Evet beyler Galatasarayım güncelleme var.Transfer bütçem var.1.sezondayım yaptığım transferler ve önerileriniz her türlü mevki lazım. Quintero:Santos Laguna- Emre Can-Bayer Leverkusen Bunları aldım şuan her türlü mevki lazım takım adlarıyla birlikte yazın çünkü bulamıyorum.Şimdiden teşekkürler
Defansa Real Madridten Raul Albiolu al . Ofansif orta saha ise brezilya liginde Adyran var onu al takımını hatırlamıyorum .
jason face linkini atsana ordan konuşalım böyle zor oluyor :D
beyler face linkinizi atın konuşalım
jem karacan-reading mutlaka almalısın...mücadeleci orta saha oynuyor
kemal tokak-samsunspor...türk olması en büyük avantaj....bende bi sezon 22 gol atmıştı yan toplardan :d (adam defans oyuncusu :D )
onur kıvrak-trabzonspor en iyi türk kaleci diyebilirim herhalde..sinan bu kadar iyi değil..volkan desen zaten gs ye gelmez sende :D
hasan ali kaldırım- kayserispor işini fazlasıyla görüyor
bony wilfried- vitesse bilmeyen yok...quinteronun yanında 10 numara pozisyonda oynat...hem atsın hem attırsın..:D
amrabat-kayserispor bi kaç sezon oynar,yıldız olur..sonra da büyük takımlar hep istiyo..
popov-antepspor sağ kanat sıkıntın varsa bu adamı al derim ama kulüp pek bırakmıyo..
grosicki-sivasspor popov'a alternatif isim..daha ucuz hem
dzagoev-cska moskova...ben bunu serbestten aldım niye cska bıraktı bilmiyorum..iş görüyor fazlasıyla...oynatmayınca da küsmüyor..
romario-vitoria...en iyi sağ bek wonderkid...ama sonradan sağ ben çok iyi regenler çıkıyo o yüzden kesik atabiliyosun buna :D
gaston ramirez...özelliklerini gör,neler yapabileceğini sen tahmin et :D
bi de tavsiyem büyük takımların yedek takımlarını sürekli takip et...carlos vela,diaby falan türk ligine geliyolar iş yapan adamlar bunlar..
Bu arada Man Utd,Arsenal,Chelsea,Liverpool,Tottenham,Everton bu takımlarım yedek takımlarına bak kiralamak için iyi oyuncular oluyo .
CLEİTON XAVİER - METALİST (15 M EURO YA KESİN GELİYO İYİ DE OYNAR )
GÖKHAN SÜZEN - İBB
BERNARD - ATLETİCO MİNEİRO SÜREKLİ OYNARSA YENİ MESSİ
DOUMBİA - CSK MOSKOVA (ELİNDE NE KADAR FORVET VARSA BURAK HARİÇ HEPSİNİ SAT BU ADAMI AL DERİM )
Leandro Damião - Internacional ( DOUMBİA YA DEDİKLERİM BUNADA GEÇERLİ)
İLİCİC - PALERMO (EN FAZLA 7.5 M EURO YA ALIRSIN SCOUTLAR GELECEĞİ ÇOK YÜKSEK DİYO )
FİRMİNO - Hoffenheim
WİLLAN - SHAKTAR
ARDA TURAN- MADRİD (1 SEZON SONRA GELİYO TÜRK DİYE ALABİLİRSİN )