Şimdi Ara

FM 11 Oyuncu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda Tottenhamda ilk sezonu bitirdim.
    Başarılarım
    English League Cup (Finalde M.City i bozguna uğratıp 2-0 yendim)
    Premier League Üçüncülüğü (Son ana kadar bırakmadım ama malesef 3. oldum.M.City şampiyon oldu)
    FA Cup Finalist (Man Utd her zaman olduğu gibi yine beni yenerek kupayı kaldırdı)
    Şampiyonlar Ligi Yarı final (Yarı finaldede R.Madrid e elendim eğer bir gol daha bulsaydım finale adımı yazdıracaktım)

Kadro
    Kaleci: Gomes/Cudicini
    Defans: Bassong/Gallas
    Defans: L.King / Alexandru Epureanu
    Sol bek : Gareth Bale/Coentrao
    Sağ Bek:Cassani/Çorluka
    Defansif Ortasaha: Adam Vass/Palacios
    Ofansif Ortasaha: Huddlestone /Hamsik/Milan Badelj
    Sol açık: Elia/
    Sağ Açık: Nani/Lennon
    Forvet Arkası: Van der Vaart/Ninis
    Forvet: Hulk/Defoe

Göndereceklerim
    Palacios(Orta düzey bir takım için idael bir tercih ama benim hedeflerim büyük olduğu için göndereceğim)
    Gallas (Yaşlandı artık göndermezsem ayıp olur)
    Epureanu (Bu oyuncu yerine çok iyi bir oyuncu almayı planlıyorum)
    Çorluka (Daha iyi bir yedek almalıyım)
    Defoe (Kesinlikle harika bir golcü ama benim çok daha iyi bir golcüye ihtiyacım var.Ligde 20 gol atmasına rağmen göndereceğim yerine tanınmış iyi bir forvet alacağım)
    Ninis (Profili çok iyi olmasına rağmen aldığıma pişman olduğum bir futbolcu kendisi gönderilecektir.)

En iyi Performanslar
    Huddlestone(Çok gelişti hayran kalınacak bir düzeye ulaştı diyebilirim.İngiltere nin Xavi si oldu )
    Hamsik (Huddlestone ile değiştirerek oynattığım bir oyuncu.Ayrıca İngilterenin en iyi genç oyuncusu seçildi)
    Defoe (Ligde 20 gol ile çok iyi bir performans sergiledi.R.Madrid ve M. City peşinde)
    Van Der Vaart( Tek kelimeyle harika mutlaka her takıma alınmalı.Bu oyuncu sayesinde Şampiyonlar Liginde yarı final oynadım)
    Hulk (Defoe kadar iyi olmasada çok sağlam bir forvet.İkinci sezonda daha iyi bir performans bekliyorum)
    Bassong(Çok iyi bir defans satmayı asla düşünmüyorum)
    G. Bale (Sol bekte harika işler çıkartan tek kelimeyle harika bir genç)

En iyi Transferim
    Elia (Bu oyuncuyu alın sol kanat diye bir derdiniz olmaz.Estirir)
    Nani(Çok fazla bir ücret karşılığında aldığım Nani yüzümü kara çıkarmadı)

Transfer Yapılacak Alanlar

Defans Ortaya İki tane isim arıyorum.
    Defansif Ortasahaya yine bir tavsiye bekliyorum.
    Sol açığa Elia nın yedeği olabilecek bir tavsiye verirseniz sevinirim.
    Sağ bekte Cassani nin yedeği olarak alabileceğim oyuncu tavsiyesi alabilirim.
    Forvette Fırsatçı golcü rolünde çok iyi dediğiniz bir isim arıyorum.

Diğer bir sorum ise VDV nin yedeği olarak aldığım Doria Conca ve Paulo Henrique den birisini kiralık verip birini oynatmak istiyorum.Sizce hangisini göndermeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 26 Aralık 2010; 20:53:45 >

• Serdar Taşçı(alamancı) ve Simon Kjaer (ayla e bileşik garip bi harf) ikiside defans orta
    Sissoko fransadaki genç zenci
    stoch
    interdeki biabany
    fırsatçı golcü aklıma gelmedi ama tottenhamdaki pavluchenko olmadı dzekoyu al.
  • adam zaten totthenham da ;)
  • Sonu okudum sadece
  • Conca kesin kalmalı, çok deli bi Playmaker.

Stopere Ömer Toprak iyi olur, yada İtalyan Bochetti. Fırsatçı golcü olarak eski Milanlı Paloschi gibi bişey var o güzel. Tevez alınabilir gelmek isterse

DM'ye Sisokko ve Muntari (genelde satış listesinde oluyor, sende öyleyse kaçırma) yada Andrea poli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 26 Aralık 2010; 15:05:53 >
  • Simon Kjaer yılın defansı ödülünü aldı 22 yaşında.Bende aldım sonra iyi baya.
    DM ye Montolivo var bende alıcaktım ama Madrid kaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 26 Aralık 2010; 16:07:30 >
  • Leonel Galeano ,Mats Hummels ,Ezequiel Munoz,Neven Subotic hepsi iyi ve genç stoperler bunlardan birini banko al bence
    Sağ beke Lorenzo De Silvestri alabilirsin
    Sol açığa Marko Marin veya Dzusdak yedek alabilirsin
    Paulo Henrique bence kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    FM 2019 OYUNCU TAVSİYELERİNİZ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defans ortaya Ezequiel Munoz ve Mamadou Sakho,
    Defansif orta saha Anthony Annan, Andrea Poli, Palombo
    Sağbeke Diego Renan, Azpilicueta'yı alabilirsiniz
  • Beyler almaya karar verdiğim oyuncular
    Neven Subotic ve Simon Kjaer => Defans
    Arturo Vidal => Defansif Ortasaha
    Sol Açık => Hala aramaktayım ucuz ve iyi birini bulamadım.Tavsiye ettikleriniz çoğu büyük takımların elinde ve pahalılar.
    Sağ Bek=> Alberto Roca ya teklif yolladım.
    Forvet =>Neymar ı alabilirim ama hala şüphelerim var.Bu adam sizce Santraforda iyi işler yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Beyler almaya karar verdiğim oyuncular
    Sol Açık => Hala aramaktayım ucuz ve iyi birini bulamadım.Tavsiye ettikleriniz çoğu büyük takımların elinde ve pahalılar.
    Forvet =>Neymar ı alabilirim ama hala şüphelerim var.Bu adam sizce Santraforda iyi işler yapar mı?

Neymar forvet arkası oynar hocam.Fiziksel özellikleri düşük.Yapmaz bence.Vidal box to box oynar.

Sol açık Caner Fenerde iyi oynuyo baya.İbrahim Akın Rakitic Schalkeden bak bi

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Beyler almaya karar verdiğim oyuncular

Neymar forvet arkası oynar hocam.Fiziksel özellikleri düşük.Yapmaz bence.Vidal box to box oynar.

Sol açık Caner Fenerde iyi oynuyo baya.İbrahim Akın Rakitic Schalkeden bak bi

Hocam Vidal i hem defansif hem ofansif olduğu için aldım zaten.İleriyede bir katkısı olsun.
    Neymardan vazgeçtim yerine çok sağlam bir forvet alacağım.Tevezi düşünüyorumda transferi çok zor
    Sol açıkta Coentrao yu yedek yapıp defans sol alacağım.Michal Kadlec diye bir oyuncu buldum.Özellikleri bir yedek için gayet iyi onu alacağım.

Defansta sizce Neven Subotic ve Simon Kjaer iyi bir ikili mi?
    Ayrıca Ledley King i veya Gallas ı göndereceğim hangisi daha mantıklı olur?

• 22 yaşında yılın defansı ödülünü aldı diyorum Simon Kjaer'e.Yanındakini tanımıyorum ama Gallası gönder.

Forvetede Dzeko'yu öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 26 Aralık 2010; 20:17:44 >
  • Gallası yolla Subotic hava topu bırakmaz
  • Neven Subotic ve Simon Kjaer iyi bir ikili olur. Hatta Nicolas Otamendi'de aklında bulunsun.
    Gallas'ı gönder. Forvette poacher rolünde sağlam birisi olarak ilk önerim alabilirsen tabiki Sergio Agüero. Onun harici Napoli'den Ezequiel Lavezzi ve Palermo'dan Abel Hernandez'i öneririm.
  • Dzeko gerçekten iyiymiş alabilirse onu alacağım.Subotic ve Kjaer de tamamdır.Gallas ı yolluyorum fakat alan yok zaten sözleşmesi bitiyor.Kendisi gitsin.
    Şimdi şu Vdv nin yedeği kim olacak Dario Conca mı Paulo Henrique mi bir tek o kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerofrock

Neven Subotic ve Simon Kjaer iyi bir ikili olur. Hatta Nicolas Otamendi'de aklında bulunsun.
    Gallas'ı gönder. Forvette poacher rolünde sağlam birisi olarak ilk önerim alabilirsen tabiki Sergio Agüero. Onun harici Napoli'den Ezequiel Lavezzi ve Palermo'dan Abel Hernandez'i öneririm.

Hocam Otomendi yi Arsenal e kaptırdım malesef.Agüero yu alamam büyük ihtimal ama yolladım onada teklif.Lavezzi de sağlammış.Eğer Agüero ve Dzeko dan sonuç alamazsam ona yöneleceğim.
  • Dzeko'nun maçlarına Chelsea koçu abone olmuştu bende

Hatta az önce 32 Mye Chelsea'ye verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 26 Aralık 2010; 20:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Dzeko'nun maçlarına Chelsea koçu abone olmuştu bende

Hatta az önce 32 Mye Chelsea'ye verdim

Bende şuan Defoe için Madrid,City ve Man Utd ı kıvrandırıyorum.Sen çok çok iyi paraya satmışsın.

Bende ise son durum Arturo Vidal sözleşmede çoştu tevez in istediklerini istiyor nerdeyse
    Onun yerine box to box oyuncusu lazım bana tavsiyesi olan varsa sevinirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 26 Aralık 2010; 20:39:04 >

• Kuzmanovic,Montolivo(madrid almıştı)

İnternetten bulduğum box to box listesi

Bunlar 10 M altında

Kwadwo Asamoah
    Ignacio Camacho
    Ognjen Vukojevic
    Arouca
    Adrien
    Fabian Delph
    Tiberio Guarente
    Alturo Vidal
    Edgar Barretto
    Luca Cigarini
    Christian Ladesma
    Gaetano D'Agostino
    Jean II Mekoun
    Stephane Mbia
    Blaise Matuidi
    Ceyhun Gulselam
    Etienne Capoue
    Sulley Muntari
    Zradvko Kuzmanovic
    Walter Gargano
    Fernando Tissone
    Alberto Zapater
    Hernanes
    Lucas Biglia
    Raul Garcia
    Christian Romaric
    Michael Bradley
    Edu Ramos
    Fabio Sciacca
    Bernardo
    Vadis Odija
    Ruben Yttergard Jenssen

---------
    Danielle De Rossi
    Bastian Schweinsteiger
    Sami Khedira
    Kwadwo Asamoah
    Lucho Gonzalez
    Gokhan Inler
    Ignacio Camacho
    Javi Martinez
    Xavi
    Yaya Toure
    Cesc Fabregas
    Darren Fletcher
    Michael Essien
    Ognjen Vukojevic
    Arouca
    Adrien
    Fabian Delph
    Tiberio Guarente
    Alturo Vidal
    Edgar Barretto
    Yohan Cabaye
    Kim Kalstrom
    Felipe Melo
    Luca Cigarini
    Christian Ladesma
    Gaetano D'Agostino
    Jean II Mekoun
    Stephane Mbia
    Blaise Matuidi
    Ceyhun Gulselam
    Etienne Capoue
    Sulley Muntari
    Zradvko Kuzmanovic
    Walter Gargano
    Fernando Tissone
    Alberto Zapater
    Hernanes
    Lucas Biglia
    Raul Garcia
    Christian Romaric
    Michael Bradley
    Edu Ramos
    Fabio Sciacca
    Bernardo
    Vadis Odija
    Ruben Yttergard Jenssen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 26 Aralık 2010; 20:51:44 >

• Moussa Sisokko yada Andrea Poli'yi al işte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.