Şimdi Ara

Galatasaray bu sezon (2012/13) şampiyon olamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk yarıyı önde bitirmemize rağmen ben bu sezon Galatasaray şampiyon olamayacağını savunuyorum. Galatasaray şampiyon olamayacak, engel olacaklar veya bir şekilde. Niyetim provake etmek değildir. Bu konuyu tartışmak için değil, sezon sonu " ben demiştim " demek için, sezon sonu hortlatmak amacıyla açtım. O yüzden yorumlarınızı sezon sonuna doğru veya sezon sonu yapmanızı istiyorum.

Bjk / Fbye hayırlı olsun şampiyonluk.

• yav he he. senin gibi inançsızlar yüzünden şampiyon olamayız.
  • İnşallah kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel totem
  • ben de öyle düşünüyorum domercantın sakatlığı çok etkiledi(basketbolda diyosun herhalde futbolda olması mümkün değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorp21

ben de öyle düşünüyorum domercantın sakatlığı çok etkiledi(basketbolda diyosun herhalde futbolda olması mümkün değil)

Futbol dostum
  •  Galatasaray bu sezon (2012/13) şampiyon olamayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erken oldu senin için ama bütün gün uyuyup büyümen gerek.

• Aslında arkadaş doğru bişey söylemiş. Geçen seneyle bu senenin arasında dağlar farkı var. Mesala tsyi geçen sene 3-0 gibi skorla deplasmanda devirdiniz. Bu sene az kalsın yeniliyordunuz.(Maçı izledim) Feneri 3-1 lik maçta nerdeyse 4-0 5-0 yeniyordunuz. Yani çok ezici bi oyun vardı geçen sene. Top kaybı çok azdı. Bu sene allahını seven maçta feneri zorladık desin. 2-1 zar zor.. Topla oynama yüzdesi bile feneri gösteriyo.. Ama şampiyon olamasada 2. olacağını düşünüyorum. Şampiyon bjk olacak büyük ihtimalle.
  • Yav he he zaten denmiş o yüzden sezon sonu görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

Aslında arkadaş doğru bişey söylemiş. Geçen seneyle bu senenin arasında dağlar farkı var. Mesala tsyi geçen sene 3-0 gibi skorla deplasmanda devirdiniz. Bu sene az kalsın yeniliyordunuz.(Maçı izledim) Feneri 3-1 lik maçta nerdeyse 4-0 5-0 yeniyordunuz. Yani çok ezici bi oyun vardı geçen sene. Top kaybı çok azdı. Bu sene allahını seven maçta feneri zorladık desin. 2-1 zar zor.. Topla oynama yüzdesi bile feneri gösteriyo.. Ama şampiyon olamasada 2. olacağını düşünüyorum. Şampiyon bjk olacak büyük ihtimalle.

http://tr.matchstudy.com/TSL2012-13/game.html?id=0807&no=01

Fenerbahçe maçını aç bir daha izle bence 5-10 dk. hariç Fenerbahçe hiç bir şekilde üstün oynamadı, oyunumuzu kabul ettirdik ve rölanti oynayarak sezonun en kolay galibiyetlerinden birisini aldık..

• eee biz de olamicaz, kim olacak sampiyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet belki olamayacağız.ama bende şöyle düşünüyorum.kötü oynuyoruz bu kabul.ama kötü oynarken dahi liderliği bırakmadık vee hiç bir büyük maçı kaybetmedik.benim öngörümde saraçoğluna en az 4 puan farkla gidebilirsek yüzde 90 şampiyonuz.takıma güvencim tam bu arada.
  • Bende 3 sene üst üste şampiyonluk diyorum,benim mesajımda dursun sezon sonlarında bakarız..
  • quote:

Aslında arkadaş doğru bişey söylemiş. Geçen seneyle bu senenin arasında dağlar farkı var. Mesala tsyi geçen sene 3-0 gibi skorla deplasmanda devirdiniz. Bu sene az kalsın yeniliyordunuz.(Maçı izledim) Feneri 3-1 lik maçta nerdeyse 4-0 5-0 yeniyordunuz. Yani çok ezici bi oyun vardı geçen sene. Top kaybı çok azdı. Bu sene allahını seven maçta feneri zorladık desin. 2-1 zar zor.. Topla oynama yüzdesi bile feneri gösteriyo.. Ama şampiyon olamasada 2. olacağını düşünüyorum. Şampiyon bjk olacak büyük ihtimalle.

Zar zor diyor ya,topa dokunamadınız bide atma bari

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/galatasaray-sk-fenerbahce-sk/index/spielbericht_2244021.html

• Bu sezon çok rahat şampiyon olacaz belki 2-3 hafta öncesinden bile ilan edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

Bu sezon çok rahat şampiyon olacaz belki 2-3 hafta öncesinden bile ilan edebiliriz.

belki de kadıköyde ilan ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Erken oldu senin için ama bütün gün uyuyup büyümen gerek.

• quote:

Topla oynama yüzdesi bile feneri gösteriyor demiş, Nerenle izledin maçı? Ezbere konuşup kalabalık yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

eee biz de olamicaz, kim olacak sampiyon?

Medical Park Antalyaspor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.