Şimdi Ara

Fm 2012 de en çok zevk aldığınız oyuncu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adnan Kurt diye bir oyuncu var 4. sezonda çıktı piyasaya.Türkiye'nin başındayken keşfettim.Sonra Arsenal'a transfer ettim.Premier Lig'de 32 gol attı gol kralı oldu.O oyuncuyla oynamak güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob55

Gylfi Sigurðsson

Kesinlikle. Aldım Galatasaray'a duran toplar hep Gylfi'de bir frikik golleri var tekrar tekrar izliyorum, bıkmıyorum. Frikik dışında uzaktan şutları, asistleri. Bir oyuncuda olan herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob55

Gylfi Sigurðsson

hangi takımda oynuyor ben bulamadım
  • Kyriakos Papadopoluos diye bir savunmacı var Schalke'de. Biliyorsunuzdur büyük ihtimal zar zor transfer ettim bu adamı. Profili masmavi ve genç, bu adamı oynatmak hoşuma gidiyor
  • Papadopulos fazla sakatlanıyor gibi geldi bana yada İngiltere ligi yüzünden sakatlanıyor bilmiyorum.
    Antonio Valencia sağ tarafın her yerinde makine gibi işliyor, takım savunmasında müthiş katkısı var. 6 sezon ilerledim kesebilen adam çıkmadı daha.

Bu arada Wilshere amr oyun kurucu baya faydalı oldu bende. Bitiricilik çalıştıyorum içeri girip şut da çekiyor.
  • İlk başta Hoffenheimdadır heralde, bu sene Tottenhama transfer oldu ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob55 -- 17 Temmuz 2012; 23:17:38 >
  • John Goossens

Adam sol kanatta tam bir efsane, duran toplarda üstüne tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

Agustin Torassa... Herkes bilmez bu adami, bank asya 1. Lig'e de gelir alin sadece izleyin.

He birde favorim: Marco Verratti

7-8 aydır oynarım ve bu adamı sadece benim bildiğimi zannediyordum. Adanaspor'a aldım 3 sezon boyunca 25+gol 5+asist yaptı harika bir adam. 60.000 euroya almıştım hem de. Ama Güney Amerika'nın tümünü açmanız lazım.

Ben 250.000 €'ya aldım çok iyi iş yapıyor. Benimle birlikte bilen biri daha var soccercenter diye bi site de Cris adlı eleman.
  • quote:

quote:

quote:

Agustin Torassa... Herkes bilmez bu adami, bank asya 1. Lig'e de gelir alin sadece izleyin.

7-8 aydır oynarım ve bu adamı sadece benim bildiğimi zannediyordum. Adanaspor'a aldım 3 sezon boyunca 25+gol 5+asist yaptı harika bir adam. 60.000 euroya almıştım hem de. Ama Güney Amerika'nın tümünü açmanız lazım.

Ben 250.000 €'ya aldım çok iyi iş yapıyor. Benimle birlikte bilen biri daha var soccercenter diye bi site de Cris adlı eleman.

Bak bakayım benim eski nicke.

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

quote:

quote:

Lae bana şu hazırlık maçı ayarlama dalgasını asistana nasıl bırakıyoduk onu söyleyin. Kafayı yiyorum bitürlü bulamadım.

Fm 2012 de en çok zevk aldığınız oyuncu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vay arkadaş. Dostum yeni kariyerini gördüm döktürüyorsun vallaha.

• Şu an Palermo kariyerimde Arjantin'den bulduğum Facundo Ferreyra daha 21 yaşında ve müthiş bir forvet her maç en az 2 gol garanti karşı karşıya hiç kaçırmıyor herkese öneririm Banfield'de oynuyor hemen alın çünkü siz almassanız 1 sene sonra büyük bir külübe gidiyor
  • Manuel Fernandes tabikide tam bir duran top manyağı en son 40 yard frikik attı zevkten dört köşe olmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doumbia ve Jovetic birbirlerinden ayıramıyorum.
  • Mesut Özil ve Kaka
  • gylfi Sigurðsson, shaqiri ve carlos fierro
  • c.ronaldo daha iyisi yok.
  • Nangis.
  • darwin quintero...böyle birşey yok ya ufacık bişe zaten her yere girio top çalıo falan...hız ve hızlanma zaten baya iyi..
  • tabiki sabri reyiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.