Şimdi Ara

FM 2011 Galatasaray Kariyerim (2000 Ruhu geri dönüyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar fm 2011de galatasaray ile kariyerime başladım yaptıgım transferleri kullandıgım taktigi ve aldıgım sonucları sizlerle paylaşarak yorum ve görüşlerinizi almak istedim

ilk olarak transferler

başlangıcta 5 milyon tl gibi bir parayla baslıyorum takdir edersinizki bu paraya transfer cok zor yapılıyor ilk olarak takımda gerek duymadıgım kewell ve gökhan zanı satarak gelir elde ettim sonra kayserinin iki yıldızı mehmet eren boyraz ve eren güngörü taksitle aldım bunlara ilaven hucum hattına destek olarak bogdan stancu ve kadleci kiraladım

taktik olarak 4-1-2-1-2 kullanıyorum

ligdeki durum

takım ligde cok iyi gidiyor tek yenilgim var suana kadar oda deplasmanda trabzonspora karsı fenerbahçe ile evimde oynadım 4-1 kazandım baros hattrick yaptı bu arada baros cok formda sivasa tek basına 4 gol attı ligdeki gol sayısı 11 daha 10.hafta besiktası deplasmanda 1-2 yendim ama aynı durum avrupada gecerli değil

avrupa ligi

gördüğünüz gibi avrupada daha galibiyetim yok ama yenilgimde yok .D gruptan cıkarım tahminimce ama eleme turlarında ne olur bilemem takım nedense avrupada cok gol yiyor

neyse simdilik bu kadar kariyerime ilerledikce buraya yazacagım yorumlarınızı eksik etmeyin

• Mehmet transferini beğenmedim aslında orada oynatabileceğin topçular vardı. Sabriyi bekte oynatmanı öneririm Neill den daha iyi oynuyor bekte.Neill'in bek performansını pek beğenmedim. Misimovic sakat sanırım, Misimovic sakat değilse amc ye Misiyi çekip Elano'yu sağ tarafa çekebilirsin. Insua daha iyi oynuyor Hakan Balta dan ben Insua'yı tercih ediyorum. (Bu arada 6 Yabancı sınırını hesaba katarak kendine en uygunu seçebilirsin)Kariyerinde başarılar.
  • 2000 ruhu ne alaka?
  • Transfer tercihlerin ilginç biraz...
  • güzel gidiosun bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekeriyahoca -- 5 Kasım 2010; 9:53:12 >
  • @burak2658

takımı 2000 yılındaki gibi tekrar basarılara tasımak amacı onun icin böyle yazmış sen nasıl anladın bilmem istersen 2001 yılı anla sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekeriyahoca -- 5 Kasım 2010; 9:53:49 >
  • Alabiliyorsanız Marek Hamsik'i alın derim. Özellikleri çok çok iyi ve süper oynuyor. Ben transfer ettim ilk sezonumun ardından. İlk sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynadım. Ç. finalde ManU geldi. Fark yedim döndüm :) . Adamlar kupayı aldılar o sezon. Şuanda 2. sezonumdayım. Barcelona, Panathinakios ve Brondby geldi grubuma.

NOT: Fenerbahçe ile oynuyorum.

Not: Barcelona Brondby Panathinakos ile eşleştim demiştim. Ancak biraz önce oyuna girdim ve save almadığımı farkettim. Tekrar grup kuraları çekildi ve sonuç;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 5 Kasım 2010; 10:32:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gs tam kadro çıkarsan çok ii bi kadroya sahip barosuyla ardasıyla çok ii ama transferleri gereksiz buldum her ne kadar taksit olsada o iki kayserili o kadar para vermemeliydin avrupada kolay bir gruba düşmüssün net gruptan çıkarsın ama yarı final zor bence ii şanslar

NOT:2000 ruhu için takımın biraz daha gelişmesi lazım
  • Beyler oyunda eski galatasaraylı futbolculardan hangileri antrenörlük yapıyor?
  • 5m!! beğenmiyor ben işsiz başladım eskişehir istedi beni 350k transfer parası! kimi alıcağım ulan bu paraya
  • aklı olan sabriyi sağ açık oynatır.
    deneyin görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaykoMMaster

aklı olan sabriyi sağ açık oynatır.
    deneyin görün

aklı olan sabriyi oynatmaz, satar bence. 5 para etmez oyuncuyu 6M euro yapmışlar oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

deneyin görün

aklı olan sabriyi oynatmaz, satar bence. 5 para etmez oyuncuyu 6M euro yapmışlar oyunda

adam fenerli beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

quote:

deneyin görün

adam fenerli beyler

Sadece fenerliler mi akıllı yani? Eğer onu kastediyorsan ayıp oluyor diğer insanlara

• Hee evet

Koca football manager scoutları hata yapmış.Bizim dh den air cersey onları düzeltiyor.

quote:

quote:

deneyin görün

• quote:

Hee evet

Koca football manager scoutları hata yapmış.Bizim dh den air cersey onları düzeltiyor.

quote:

quote:

deneyin görün

aynen öyle ufaklık

• aynen aklı olan sabriyi oynatmaz,,oyuna başlar başlamaz,,sabri,ayhan,servet,mehmet battal,aykut erçetin,,satmak oldu,,
  • SIZE BILMIYORUM KIM SABRI KOTU DEDI AMA SABRI MUTHIS BIR OYUNCU

• L
     FM 2011 Galatasaray Kariyerim (2000 Ruhu geri dönüyor) FM 2011 Galatasaray Kariyerim (2000 Ruhu geri dönüyor)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.