Bildirim
Fm 2012 Oyun Kolaylık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yenme sana yen diyen mi oldu ?
otur sıfır. -
quote:
Orijinalden alıntı: bir meczup hal
yenme sana yen diyen mi oldu ?
otur sıfır.
-
Hall of fame oyna hacı sliderida simulation yap öyle dene unutmadan maçları 12dk oyna ozaman oyuna zor diyebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ReWeLLeR
Hall of fame oyna hacı sliderida simulation yap öyle dene unutmadan maçları 12dk oyna ozaman oyuna zor diyebilirsin
Bişey anlamadım hocam desem -
Kısaca yapacak bişey yok şahsi fikrim genie scout veya fmrte tarzı yardımcı program kullanmadan kendine hedefler koy misal ingilterenin en alt liginden takım al premier lige cıkar kazanabilcegin tüm kupaları kazan istifa et fransada da aynısını yap ispanyada keza en alt liglerden takım alıp şampiyonlar ligini kazan malum oyunda zorluk secemiyoruz ama kendimize hedefler koyabiliriz oyunun kolay oldugunu bu oyunu oynayan herkes biliyor yani ben anteple ilk sezon avrupa ligini 3ncü sezon şampiyonlar ligini almıştım 3 şampiyonluk 3 türkiye kupasını söylemiyorum bile antep potansiyeli yüksek bir takım al Azerbeycanı dünya kupasına katılmaya çalış böyle hedefler koy oyunun asıl zevki ozaman oyuncularınla konuş asistana bırakma basın toplantılarını nitekim bunlar takımı çok etkiliyor olumlu veya olumsuz oyun kolay yapcak bişey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReWeLLeR
Kısaca yapacak bişey yok şahsi fikrim genie scout veya fmrte tarzı yardımcı program kullanmadan kendine hedefler koy misal ingilterenin en alt liginden takım al premier lige cıkar kazanabilcegin tüm kupaları kazan istifa et fransada da aynısını yap ispanyada keza en alt liglerden takım alıp şampiyonlar ligini kazan malum oyunda zorluk secemiyoruz ama kendimize hedefler koyabiliriz oyunun kolay oldugunu bu oyunu oynayan herkes biliyor yani ben anteple ilk sezon avrupa ligini 3ncü sezon şampiyonlar ligini almıştım 3 şampiyonluk 3 türkiye kupasını söylemiyorum bile antep potansiyeli yüksek bir takım al Azerbeycanı dünya kupasına katılmaya çalış böyle hedefler koy oyunun asıl zevki ozaman oyuncularınla konuş asistana bırakma basın toplantılarını nitekim bunlar takımı çok etkiliyor olumlu veya olumsuz oyun kolay yapcak bişey yok
Saol dostum
-
nesi kolay ya ingiltere blue square doğu liginden (yanlış olabilir lig ismi) bir takım aldım ilk 4,5 maç kazandım 10 maçtır yeniliyorum kendi evimde 3,4 ten aşayı yemiyorum denemediğim taktik kalmadı oyuncularımda diğer takım oyuncularına göre iyi ne yapmalıyım ? tavsiyelerinizi bekliyorum fm severler.. 2,3 maç daha kaybedersem yazık olacak kariyere -
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
nesi kolay ya ingiltere blue square doğu liginden (yanlış olabilir lig ismi) bir takım aldım ilk 4,5 maç kazandım 10 maçtır yeniliyorum kendi evimde 3,4 ten aşayı yemiyorum denemediğim taktik kalmadı oyuncularımda diğer takım oyuncularına göre iyi ne yapmalıyım ? tavsiyelerinizi bekliyorum fm severler.. 2,3 maç daha kaybedersem yazık olacak kariyere
hocam vodu caos diye taktik var googlede yaz bulursun. istersen onu bir dene hocam. olmazsa onlar kovmadan sen istifa et derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X