Şimdi Ara

FM 2011 baslıngıcta alınabilecek takımlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

ingiltere ligi'nin zevki başkadır city ile başla

Doğuşun video'ya bayıldım
  • Desteklediğin bir takımı al, bırak küme hattını falan zevkine bak. :)
  • Manchester City alabilirsin hem çok keyifli olur hemde transfer bütçen şeyhden sonra süper ligden bi takım sonra yabancı 2.liglerden bu böyle gider tabi city'den sıkılırsan
  • Napoli en idealidir.Ondan sonra ise Tottenham gelir bence.Fenerbahçeyi felan seçme o kadar az para var ki transfer yapmak çok güç.
  • Sırf çalışma izinleri nedeniyle Premier ligde oynamıyorum
  • celtic kariyeri yapıyorum şu an en çok zevk aldığım kariyerlerimden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Sırf çalışma izinleri nedeniyle Premier ligde oynamıyorum

Haklısın ya çalışma izininden dolayı nefret ediyorum bende kaç oyuncum iptal edildi Leeds United kariyerimde..Bide bişey daha sorucam gerçekte Premier Lig'E oyuncu alınırken takımında yaptığı maçların %40 kadar milli takımında maç yapma koşulu var mı?Sanki bi yerden duymuştum.Varsa bu fm'de var mıdır?Oyuncu izninin çıkmaması bunan kaynaklanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

ingiltere ligi'nin zevki başkadır city ile başla

ingiltere ligindeki calısma izni cok problem oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Juventus, Tottenham, Everton, Palermo, Napoli, Lille, Roma, Atletico Madrid.

iyi para veriyorlarsa olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

ingiltere 6.ligini öneririm, north southtan daha zevkli

o da cok güçsüz be hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Napoli en idealidir.Ondan sonra ise Tottenham gelir bence.Fenerbahçeyi felan seçme o kadar az para var ki transfer yapmak çok güç.

napoli olabilir ama baslangıcta ne kadar veriyorlarki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman.

quote:

Napoli en idealidir.Ondan sonra ise Tottenham gelir bence.Fenerbahçeyi felan seçme o kadar az para var ki transfer yapmak çok güç.

Tam hatırlamıyorum hocam.Ama ortasahadan ve defanstan oyuncuları sattığın zaman çok iyi bir miktar ortaya çıkıyor.Zaten Hamsik ve Lavezzi dehşet oyuncular.Ben ilk sezon 48 ay taksitle çok iyi bir kadro kurmuştum.Çok eğlenceli bir kariyer oluyor.Ayrıca Tottenham çok iyi transfer bütçesi veriyor.Zaten oyuncularıda sağlam onuda seçebilirsin.
  • Bütçesi sağlam olan takım istiorsan Liverpool u seç. İLk senede 40 milyon euro veriyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Tam hatırlamıyorum hocam.Ama ortasahadan ve defanstan oyuncuları sattığın zaman çok iyi bir miktar ortaya çıkıyor.Zaten Hamsik ve Lavezzi dehşet oyuncular.Ben ilk sezon 48 ay taksitle çok iyi bir kadro kurmuştum.Çok eğlenceli bir kariyer oluyor.Ayrıca Tottenham çok iyi transfer bütçesi veriyor.Zaten oyuncularıda sağlam onuda seçebilirsin.

olabilir. hamsik fm 2010da da iyiydi zaten napoli olabilir.

• quote:

Bütçesi sağlam olan takım istiorsan Liverpool u seç. İLk senede 40 milyon euro veriyorlar.

vayy liverpool o kadar para veriyor ha

• yeni basladiysan mancester city ol ilk senede 185 milyon transfer butcesi veriyo
  • Bende Premier lig dışınca şöyle 2. yada 3. ligde oynayan bir takım arıyorum.

Bol bol yabancı transfer edebileceğim vs. Avrupa liglerinin genelinde sanırım avrupa dışında oynayanlar için bir kısıtlama var. Bakalım belki italyadan başlarım.

Yada işsiz başlayan arkadaş gibi yapıcam gelen ilk 2. 3.ligden takıma ingiltere harici gidicem xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 8 Şubat 2011; 18:35:00 >
  • quote:

quote:

Bütçesi sağlam olan takım istiorsan Liverpool u seç. İLk senede 40 milyon euro veriyorlar.

vayy liverpool o kadar para veriyor ha

Şu anda Liverpool kariyerim var. 2. sezondayım. İlk sezon transfer yapıp, transfer bütçesini baya düşürmüştüm. İlk sezonun yarısına gelmeden, yönetim 25 milyon euro'luk ek transfer bütçesi vermişti. İlk defa böyle bişeyle karşılaştım

• eğer kolay olmasından korkuyorsan ve FM oynamayı biliyorsan git fener beşiktaş veya galatasaraydan birini al ilk sezon transfer yapamazsın ama 2,veya 3 . sezonda çok rahat 40 milyon transfer parasını görürsün ve çokta zevkli geçiyor
  • Başlangıç için büyük takımları al ve oyunun mantığını kavra. Sonra istediğin seviyede takımla oynarsın. Gerçekçi olması için en alttan başlamanı öneririm. Bir anda Mourinho'yu kovdurmak ne kadar zevk verir bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.