Şimdi Ara

FM 17 ve FM 17 Touch hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki pek çok soru sorulmuştur bunun ile ilgili ama net olmak adına sormak istiyorum.

Oyunu voidu üzerinden satın aldım ve steam hesabıma 2 adet oyun düştü birisi normal FM 17 diğeri Touch olanı ve anladığım kadarıyla bu Touch versiyonunda kovulma olayı yok başka neler var acaba?

Ek olarak siz hangisini oynamamı önerirsiniz arkadaşlar?

Son olarak ise bu voidu üzerinden gelen key oyun çıktığında aynı şekilde devam edeceğim değil mi yani bu beta keyi falan olmasın?

• Touch , eski adıyla FM Klasik oyunun çok daha basitleştirilmiş hali.Normal football manager tüm herşeyiyle oynarken , touch modunda oyun bayağı bi kırpılmış oluyor konuşmalar çok nadir , taktiğe yatkınlık çubuğu yok vs. Bana göre normal Fm oyna daha zevkli.
    O key direk oyun demek.Yani oyun çıkmadan 2 hafta önce betasını yayınlıyorlar oyunu erkenden alanlar için , betadaki kariyeri oyun herkese çıktıktan sonrada devam ettirebiliyorsun
  • Eğer tabletinde touch oynarsan, aynı save i bilgisayarında da oynayabiliyorsun. Sade versiyon ama bilgisayara mahkum etmiyor seni.
  • Beyler bir garip durum var fm touch google play storedan satin alinabiliyor digelim.steamden satin aldik peki google play storedan nasil indirecegiz android icin farkli saticaklar gibime geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Eğer tabletinde touch oynarsan, aynı save i bilgisayarında da oynayabiliyorsun. Sade versiyon ama bilgisayara mahkum etmiyor seni.

Peki hocam bu oyunu beta olarak oynayacağım ama oyunun tüm özelliklerinden yararlanacağım değil mi? Yani bir nevi tam sürümünümü oynamış oluyorum ona göre başlayacağım.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Evet herşeyi tam.
  • quote:

Evet herşeyi tam.

Hocam oyunda bazı yerler İngilizce ama bu beta olmasından mı kaynaklanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 11 Oyuncu Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    YEni cümleler olduğu için yetişmemiş heralde. Çevirililer devam ediyor güncelleme geldikçe düzelir.
  • şu touchdan 3d yi gereksiz ayrıntıları da atıp biraz daha hafifletseler çok hoş olacak.
    şöyle cm ye daha yakın mesela.
  • quote:

Eğer tabletinde touch oynarsan, aynı save i bilgisayarında da oynayabiliyorsun. Sade versiyon ama bilgisayara mahkum etmiyor seni.

Dostum tablette touchu nasıl oynuyoruz ?
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Ayrı satılıyor dostum. Uygulama marketinden alman lazım korsan olur mu bilmiyorum ama 2017 si çıkmadı daha.
  • Peki ek olarak oyun içerisinde ALT + TAB yapıp masaüstüne geçince oyuna tekrar giremiyorum oyun bozuluyor direk önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Peki ek olarak oyun içerisinde ALT + TAB yapıp masaüstüne geçince oyuna tekrar giremiyorum oyun bozuluyor direk önerisi olan var mı arkadaşlar?

Pencere modunda oynamayı denedin mi ? Bu versiyonda pencere modu tam ekran olarak oynanabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Peki ek olarak oyun içerisinde ALT + TAB yapıp masaüstüne geçince oyuna tekrar giremiyorum oyun bozuluyor direk önerisi olan var mı arkadaşlar?

Pencere modunda oynamayı denedin mi ? Bu versiyonda pencere modu tam ekran olarak oynanabiliyor

Yok hocam hiç denemedim pencere modu derken oyunun etraflarında border olacak mı yani pencere şeklinde? O şekilde mi oynayacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam hiç denemedim pencere modu derken oyunun etraflarında border olacak mı yani pencere şeklinde? O şekilde mi oynayacağım.

Eskiden öyleydi de şimdi çerçevsiz pencere modu var, ben öyle oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef hocam o şekildede olmuyor. Oyun içi ayarlar kısmından çerçeveli veya dediğiniz şekilde yaptığım anda oyun minimize oluyor ve tekrardan kesinlikle giremiyorum. Yaptığım değişikliği kayıt etmeme izin dahi vermiyor.

https://community.sigames.com/topic/359222-calendarsave-bar-stuck-on-the-screen-after-alttab-out-of-the-game-workaround/

Burada bu sorun ile ilgili bir açıklama var ama anlayamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef hocam o şekildede olmuyor. Oyun içi ayarlar kısmından çerçeveli veya dediğiniz şekilde yaptığım anda oyun minimize oluyor ve tekrardan kesinlikle giremiyorum. Yaptığım değişikliği kayıt etmeme izin dahi vermiyor.

https://community.sigames.com/topic/359222-calendarsave-bar-stuck-on-the-screen-after-alttab-out-of-the-game-workaround/

Burada bu sorun ile ilgili bir açıklama var ama anlayamadım.

Sorunun farkındayız, düzelteceğiz falan demiş. En altta yazan benim önerdiğim yöntemi önermiş. Ama konunun ana içeriğinde şu aşağıdaki seçeneği işaretleyip deneyin diyor.

Tercihler - Arayüz
     FM 17 ve FM 17 Touch hakkında

• Alan arkadaşlar var mı? Ben de pc olmadığı için sadece tablette oynamayı düşünüyorum ama çok kırpılmışsa o kadar para vermek kötü olur.. sizce almaya değer mi, oyuncu datası nasıl touch'ın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.