Şimdi Ara

FM 2010 taktik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
23.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FB kariyeri yapıyorum ama taktik çok dandik galiba yapmaya çalıştım kendim birşeyler ama çok zorlanıyorum
    Kayseriye 4-2 yenildim. Ligde galibiyetim yok takım deseniz velosoyu aldım dmcye ama olmayınca olmuyor işte
    4 2 3 1 oynatmak istiyorum ama olmuyor işte

• galatasarayla 2 taktiğim var 2 si de işliyor.

klasik 4-4-2 kanatlar winger attack, ortasahada elano advanced playmaker yanında da mustafa sarp ya da linderoth ball winning midfielder defans. bunu baroniye emreye falan uydurabilirsin

diğer taktiğim 4-5-1. kanatlar winger attack, arda advanced playmaker , elano box to box midfielder support, mustafa sarp da ball winning midfielder defans. arda oyunu kuruyor elano içerilere kadar giriyor şutlar atıyor falan. bunu da gene emre baroni alex gibi oyunculara uydurabilirsin
  • Arkadaşlar önerdiğiniz başka taktikler yk mu? Çok beğendiğiniz takt,k dosyalarını upload ediniz.
  • @doktorTR
    4 çizgi defans, önlerinde sağlam bir defansif ortasaha oyuncusu ,iki tane orta saha ,AMR ve AML birde komple forvet.yani
    --------ST
    AML----------AMR
    ----- MC MC
    -------DMC
    ----DL DC DC DR
    dmc çok önemli bu taktikte sağlam bir adam koy oraya.
    nottingham forest la 4.sezonda premier ligi aldım o taktikle.Kesinlikle adam adama markaj yapma.Çünkü rakip takım yenik duruma düştüğünde taktikte oynamalar yapıyor ve bir bakıyosun sağ bek in orta sahadaki adama markaj yapıyor.
    Hacken ve Gana ile aynı taktiği kullandım ikisindede iş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 9 Ağustos 2010; 6:44:41 >
  • 4-3-1-2 diyorum direk hocam en etkili taktikdir gerçekden
  • 4-1-2-3
  • Düz 4-4-2 ile dandik takımımla bayağı bir seri yaptım. Sadece bir AMC var takımda, o oynadığı zaman mecburi 4-3-1-2 ya da 4-1-2-1-2'ye döndüm. Aynı taktiğe bağlı kalmamak da önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 11 Oyuncu Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    FM 2019 OYUNCU TAVSİYELERİNİZ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forvete takvıye yapsaydın. Pozıyona da mı gıremıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 19 Ağustos 2010; 12:14:35 >
  • Kondisyon antreman falan da önemli, maç içinde rakip kanatlarını iyi kullanıyosa sen kanatlarını değiştireceksin vs vs maç içi maç öncesi FM oyunlarında dikkat etmen lazım bunlara.
  • 4-3-1-2 ya da çok güzel bir taktik, googleya Mr Hough'S Wonder Tactic yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Forvete takvıye yapsaydın. Pozıyona da mı gıremıyosun

Başkasının taktikleriyle oynama derim.Takımına ve kadrona göre kendin oluştur taktiğini.Kazanmaya başlayınca kendin başardığın için daha zevkli hale geliyor oyun.
  • arsenalde filan 4-3-1-2 oynarım ama galatasarayın kadro el vermediği için 4 defans,2 ortasaha,2 ofansif ortasaha sağ ve sol ve 2 forvet oynuorum

taktiğim şu ve yeni başladım bu kariyere

Kaleci:Leo Franco
    Defans:Hakan,Sabri,Servet,Gökhan
    Ortasaha:Lincoln,Elano
    Ofansif ortasaha sağ ve sol:Kader Keita,Arda Turan (UEFA da) (Ligde Arda Turan,CaRLoS VeLa)
    Forvetler:Milan Baros,Ronaldo

bu taktikle bi tek trabzona 3-1 bide uefada toulouse ye yenildim o kadar.geniş bir kadrom yok ama ligde 1.yim atak yönlerim "Her İki Kanada" şeklinde talimatlı kewell gitmek istediği ve yakında sözlelşmesi biteceği için arsenale 7m £ ye verdim devre arasında gidiyor ayrıca ayhan gitti en büyük hedefim uefa da yarı finale kalmak çünkü arsenal,lyon,roma gibi takımlar var bunlar beni yer :D

şimdi gitti harry kewell arsenale arsenalden velayı kiraladım sezon sonuna kadar bide ömer toprağı aldım arsenalle deplasmanda 1-1 berabere kaldım ama arsenal tek kale oynamıştı ömer toprak kornerden tek atağımda golü buldu orda.nefes nefes geçen 2. maçta arsenal 2 kere öne geçmesine rağmen sert bir takım konuşması ile arsenali 2. yarı bulduğum gollerle 3-2 yendim.wolfsburgu eleyip çeyrek finale kaldım bakalım kurada hangi takım çıkcak yenip çıktım ligde 1. olcam artık kesin diye bilirim tüm maçları berabere kalsam şampiyon olcam.talimatlar çok önemli ama takımdaki isterseniz uplaod edim 3-4 maç kadronuz alıştıktan sonra taktiğe başarı gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamustili -- 27 Ağustos 2010; 16:52:42 >

• Volkan Demirel
    G.Gönül C.Rodriguez ÖmerToprak Obradovic(ÖzgürÇek)

(Emre)M.Topuz Vukcevic(Jem Karacan)

A.Sancez Matias Fernandes M.Stoch

Saviola(Neymar)

Taktik: 4-2-3-1 Atak ve Dengeli. Defans önde, tempo en hızlı.
  • Nerden nereye
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Nerden nereye

Şimdi de taktik uzmanıyım diyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.