Şimdi Ara

FM 2012 oyuncu tavsiyesi kulubüyle birlikte!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler Galatasarayım güncelleme var.Transfer bütçem var.1.sezondayım yaptığım transferler ve önerileriniz her türlü mevki lazım.
    Quintero:Santos Laguna-
    Emre Can-Bayer Leverkusen
    Bunları aldım şuan her türlü mevki lazım takım adlarıyla birlikte yazın çünkü bulamıyorum.Şimdiden teşekkürler

• Defansa Real Madridten Raul Albiolu al .
    Ofansif orta saha ise brezilya liginde Adyran var onu al takımını hatırlamıyorum .
  • jason face linkini atsana ordan konuşalım böyle zor oluyor :D
  • beyler face linkinizi atın konuşalım
  • jem karacan-reading mutlaka almalısın...mücadeleci orta saha oynuyor

kemal tokak-samsunspor...türk olması en büyük avantaj....bende bi sezon 22 gol atmıştı yan toplardan :d (adam defans oyuncusu :D )

onur kıvrak-trabzonspor en iyi türk kaleci diyebilirim herhalde..sinan bu kadar iyi değil..volkan desen zaten gs ye gelmez sende :D

hasan ali kaldırım- kayserispor işini fazlasıyla görüyor

bony wilfried- vitesse bilmeyen yok...quinteronun yanında 10 numara pozisyonda oynat...hem atsın hem attırsın..:D

amrabat-kayserispor bi kaç sezon oynar,yıldız olur..sonra da büyük takımlar hep istiyo..

popov-antepspor sağ kanat sıkıntın varsa bu adamı al derim ama kulüp pek bırakmıyo..

grosicki-sivasspor popov'a alternatif isim..daha ucuz hem

dzagoev-cska moskova...ben bunu serbestten aldım niye cska bıraktı bilmiyorum..iş görüyor fazlasıyla...oynatmayınca da küsmüyor..

romario-vitoria...en iyi sağ bek wonderkid...ama sonradan sağ ben çok iyi regenler çıkıyo o yüzden kesik atabiliyosun buna :D

gaston ramirez...özelliklerini gör,neler yapabileceğini sen tahmin et :D

bi de tavsiyem büyük takımların yedek takımlarını sürekli takip et...carlos vela,diaby falan türk ligine geliyolar iş yapan adamlar bunlar..

• Bu arada Man Utd,Arsenal,Chelsea,Liverpool,Tottenham,Everton bu takımlarım yedek takımlarına bak kiralamak için iyi oyuncular oluyo .
  • CLEİTON XAVİER - METALİST (15 M EURO YA KESİN GELİYO İYİ DE OYNAR )

GÖKHAN SÜZEN - İBB

BERNARD - ATLETİCO MİNEİRO SÜREKLİ OYNARSA YENİ MESSİ

DOUMBİA - CSK MOSKOVA (ELİNDE NE KADAR FORVET VARSA BURAK HARİÇ HEPSİNİ SAT BU ADAMI AL DERİM )

Leandro Damião - Internacional ( DOUMBİA YA DEDİKLERİM BUNADA GEÇERLİ)

İLİCİC - PALERMO (EN FAZLA 7.5 M EURO YA ALIRSIN SCOUTLAR GELECEĞİ ÇOK YÜKSEK DİYO )

FİRMİNO - Hoffenheim

WİLLAN - SHAKTAR

ARDA TURAN- MADRİD (1 SEZON SONRA GELİYO TÜRK DİYE ALABİLİRSİN )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defans için Kara var onu al çok iyi adam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.