Şimdi Ara

FM 2012 de En Fazla Lig Kazancı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sorum bu fm 2012 de en fazla lig kazancını hangi ligden elde ediyoruz. yani sene sonu ligi bitirdiğimiz sıraya göre bir meblağ alıyoruz yayın hakkı vs bunun en fazla olduğu lig hangisi acaba ?

• bu lig popülerliği ile orantılıdır. yani hiç kontrol etmedim ama

ilk üç olarak ispanya,ingiltere,italya sırasıyla gider diye düşünüyorum.
  • İspanya liginde feci halde gelir dengesizliği var Realle Barça 150 şer mil euro alıyor galiba diğerleri 30 milyondan civarında azalarak gidiyor.
    Premier lig ise aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 24 Şubat 2012; 18:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

İspanya liginde feci halde gelir dengesizliği var Realle Barça 150 şer mil euro alıyor galiba diğerleri 30 milyondan civarında azalarak gidiyor.
    Premier lig ise aşağıda

dostum bu oyundan mı yoksa gerçek bir tablo mu ? sanırım oyundan ve ligi şampiyon bitiren takım man city. değil mi ?

ispanyada harbiden bir dengesizlik var bende çözemedim almanya italya ve fransa nasıl bilen var mı ?

• Liste gerçek ama oyunla çok yakın değerler. Diğer ligler bu paralara yaklaşamaz Arjantin'de yeni yayın ihalesi çok iyi paraya kazanılmış ama bakmak lazım fm de geçerli mi.

İspanya'da bu yüzden 2 takım sömürmüş durumda ligi. İngiltere liginin sonuncusuyla İspanya liginin 3. sü hemen hemen aynı paraları alıyor. Arada mutlaka fark vardır ama çok olduğunu sanmıyorum.
  • ingilterede yayın hakkı 1.2 milyar dolar
    italyada 1.1
    fransa 900 milyon dolar
    ispanya 700
    almanya 500

araştırıp bunları buldum ama oyuna nasıl yansıyor bi türlü bulamadım
  • İngiltere ve İspanyadır bence bildiğim kadarıyla sonrasından İtalya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.