Şimdi Ara

Fm 2011 Alacağınız Takım ve Oyuncular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaleye kesinlikle De Gea alırım ..

Sol açığa da Walcott tamam :D
  • Bende Beşiktaşla başladımda..

bu oyunlarda cimri olurum çok zor oyuncu satarım

takımda bir eksik yok gibi..ha olsa bile,bunu giderebilecek bi bütçe yok..

epey oyuncu satmalı
  • Fenerbahçeyi alıcam ilk hedefim çoğu arkadaş gibi zenci bir ön libero Bunun haricinde Gareth Bale en büyük hedeflerimden.
  • M.City ile başlarım baktım hangi oyuncu astronomik para istiyor onu alırım
  • fenerbahceyı alıp bı tane defans ıle ön libero alıcam
  • bnde besiktasla baslamayı düşünüom ilk sezon takımın kadrosunu bozmam ama 2.sene tabata zapo nihat ferrariyi kesin satarım onların yerine ; ömer toprak ve pastore kesin takımın gidisatına göre transferlere devam ederim
  • Wonderkid listesi var mı?
    Şimdiden liste oluşturmak lazım.
  • Takim olarak herzaman aldigim gibi yine parmayi alicam:) 1990 yilinda basladi bu sevda o zamandan beri fanatik parmaliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

M.City ile başlarım baktım hangi oyuncu astronomik para istiyor onu alırım

Parasıyla değil mi al uleyn
  • Spurs
  • Fenerbahçe'yle başladım,ilk olarak bonservisi elinde olan Danny Shittu'ya imza attırdım,özellikleri tam olarak büyük bir takımda oynayacak seviyede olmasa bile takımda yedek olarak bekleyebilecek bir isim,orta sınıf takımlar için ise bulunmaz bir nimet,stoper arayanlara öneririm.Daha sonra da herkesin söylediği gibi "zenci ön libero" ihtiyacını da Anthony Annan ile doldurum(4M €).Eğer Guiza'ya kulüp bulur veya sözleşmesini fesh edebilirsem santrafor olarak da Santa Cruz'u düşünüyorum,fakat kadro bu haliyle de yeterli benim için.
  • Karşıyaka'yı alacağım tabiki. Transfer yapmadan oynayacağım 1 sezon. Sonrasında yeniden açarım, yaparım transferi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Fenerbahçe'yle başladım,ilk olarak bonservisi elinde olan Danny Shittu'ya imza attırdım,özellikleri tam olarak büyük bir takımda oynayacak seviyede olmasa bile takımda yedek olarak bekleyebilecek bir isim,orta sınıf takımlar için ise bulunmaz bir nimet,stoper arayanlara öneririm.Daha sonra da herkesin söylediği gibi "zenci ön libero" ihtiyacını da Anthony Annan ile doldurum(4M €).Eğer Guiza'ya kulüp bulur veya sözleşmesini fesh edebilirsem santrafor olarak da Santa Cruz'u düşünüyorum,fakat kadro bu haliyle de yeterli benim için.

750K Euro'ya veriyor City fakat maaşı çok yüksek.
  • Vandebuurd diye bir oyuncu varmış, defans. Yeni öğrendim. Hangi takımda acaba, bilen var mı? İnternetten baktım, Hollanda yazıyor sadece. Hollanda Milli takımına baktım, bulamadım.
  • Arsenal ile başliyacağım ve ilj Lukaku yu almayı düşünüyorum...
  • gerçektten sabırlı vede oyundan zevk almak istiyorsanız işsizbaşlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Arsenal ile başliyacağım ve ilj Lukaku yu almayı düşünüyorum...

lukakunun bendeki 2. sezonu ilk sezon ligde 33 macda 19 gol 8 asistle bitirdi.2. sezonun yarısındayım sakatlık yasadı 16 macda 13 gol 1 asistle devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacanoral

Vandebuurd diye bir oyuncu varmış, defans. Yeni öğrendim. Hangi takımda acaba, bilen var mı? İnternetten baktım, Hollanda yazıyor sadece. Hollanda Milli takımına baktım, bulamadım.

O adam pes 2011 de PES liginde olan uydurma bir oyuncu.Ama pes 2011 de become a legendda her takıma gider ve ortalamasıda 97 dir
  • Beşiktaşla oyuna başladım bi kaç hazırlık maçından sonra ferrari fink holosko tabata nobreyle yollarımı ayırdım.Hazırlık maçlarında bobo nun 5ay sakatlanmasından dolayı forvet arayışına geçtim ve m.city den Jô yu aldım defansa kamil zayatte ve valencidan bruno yu takviye ettim defansif orta saha kısmına Real madridden m.diarrayı aldım.Yerli yedek olarakta murat sözgelmezle anlaştım.
    genel ilk 11
    Kalede: Hakan Arıkan
    Defans: İsmail, Zayatte, Sivok, Toraman
    Orta Saha: Quaresma, Diarra, Ernst, Nihat (Hilbert)
    Ofansif O.S: Guti
    Forvet: Jô (bobo)
  • M. City ile başlangıç yaptım

Defansa -> De Silvestri

Orta Sahaya -> Hazard

Forvete -> L. Suarez

Takviyesi yaptım.16 maçta 1 yenilgim var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.