Şimdi Ara

FM 2012 Mega Yüz Paketi (Mega Face Packs)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toplamda 72.398 Oyuncu Fotoğrafı eklenmiştir. Elimden geldiğince seed edeceğim. Bitirenlerde yardımcı olursa sevinirim...

indirdiğiniz klasörü Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures klasörü içerisine atınız. Eğer bu klasörler yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz...

Mega Face Pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undabah -- 4 Kasım 2011; 20:52:53 >

• kurulum hakkında yardımcı olabilirmisin?ayrıca takım amblemleride bulunuyormu?
  • Kurulum yok hocam. Sadece belirttiğim klasöre indirdiğiniz "players" isimli klasörü atıyorsunuz.. Logolar yok sadece fotoğraflar var..
  • Ewvallah bro :)
  • teşekürler....logolarıda bekliyoruz
  • torrenti açabilen varsa yazsın lütfen.
    linkte verilen dosya yı torrent açamıyor ve kilitleniyor.
    Fake olabileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oicero

torrenti açabilen varsa yazsın lütfen.
    linkte verilen dosya yı torrent açamıyor ve kilitleniyor.
    Fake olabileceğini düşünüyorum

ben açtım . resimler png olarak rarlanmadan torrentte yayınlanmış çok sayıda resim olduğundan torrent açarken zorlanıyor . arada kilitleniyor 3-4 saniye ama beklersen sonuç alırsın . sadece kilitlendiğinde kapatmaya çalışma ve bekle ... yayından sorun yok . yayınlayan arkadaşın eline sağlık ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyse gerek kalmadı kendim nette bol kaynaklı bir torrent buldum.
    4.77 Gb byüklüğünde "Logo & Face Mega pack"

http://tinyurl.com/6chf39y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oicero -- 8 Kasım 2011; 13:36:00 >
  • Teşekkürler.
  • Çoğu sitede kaynağın yüzlerce-binlerce olduğu paketleri de bulabilirsiniz. Bu benim seçtiğim ve ayrım yaptığım paket. Elimden geldiğince seed ettim, ancak yetişmiyor işte seed e yardımcı kimse olmayınca :)
  • sadece türkiye ligi yokmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: undabah

Çoğu sitede kaynağın yüzlerce-binlerce olduğu paketleri de bulabilirsiniz. Bu benim seçtiğim ve ayrım yaptığım paket. Elimden geldiğince seed ettim, ancak yetişmiyor işte seed e yardımcı kimse olmayınca :)

emeğine sağlık.
  • Arkadaşlar Konuyu silebilir misiniz, format dolayısı ile veri kaybı yaşadım ve seed edemiyorum artık. Kusura bakmayın....
  • Arkadaşlar başka yerden indirmiştim de,bende yarım yamalak oldu.Tamamen oyuncuların yüzü yok ?
  • Arkadaşlar bana fifa manager 2011 yada 2012 %100 Türkçe'sini bulabilir mi ya oyundan bişey anlamıyorum.
    Bu paketi indirmeye başladım kurulumu nasıl yapacaz ?
  • yardım up
  • supee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.