Şimdi Ara

FM 2010 PARA KAZANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler FM 2010'da para kazanmak için neler yaparsınız?

• Hile yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Jigsaw

Hile yaparız
    genç futbolcu al, kabiliyetlendir sat fazla paraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgLoTr_

genç futbolcu al, kabiliyetlendir sat fazla paraya..

Alıntıları Göster
    silviu lung jr yi alıp satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

silviu lung jr yi alıp satarım

Alıntıları Göster
    Genç ve yetenekli oyuncuları ucuza alırım sonrada pahalıya satarım sana böyle bir kaç adamda söyliyim
    Emre çolak
    Keirrison(5m'ye almıştım 32'ye sattım)

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Genç ve yetenekli oyuncuları ucuza alırım sonrada pahalıya satarım sana böyle bir kaç adamda söyliyim
    Emre çolak
    Keirrison(5m'ye almıştım 32'ye sattım)

Alıntıları Göster
    Şöyle bir şey duymuştum genç kıytırık bir adam alıp forma giydirmeden 5-6 yıl sonra 20-30m'e alınıyor diye duymuştum var mı böyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUPH[R]®[R]ATES

Şöyle bir şey duymuştum genç kıytırık bir adam alıp forma giydirmeden 5-6 yıl sonra 20-30m'e alınıyor diye duymuştum var mı böyle bir şey?

Alıntıları Göster
    En iyisinden 2 tane scout al. Scout özellikleri adam yargılama ve adam potansiyeli görme özellikleri 20 ya da 19 olsun örnek bierhoff. Sonra o sezon sonunda kontratı bitecek bütün futbolcuları tarat. 3 yıldız ve üstünde ki herkese bedavaya satın almak için kontrat öner. Gelenleri 1 sezon oynat sonra sat. Ben bu yöntemle 4. sezonumda Galatasaray'da 60 milyon euro transfer bütçesine ulaştım. Sürekli olarak yabancıları aldım sattım. Arada iyi olanlarıda kadro da tuttum. Şimdi takım canavar gibi hem de değişik futbolcular oynatıyorsunuz zevkini kaybetmiyor. Mesela en son bombam Real Madrid'den bedavaya Gago geldi. Eğer oynamazsa satarım alırım paramı :)

• Genç oyuncuları takip ederek yetiştirip satmak en iyi yöntem bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Genç oyuncuları takip ederek yetiştirip satmak en iyi yöntem bence.

katılıyorum.
  • quote:

Hile yaparız

..:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FU®IEL

quote:

Hile yaparız

..:D:D

Alıntıları Göster
    Ben genelde kazık yediğimden transferden pek kazanamıyorum. Başarıya göre verilen bütçeyle idare et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

Ben genelde kazık yediğimden transferden pek kazanamıyorum. Başarıya göre verilen bütçeyle idare et.

Millet çakallık peşinde sen sadece oyunun sana verdiği imkanları kullanıyorsun. Genç yetenek avlamak gerçek hayatta olduğu gibi oyun içinde de kullanabileceğin en iyi yöntemlerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

quote:

Millet çakallık peşinde sen sadece oyunun sana verdiği imkanları kullanıyorsun. Genç yetenek avlamak gerçek hayatta olduğu gibi oyun içinde de kullanabileceğin en iyi yöntemlerden biridir.

Alıntıları Göster
    Şampiyon ol gelir zaten paralar. Başarı geldikçe parada oluk gibi akar.

• quote:

quote:

Genç yetenek olarak Neymar ile Hazard'a 17 şer verdim ama 10'dan fazla teklif yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

quote:

quote:

Genç yetenek olarak Neymar ile Hazard'a 17 şer verdim ama 10'dan fazla teklif yapmıyorlar.

Alıntıları Göster
    Ben Neymar'ı 12ye alıp 32ye satmıştım.. 2 sezon sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Ben Neymar'ı 12ye alıp 32ye satmıştım.. 2 sezon sonra.

Alıntıları Göster
    Alt yapıya genelde -18 -20 ligine davetlisiniz diye davetler geliyor, daveti kabul et ve aynı as takıma gösterdiğin özen gibi alt yapıyada göstererek geleceği parlak yerli yabancı transferler yap, bir iki yılda a takıma yükseldiklerinde daha da gelişmiş olurlar ister oynatır sonra satarsın istersen hemen satarsın benelde 300-500k ya aldığın potansiyelli oyuncular bu liglerde oynadıktan sonra 5milyana falan satılabiliyor. Örneğin, Gökhan çebi, Ömer karacan, sertaç eren gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Alt yapıya genelde -18 -20 ligine davetlisiniz diye davetler geliyor, daveti kabul et ve aynı as takıma gösterdiğin özen gibi alt yapıyada göstererek geleceği parlak yerli yabancı transferler yap, bir iki yılda a takıma yükseldiklerinde daha da gelişmiş olurlar ister oynatır sonra satarsın istersen hemen satarsın benelde 300-500k ya aldığın potansiyelli oyuncular bu liglerde oynadıktan sonra 5milyana falan satılabiliyor. Örneğin, Gökhan çebi, Ömer karacan, sertaç eren gibi.

Alıntıları Göster
    Bunların hiçbirine gerek yok. Real Time Editor ile bütçeni 999M yap olay bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 27 Nisan 2010; 13:13:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

Bunların hiçbirine gerek yok. Real Time Editor ile bütçeni 999M yap olay bitmiştir

Alıntıları Göster
    Yeni menajerlik açarak senin takımından bir tane oyuncu alarak para kazanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteoravolkan

En iyisinden 2 tane scout al. Scout özellikleri adam yargılama ve adam potansiyeli görme özellikleri 20 ya da 19 olsun örnek bierhoff. Sonra o sezon sonunda kontratı bitecek bütün futbolcuları tarat. 3 yıldız ve üstünde ki herkese bedavaya satın almak için kontrat öner. Gelenleri 1 sezon oynat sonra sat. Ben bu yöntemle 4. sezonumda Galatasaray'da 60 milyon euro transfer bütçesine ulaştım. Sürekli olarak yabancıları aldım sattım. Arada iyi olanlarıda kadro da tuttum. Şimdi takım canavar gibi hem de değişik futbolcular oynatıyorsunuz zevkini kaybetmiyor. Mesela en son bombam Real Madrid'den bedavaya Gago geldi. Eğer oynamazsa satarım alırım paramı :)

şu "o sezon sonunda kontratı bitecek bütün futbolcuları tarat" kısmını nerden ayarlıyoruz ben bulamadım.tek tek mi yapıcaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ForrestGump.

quote:

Orijinalden alıntı: meteoravolkan

şu "o sezon sonunda kontratı bitecek bütün futbolcuları tarat" kısmını nerden ayarlıyoruz ben bulamadım.tek tek mi yapıcaz ?

Alıntıları Göster
    Kazık fiyata oyuncu alıp kazık fiyata oyuncu satmak. Mesela Dzekoyu 25'e alıyoruz, 3-4 yıl sonra 70'e 80'e satıyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.