Şimdi Ara

FM 2012 Korner Taktiği (Öneriler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar küme düşme hattında olan düşük bütçeli bir takımım var. Tek umudum duran toplar. Materazzi gibi harika bir kafa vuruşu yapan savunmacıya sahibim. (takımım charlton 3. ligden 2. lige çıktık ayakta kalmaya çalışıyoruz) sizden rica en faydalı korner taktiği nedir paylaşır mısınız acaba ? detaylı şekilde söylerseniz çok sevinirim.

birde duran toplar için bir taktik verir misiniz ? (serbest vuruşlar)

• kornerlerde Materazzi yi ön direge saldır yap yani eski türkce fm de oyleydi uzun boylu bi oyuncunuda kaleciyi sıkıstır de ( 2 oyuncunu arka direk de dur yap bu önemli ) gerisini forvet diye dagat hızlı 2 oyuncunu kesinlikle geride beklet uzaktan sutu iyi olan oyuncun varsa 2 tane önerilir alanın dısında bekle de =)orta kafa gol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

arkadaşlar küme düşme hattında olan düşük bütçeli bir takımım var. Tek umudum duran toplar. Materazzi gibi harika bir kafa vuruşu yapan savunmacıya sahibim. (takımım charlton 3. ligden 2. lige çıktık ayakta kalmaya çalışıyoruz) sizden rica en faydalı korner taktiği nedir paylaşır mısınız acaba ? detaylı şekilde söylerseniz çok sevinirim.

birde duran toplar için bir taktik verir misiniz ? (serbest vuruşlar)

Korneri arka direge kullandir.

1 kisi kaleciyi sikistir
    İki gucsuz(genelde kanat oyunculari) on direge saldir ve on direk yerlerine koy.
    En iyi kafacini uzak direge koy digerini uzak direge saldir. materazzi topa vuran oyuncu olsun onu ayarlarsin.
    uzun sutu iyi biri alanin disinda beklesin.

Digerlerini kafana gore ayarla.

Hucum korneri calistir antremanda. Sonuclari yazarsin 3-5 mac deneyip.

• Arkadaşlar tavsiye vermiş ama onlar işe yaramaz...

1. materazziye run to the near post de.
    2. near postta stick on hiçbir oyuncun olmadığından emin ol, bu önemli.
    3. ceza sahasına yollama herkesi maksimum 4-5 adam iyidir, default bırakırsan diğer elemanları problem olmaz.
    4. corner özelliği 15-16 bir adamın olursa iyi olur. yoksa transfer et, edemiyorsan antreman yaptırt. Ve tabiki kornerleri near post'a kullandırt.
    5. son olarak taktik kısmından attacking set pieces çalıştırt.

Sonuç?

Nelson rivas 1 sezonda 18 gol.

Sonraki sezon sergiy kristysov 16 gol.
  • ayrıca küçük takımlarda işe yarayan bir taktik daha vereyim: 4-4-2

Gerçekten klasikten şaşma, iki forvetin hızlı olsun yeter finishing şart değil. acceleration - pace - agility 16 ve üzeri iki tane forvetin olsun. Çift forvetten sakın şaşma!

Kanat oyuncuların defansif winger olursa süper olur mesela özgür çek caner erkin gibi oyuncular. Mümkünse geriden erken orta açsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 30 Mart 2012; 20:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

ayrıca küçük takımlarda işe yarayan bir taktik daha vereyim: 4-4-2

Gerçekten klasikten şaşma, iki forvetin hızlı olsun yeter finishing şart değil. acceleration - pace - agility 16 ve üzeri iki tane forvetin olsun. Çift forvetten sakın şaşma!

Kanat oyuncuların defansif winger olursa süper olur mesela özgür çek caner erkin gibi oyuncular. Mümkünse geriden erken orta açsınlar.

Finishing bence önemli...oyuncu 10 şuttan 8 gol atacağına,4 gol atıyor.
  • quote:

Arkadaşlar tavsiye vermiş ama onlar işe yaramaz...

1. materazziye run to the near post de.
    2. near postta stick on hiçbir oyuncun olmadığından emin ol, bu önemli.
    3. ceza sahasına yollama herkesi maksimum 4-5 adam iyidir, default bırakırsan diğer elemanları problem olmaz.
    4. corner özelliği 15-16 bir adamın olursa iyi olur. yoksa transfer et, edemiyorsan antreman yaptırt. Ve tabiki kornerleri near post'a kullandırt.
    5. son olarak taktik kısmından attacking set pieces çalıştırt.

Sonuç?

Nelson rivas 1 sezonda 18 gol.

Sonraki sezon sergiy kristysov 16 gol.

benim yobo sadece kornerden gol atarak gol krali oldu son yamada. 33 gol atti kornerden sezonda. 1 aydan fazla afrika kupasina gitti bide bayagi bir mac kacirdi. İlk yarida 15 mac 23 golu vardi.

Benim son taktik soyle.

Ters ayakli oyuncuya korneri kullandir

Dr-dl geri

Bir tane pusuya yat.

Kafa vuracak olan on direge saldir.

Geriye kalanlarin hepsi ileri.

İc sahadaki gs macinda yobo tam 5 gol atti bu taktikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 30 Mart 2012; 22:16:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gol kralı mı? Taktik değilde bug olmasın o?

Yanlız pusuya yatır dediğini anlamadım... Ingilizcesi ne ?
  • Böyle bir şey yapabilir miyiz acaba?

Jumbo Kevinyoutube
    Best corner tactic in FIFA - score every time
    http://www.youtube.com/watch?v=pEscS1mZi5c&feature=related

• quote:

Gol kralı mı? Taktik değilde bug olmasın o?

Yanlız pusuya yatır dediğini anlamadım... Ingilizcesi ne ?

Pusuya yat out of area gibi birsey olmasi lazim. Su donen toplari tamamlayacak oyuncu ancak oraya koydugum topuz veya topal'in gol attigini gormedim.

Bug falan bilmem catir cutur atiyor valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Böyle bir şey yapabilir miyiz acaba?

Jumbo Kevinyoutube
    Best corner tactic in FIFA - score every time
    http://www.youtube.com/watch?v=pEscS1mZi5c&feature=related

Yok tek oyuncu saldir yapabiliyoruz.

Bu ilk macim 3 gol attigi mac.
    Tolga Volkanyoutube
    Genclerbirligi 0-5 Fenerbahce - Mac Goruntuleri
    https://www.youtube.com/watch?v=TaTrgpjNgGA&list=UUb2MoZtkDqOOjg5-86UjE_g&index=1&feature=plcp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 30 Mart 2012; 23:28:58 >

• ooo yanlız 4. gol öyle beleş değil, havadan gelen topa gelişine vurmuş nerdeyse vole gibi.

yebo boş adam değilmiş valla
  • quote:

ooo yanlız 4. gol öyle beleş değil, havadan gelen topa gelişine vurmuş nerdeyse vole gibi.

yebo boş adam değilmiş valla

Yobo'nun sogukkanlilik, bitiricilik falan 10 uzeri oldugu icin yerden de bir cok gol atti boyle. Serdar kesimal'dan pek performans alamamistim o yetersiz geliyor selcuk sahin daha iyi bu konuda. İsin kotusu hala sozlesme imzalatamadim gorusmuyor bile. sezon sonunda everton'a geri donecek oradan'da buyuk bir klube transfer olur sanirim takipcileri var tottenham falan.

Onun yerine bu yaratigi aldim cok daha iyi bir performans bekliyorum
     FM 2012 Korner Taktiği (Öneriler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 31 Mart 2012; 0:15:24 >

• @Vanity Fair süper düşünmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.