremizi lige vermeliyiz . Pişman değiliz .

1.Hafta
    Zor Da Olsa Göz-Göz

Fortis Türkiye Kupası

2.Hafta
    Göztepe Rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domates. -- 14 Temmuz 2010; 14:10:53 >

• Başarılar hocam izmirimizin takımını süper ligde görmek isteriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes'te yaptığım lig karması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Başarılar hocam izmirimizin takımını süper ligde görmek isteriz

Daha çok yolumuz var hocam , ama inançlıyız başaracağız İnşallah .

Ligde son 2 haftada 2 yenilgi alan Göztepe hocası Hasan Gökbayrak , Eğer bu hafta Akhisar Belediye karşısında galip gelemessek istifamı yönetime vereceğim .

Son haftalarda kötü gitmesine rağmen Lider Akhisar Belediye'yi yenen Göztepe'de yüzler gülüyor .

Ve 8 hafta sonunda Akhisar Belediye bir maç fazlasıyla lider durumda . İşte puan tablosu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domates. -- 14 Temmuz 2010; 16:04:08 >

• Başarılar..
  • Başarılar, efsaneyi canlandırırsın inşallah
  • başarılar uefada tekrardan yarı final oynat takıma
  • Başarılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

Başarılar .

Eyvallah hocam rakipler de hiç basit değil ya baya sağlam top oynuyorlar kolay değil işimiz . Koyacağım birazdan maçları .
  • Başarılar.
  • 20 haftalık ligin 11 haftası geride kalırken durumumuz eskiye göre biraz daha iyi .

Bu da 11 hafta geride kalırken puan tablosu ,

• Başarılar
  • Başarılar. Oyundan zevk alabilme açısından Göztepe iyi bir seçim olmuş.
  • Durumlar pek iyi değil . Berkant , Batista , Yasin Sülün sakatlanınca tepe taklak gittik . Son 3 hafta savaş veriyorum Yükselme Grubuna kalabilmek için .
  • Umarım sakatlıklar dert olmaz güzel kariyer takipteyim.
  • başarılar arkadaşım eğer bank asyaya çıkarsan süper ligdeki anadolu takımları çoğu oyuncusuna para istemiyor ben tokatspordayken ali bilgin,gürhan gürsoy,mehmet yozgatlı,sancak,ilhan eker,mehmet nas,bülent kocabey bunları hep beleşe almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.