Şimdi Ara

Fm 2010 | Göztepe Kariyerim Başlıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Cm 2010 oynuyordum ama 2 gündür Fm 2010 oynayınca aradaki farkı anlayıp ben de Fm'ye geçtim . Zaten Cm'yi de Fm 2010 'u bulamadığım için oynamıştım . Evet şimdi geçelim Göztepe'yi seçme nedenime .
    Öncelikle ben de birçok arkadaş gibi Manager oyunlarında küçük takımlarla başlamayı seviyorum . Türk Liglerde başlamamın sebebi ise , Son 10 yılda Türkiye Ligindeki gelmiş geçmiş birçok oyuncuyu çok yakından tanıyor olmam . Göztepe de sempatizanı olduğum bir takım olduğu için onla başlıyorum . Tabiki sizden gelecek yardımları da bekliyorum . Veri Tabanım 10.3 . Kulübün geçmişinden başarısından felan bahsetmeyi sevmem . Direk kariyere geçelim . Ayrıca takip edildiği sürece kariyeri sürdüreceğim . Başlıyorum .

Hazırlık Maçlarımız :

Transferlerimiz :

Tam 2 saattir Transferler ve Hazırlık Maçlarıyla boğuştum . Genç oyuncular yerine Tecrübeli oyunculara yöneldim . Önceden de dediğim gibi Ligde eskiden top oynamış oyuncuları yakından takip ediyorum . Mesela Erman Güraçar Trabzon'dayken çok iyi bir stoperdi . Batista 2002-2003 sezonunda Galatasaray'ın en iyilerindendi . Serdar Topraktepe Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunda önemli yeri vardı . Aynı şekilde Berkant'ta çok iyi bir forvetti . Fazlı'yı anlatmama gerek yok zaten . Malatyaspor'un efsane forveti . Bilmeyenler için şöyle tanımlayabilirim ; Galatasaray'ın Hakan Şükürü'ydü . Yaptığımız bu transferlerle sezona iyi başlamayı düşünüyoruz .

Bu da Kategori Grubumuz :

Bilmeyenler olabilir nasıl Bank Asya'ya çıkacağımızı anlatayım o yüzden . Şimdi aynen bu şekilde 4 tane grup var . Bu gruplarda ilk 2'ye giren takım Yükselme Gruplarına kalıyor ve toplam 8 takım yükselme gruplarında mücadelesine devam ediyor . Ve bu 8 takımdan 1.-2. direkt , 3.-4.-5.-6.'da Play-Off oynayarak aralarından birisi 1. ve 2. ile beraber Bank Asya'ya çıkıyor . İşimiz zor . Ve artık sezona başlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domates. -- 14 Temmuz 2010; 7:42:56 >

• Kariyerinde başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Kariyerinde başarılar dilerim

Eyvallah Hocam başlıyorum Lig maçlarına ss koyarım birazdan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates.

quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Kariyerinde başarılar dilerim

Eyvallah Hocam başlıyorum Lig maçlarına ss koyarım birazdan .

Alıntıları Göster
    Başarılı olursun ligde hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sycylian

Alıntıları Göster
    galatasarayın gençlerini kiralarsan iyi olur. emre çolak murat akça berkin arslan vsvs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sycylian

Alıntıları Göster
    Yorum yapanlara teşekkürler ilk 2 haftayı geride bırakıyoruz ve bir de kupa maçı vardı . Kupaya yedek bir kadroyla çıkıp elendik . Tüm konsantremizi lige vermeliyiz . Pişman değiliz .

1.Hafta
    Zor Da Olsa Göz-Göz

Fortis Türkiye Kupası

2.Hafta
    Göztepe Rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domates. -- 14 Temmuz 2010; 14:10:53 >

• quote:

Yorum yapanlara teşekkürler ilk 2 haftayı geride bırakıyoruz ve bir de kupa maçı vardı . Kupaya yedek bir kadroyla çıkıp elendik . Tüm konsantremizi lige vermeliyiz . Pişman değiliz .

1.Hafta
    Zor Da Olsa Göz-Göz

Fortis Türkiye Kupası

2.Hafta
    Göztepe Rahat

Alıntıları Göster
    Başarılar hocam izmirimizin takımını süper ligde görmek isteriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Daha çok yolumuz var hocam , ama inançlıyız başaracağız İnşallah .

Ligde son 2 haftada 2 yenilgi alan Göztepe hocası Hasan Gökbayrak , Eğer bu hafta Akhisar Belediye karşısında galip gelemessek istifamı yönetime vereceğim .

Son haftalarda kötü gitmesine rağmen Lider Akhisar Belediye'yi yenen Göztepe'de yüzler gülüyor .

Ve 8 hafta sonunda Akhisar Belediye bir maç fazlasıyla lider durumda . İşte puan tablosu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domates. -- 14 Temmuz 2010; 16:04:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Daha çok yolumuz var hocam , ama inançlıyız başaracağız İnşallah .

Ligde son 2 haftada 2 yenilgi alan Göztepe hocası Hasan Gökbayrak , Eğer bu hafta Akhisar Belediye karşısında galip gelemessek istifamı yönetime vereceğim .

Son haftalarda kötü gitmesine rağmen Lider Akhisar Belediye'yi yenen Göztepe'de yüzler gülüyor .

Ve 8 hafta sonunda Akhisar Belediye bir maç fazlasıyla lider durumda . İşte puan tablosu .

Alıntıları Göster
    Başarılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun Ç.

Başarılar..

Alıntıları Göster
    Başarılar, efsaneyi canlandırırsın inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: zouzouni

Başarılar, efsaneyi canlandırırsın inşallah

Alıntıları Göster
    başarılar uefada tekrardan yarı final oynat takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

başarılar uefada tekrardan yarı final oynat takıma

Alıntıları Göster
    Başarılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

Başarılar .

Eyvallah hocam rakipler de hiç basit değil ya baya sağlam top oynuyorlar kolay değil işimiz . Koyacağım birazdan maçları .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

Başarılar .

Eyvallah hocam rakipler de hiç basit değil ya baya sağlam top oynuyorlar kolay değil işimiz . Koyacağım birazdan maçları .

Alıntıları Göster
    Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

Başarılar.

Alıntıları Göster
    20 haftalık ligin 11 haftası geride kalırken durumumuz eskiye göre biraz daha iyi .

Bu da 11 hafta geride kalırken puan tablosu ,

• quote:

20 haftalık ligin 11 haftası geride kalırken durumumuz eskiye göre biraz daha iyi .

Bu da 11 hafta geride kalırken puan tablosu ,

Alıntıları Göster
    Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Başarılar

Alıntıları Göster
    Başarılar. Oyundan zevk alabilme açısından Göztepe iyi bir seçim olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci ilyas

Başarılar. Oyundan zevk alabilme açısından Göztepe iyi bir seçim olmuş.

Alıntıları Göster
    Durumlar pek iyi değil . Berkant , Batista , Yasin Sülün sakatlanınca tepe taklak gittik . Son 3 hafta savaş veriyorum Yükselme Grubuna kalabilmek için .

• quote:

Durumlar pek iyi değil . Berkant , Batista , Yasin Sülün sakatlanınca tepe taklak gittik . Son 3 hafta savaş veriyorum Yükselme Grubuna kalabilmek için .

Alıntıları Göster
    Umarım sakatlıklar dert olmaz güzel kariyer takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Umarım sakatlıklar dert olmaz güzel kariyer takipteyim.

Alıntıları Göster
    başarılar arkadaşım eğer bank asyaya çıkarsan süper ligdeki anadolu takımları çoğu oyuncusuna para istemiyor ben tokatspordayken ali bilgin,gürhan gürsoy,mehmet yozgatlı,sancak,ilhan eker,mehmet nas,bülent kocabey bunları hep beleşe almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.